• Paggini
    62.6k
    Ide Ryan na zimu za dž
  • badjibadara
    6.8k
    Ryan Kent iz Seattle SuperSonicsa, ili Marcelo Ryan iz Tokya?
  • San Lorenzo
    20.6k

Tokyo, Sagan šta već.
  • Pacho
    3.5k

Soundersa mislis?
  • Haza
    10.2k
    Jel onaj Ryan ikad bio ozbiljna opcija?San Lorenzo

To je opcija koju je gurao Dabac. On pokriva tržište Japana. Međutim nikad nije bila to neka jako ozbiljna i realna priča. To je više bilo ako propadnu postojeće opcije. Meni osobno Japan kao tržište nije napeta priča, ovo što je Zvone sad odradio je idealno, mladi potentni igrači (iz jakih klubova i liga, koji su školovani) s mogućnošću preprodaje, iskusniji igrači koji ti daju mirnoću, a ta divlja tržišta ala Japan, Kolumbija, ili igrači kojima je druga liga najviši doseg nam se nisu pokazali idealnim. Ogiwara i Cordoba su ekstremno neškolovani igrači, a dolaze iz liga koje nemaju nikakve taktičke discipline, to je unaprijed osuđeno na propast. To je rizik gubitka posla 90 posto, dok je rizik da popušiš kod Vinlofa i Domingueza 10 posto.
    Zvone radi pametne i logične stvari, Dabac ima grijehe iz prošlosti, jer određene transfere koji su se pokazali kao teški promašaji su njegovo maslo. Ima sreću da će sada moći učiti uz Zvonu, ali mislim da on nije neki veliki potencijal kao sportski djelatnik.
  • rokikaciga
    3.9k
    ali mislim da on nije neki veliki potencijal kao sportski djelatnik.Haza

A kao zapisnicar?
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    a ta divlja tržišta ala Japan, Kolumbija, ili igrači kojima je druga liga najviši doseg nam se nisu pokazali idealnim. Ogiwara i Cordoba su ekstremno neškolovani igrači, a dolaze iz liga koje nemaju nikakve taktičke disciplineHaza

Hmm, Bakrar se školovao u Alžiru, on je isto došao na preporuku Dabca, ako znaš možda?
  • rioda
    9.5k
    Adriano Jagušić ponudili smo 1.7 mil fiksno, 500 tis eura bonusa i 20 posto od profita na idući transfer. Uprava Belupa na sjednici prihvatila ponudu, na kraju sve propalo jer mali nije htio odmah u Dinamo jer je mislio da neće imati minutažu.Haza

Je li transfer pa ostanak u Belupu na posudbi bila tema? To bi po meni bio najbolji deal. Realno, sad nema previše mjesta za njega kod nas, a u Belupu bi odigrao još jednu punu sezonu. Ovako se bojim da bi mu cijena mogla znatno narasti, ako nastavi igrati kao do sad
  • mrgud
    492
    Haza i mene zanima čija je ideja bila Bakrar
  • Goncalo Santos
    298
    Opcenito mi je sumnjiva uloga Dabca, on je covjek garniture koja je kreirala jednu od najgorih sportskih politika u povijesti kluba, zaduzen je bio i za japansko trziste na kojem se Dinamo nije proslavio. Gospon @vlatkomarkovic je bio pricao vec o sumnjivim radnjama koje su se provlacile s igracima s tog trzista gdje je navodno i upleten i jedan nas bivsi igrac i kandidat za sportskog direktora MM (nije marko maric).
    Nakon svega toga Dabac ostaje i kod Bobana, jasno da je Boban glavna osoba za sportsku politiku, ali sigurno se i Dabca nesto pita.
  • Jurki
    18.7k
    Opcenito mi je sumnjiva uloga Dabca, on je covjek garniture koja je kreirala jednu od najgorih sportskih politika u povijesti kluba, zaduzen je bio i za japansko trziste na kojem se Dinamo nije proslavioGoncalo Santos

Mi smo sigurni koje je to igrace Dabac predlozio?
    Kaneko pa i Ogiwara su dovedeni na posudbu s opcijom otkupa.. znaci daj sta das za cim nizu cijenu. Takvi aranzmani su cisti pokazatelj da se nije htjelo napraviti posel kak spada.. vec krpanje pozicija.
    Šimić i MM su se igrali moneyballa i usrali.
    Ti mozes kao skaut reci ima igraca za Dinamo u Japanu ali minimalna cijena je xy mil eura. SD ti kaze.. NE i nađi mi igrača do toliko i toliko eura..
    skaut moze biti ne znam kako dobar, ali rijec SD-a i Uprave je zadnja.
    Ne vjerujem da bi Boban kraj tolike cistke ostavil covjeka u klubu, da je taj totalna panjcuga i neznalica.
  • Haza
    10.2k
    Hmm, Bakrar se školovao u Alžiru, on je isto došao na preporuku Dabca, ako znaš možda?Ijayi Atiemwen

Alžir isto nije neka sreća, mnogi su jadikovali kad je propao Titraui (di je on sada?). Generalno od Alžiraca sve što vrijedi na vrijeme povuku Francuzi u svoje škole. Kod Bakrara ipak imaš godinu dana u Istri i godinu i pol u MLS-u, on nama dolazi bolji nego je bio u Istri. Meni osobno interesantan igrač, naravno da je on preporuka Dabca. Ali za Bakrara imam dobar osjećaj.
    Da zaključim, Boban je svjestan mogućnosti Dabca, nije zapisničar, ali nije niti pretjerano bitna figura.
  • Haza
    10.2k
    Je li transfer pa ostanak u Belupu na posudbi bila tema? To bi po meni bio najbolji dealrioda

Boban je zamjerio Jagušiću što nije pokazao stav, odnosno što nije došao izboriti se za mjesto. Boban posebno gleda karakterne crte, traži fajtere, borce, Jagušić si je u očima Zvone zabio autogol. Zove te Dinamo, ej Dinamo, a ti bi ostao još u Belupu. To se tako ne radi, u Dinamo se dolazi i pješke, a ako vidiš da ne ide, lako bi se sredila posudba.
  • Niko1986
    2.6k
    Titraui (di je on sada?Haza

Odigrao je top sezonu u Belgiji, vrijedi 5 milijuna sada.
  • Paggini
    62.6k
    propao Titraui (di je on sadaHaza

Hahahah od svih ti bas nadjes onog kojeg smo stvarno omašili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.