Jel onaj Ryan ikad bio ozbiljna opcija? — San Lorenzo
ali mislim da on nije neki veliki potencijal kao sportski djelatnik. — Haza
a ta divlja tržišta ala Japan, Kolumbija, ili igrači kojima je druga liga najviši doseg nam se nisu pokazali idealnim. Ogiwara i Cordoba su ekstremno neškolovani igrači, a dolaze iz liga koje nemaju nikakve taktičke discipline — Haza
Adriano Jagušić ponudili smo 1.7 mil fiksno, 500 tis eura bonusa i 20 posto od profita na idući transfer. Uprava Belupa na sjednici prihvatila ponudu, na kraju sve propalo jer mali nije htio odmah u Dinamo jer je mislio da neće imati minutažu. — Haza
Opcenito mi je sumnjiva uloga Dabca, on je covjek garniture koja je kreirala jednu od najgorih sportskih politika u povijesti kluba, zaduzen je bio i za japansko trziste na kojem se Dinamo nije proslavio — Goncalo Santos
Hmm, Bakrar se školovao u Alžiru, on je isto došao na preporuku Dabca, ako znaš možda? — Ijayi Atiemwen
Je li transfer pa ostanak u Belupu na posudbi bila tema? To bi po meni bio najbolji deal — rioda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.