• rioda
    9.5k
    Titraui (di je on sada?).Haza

Navodno je imao vrlo dobru sezonu u Belgiji, pisalo se već o tome na Zoni
  • NB86
    17k
    Cak se slazem s hazom da mi nismo za divljinu, ako vec dovodimo divlje igrace i riskiramo imamo podrucja kojima je laksa prilagodba a isto se moze naci zanimljivh igraca (albanci, kosovari, makedonci), ALI titraoui s obzirom da je sestica i da je ono malo sto smo vidjeli izgledao kao ozbiljan potencijal je po meni bas propust pogotovo jer je sabotiran i otpo je zbog igrica, mi u tom prijelaznom roku ocito para nismo imali i mogli smo za sitnu lovu imat igraca za kojeg bi sigurno bilo minuta jer mi realno jos uvijek 2 godine nakon imamo jednu jedinu sesticu.
  • Dudu 9
    841
    Dijelim isto mišljenje po pitanju Jagušića, igraču takvog talenta bi Dinamo trebao biti izazov, umjesto straha hoće li se izboriti za poziciju trebao bi imati vjeru sebe da hoće. Nema velikog igrača bez velikog samopouzdanja.

Zato će recimo Stojković koliko god da je divlji biti vrhuski igrač, jer dečko ne jebe živu silu.
    Nije okljevao ni sekunde kad ga je Dinamo zvao, doživio je tešku ozljedu, ali nakon nje leti terenom kao da se ništa nije dogodilo.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Boban posebno gleda karakterne crte, traži fajtere, borce, Jagušić si je u očima Zvone zabio autogol. Zove te Dinamo, ej Dinamo, a ti bi ostao još u Belupu. To se tako ne radi, u Dinamo se dolazi i pješke, a ako vidiš da ne ide, lako bi se sredila posudba.Haza

Meni je Jagušić zbog toga ostavio baš suprotan dojam i sliku itekako karakternog igrača koji ima svoje ja, svjestan je svoje kvalitete i plana napretka te nije poletio za prvom ponudom. Za mene je to karakter i veliki + i svakako bi trebali predstaviti kvalitetan program za njega. Vrlo jednostavno, sljedeće godine prodaja Stojkovića i dolazak Jagušića na njegovo mjesto.
  • Orc123
    12.9k
    kaj di je sad? Sad je vise nedostizan, vrijedi 5mil po TM i odigrao fantasticnu sezonu u Belgijskoj ligi koja je btw. Jaca 10 puta nego nasa! Da smo ga doveli rijesili bi pitanje 6ice na dugo dugo godina. Sad ga vise ne mozemo dovesti doslovno nikako,....
    Opcenito Alzirska liga redovito se izbacuju odlicni igraci koji odlaze u Francusku, Belgiju.....tako da je to nepresusno trziste.....
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Opcenito Alzirska liga redovito se izbacuju odlicni igraci koji odlaze u Francusku, Belgiju.....tako da je to nepresusno trziste.....Orc123

Glupost.

IMG-8195.jpg

Tko je od ovih 10 najskupljih monstruma iz jake Alžirske lige dobro preprodan ?
  • Orc123
    12.9k
    a kolko je nasih zavrsilo u ligi 5 i da su dobro preprodani?
    Glupost
    I da, da si barem malo provjerio gotovo svi ti koje si stavio vrijede puno vise po TM nego su vrijedili..
    Igraci od 6mil eura pa do 32mil eura......

Btw. I za Boulbinu smo bili zainteresirani i mogli smo ga dobiti za sitniš, eto ode u Francusku ove sezone za 3.3mil eura.....suigrac Titrauia......da se tamo nac jako dobrih potentnih igraca. Samo treba imat dobru skaut sluzbu.
  • Dzoni
    1.7k

Mohamed Amoura, napadač Wolfsburga vrijedan 20+ mil, Adem Zorgane USG 6mil vrijedi, Hicham Boudaoui vrijedi 15mil u Nici, povezivan s Unitedom
  • Orc123
    12.9k
    doslovno svi koji su placeni ozbiljniji novac napravili su odlicne karijere, a jos nisu ni na svom vrhuncu karijere.....ne vidim mu neki smisao objave. Totalno je kontra od onog sto je zelio prikazati....
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Mohamed Amoura, napadač Wolfsburga vrijedan 20+ mil, Adem Zorgane USG 6mil vrijedi, Hicham Boudaoui vrijedi 15mil u Nici, povezivan s UnitedomDzoni

I radi ova 3 primjera je Alzirska liga leglo talenata ?

Pola sata od Zagreba:

Raul Florucz - transfer 5 mil.
    Jan Oblak - daleke 09/10 za 4 milijuna u Benficu
    Andraž Šporar - 15/16 4 milijuna Basel, kasnije ga prodao za 6 Sportingu
    Jan Mlakar - za 3 mil. u Brighton
    Josip Ilicic - davne 09/10 Palermo 2.3 mil, preprodao ga za 9 Fiorentini, o Atalanti ni netrebamo

I po cemu je sad Alzirska liga nesto na sta bi se mi trebali fokusirat, druga vjera, totalno drugaciji nacin zivota, a prođu im 1 odnosno pardon 3 igraca u zadnjih 10 godina.
  • Orc123
    12.9k
    a tko je rekao da se treba fokusirati?? Spomenuto da je to neka divlja liga ovo ono..nije divlja, ima isto tako talenta i to puno.....ne znam zasto bi je trebali zaobilaziti kad svake godine izbacuju igrace koji odlaze u ligu 5......

Nitko nije rekao da se treba fokusirati na to trziste, samo ga ne treba zaobilaziti i nije divlje jer se tamo stvaraju skolovani igraci.....
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Mislim da ljudi nisu ni svjesni kakav je posao Zvone odradio dovođenjem mladih perpsektivnih igrača poput Domingueza, Vinlofa ili Vidovića, na stranu Europa i što je Dinamo najbolji klub u državi, ali ti dečki dolaze u ligu gdje ti najveći konkurent u zadnjih 15 godina ne može pobjedit petu momčad Irskog prvenstva.
  • CastAway1986
    3.7k
    Titraoui je jako.dobar igrac ali da je liga 10 puta jača od HNL-A je upitno! Dinamo moze igrati al pari sa svim ekipama iz njihove lige...
    Usput osim njega Dinamu su bili zanimljivi Bouzida i Boulbina koji je otišao u Katar a ne Francusku ! Opet sto se tiče Titraouija šteta sto je propao transfer ali vrijeme ce pokazati kako ce mu se karijera razvijati..
  • Orc123
    12.9k
    isto tako i doveo Villara, gotovog igraca, kao i Ljubicica...veliki komplimenti Bobanu na poslu koji je napravio ...
  • hardek
    5.6k
    Alžirci imaju talenta, ali njihova liga je užasna. 90% dobrih igrača pokupe francuski prvoligaši dok su igrači još mlađi od 17 godina i naturaliziraju ih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.