• Orc123
    12.9k
    Dinamo može igrati, a evo Rijeka nam se muci sa Ircima, Hajduk ispada od Tobola, al pari sa Armencima, ispada od Ruzomberoka, Osijek od Armenaca isto, Rijeka pobere porciju od Olimpije? Liga nam smijesna izuzev Dinama. Da nema Dinama bili bi razina Bosne i Makedonije!
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ne bih se upustao u ove rasprave samo da dodam da Dinamo ima i vise nego pozitivan skor s Belgijcima. Jebo nas je Lukaku, ali osim toga su padali Brugge, taj Anderlecht, Genk.. RUSG i Brugge rade odlican posao zadnjih godina, ali evo taj Brugge je prosao dalje prosle godine jer je imao bolju gol razliku od nas.
  • Str1nger Bell
    2.5k
    a kolko je nasih zavrsilo u ligi 5 i da su dobro preprodani?Orc123

Stvarno ovo pitaš ili ??

ne vidim mu neki smisao objave. Totalno je kontra od onog sto je zelio prikazati....Orc123

Imam taman višak vremena.

Hidam Boudaoui - sve super vrijedi sad 15mil, dobra kupnja

Adil Boulbina - iz Paradoua AC u močni Al-Duhail, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Adem Zorgan - iz Paradoua AC u Charleroi za 2 milijuna, sad u Unionu SG, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Abdelmoumene Djabou - prodan za 2 milijuna u Tunis, nije se maknuo iz Arapskih zemalja, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Cheickh Oumar Dabo - kupio ga mocni drugoligas Le Havre za 1.2 milijuna, osim par posudbi u nizem rangu francuskih liga nije napravio nista, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Mohamed Amoura - top igrač, od njega profitirao i Lugano i Union, a i Wolsburg ce fino zaradit

Aliou Deng - iz MC Algiersa u Ahly SC za 1.10mil, neke posudbe po Arabiji, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Amir Sayoud - ultra mega mocni Al-Tai kupuje ovog mladica za milijun eura, u više navrata ostajao bez klubova tijekom sezone, nisam siguran da bi nam bio pojacanje

Ahmed Kendouci - iz Ahlya u Kleopatru, pa sad u Luganu za 1.54 milijuna, nisam siguran da bi nam bio pojacanje
  • CastAway1986
    3.7k
    Franjo Ivanovic je igrao u Rijeci pa rasturio u Unionu koji je sad kupio Florucza iz slabašne slovenske lige..Svakako da je liga jača, infrastruktura milijun puta bolja , sponzori , gledanost ali je podcjenjivacki reci da je 10 puta bolja...Hajduk i Rijeka su također imali solidnih utakmica protiv njihovih klubova..
    ma slazem se sa svime , Dinamo na dvije utakmice moze proci svaku ekipu iz Belgije iako je recimo Club Brugge financijski puno moćniji
  • Orc123
    12.9k
    frende, liga nam je u k..cu.....to je cinjenica, a nasi klubovi nam to potvrđuju u Europi iz godine u godinu....cinjenica je da nema Dinama Liga bi nam bila smijurija. Gledas sad Rijeku protiv 5 kluba Irske lige? Lazemo sami sebe.....
  • CastAway1986
    3.7k
    ma nisam ja rekao da je HNL dobar samo sam se referirao da ovi nisu uopće toliko jači s obzirom na novac koji imaju !
  • Orc123
    12.9k
    sve 5...kuzim kaj hoces reci...samo kazem da se svake godine razocaram kad vidim koliko zapravo smo nekonkurentno u Europi....samim time Dinamova ostvarenja u Europi dobivaju jos vecu tezinu.....
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Uopce se nije povela priča o jačini klubova neke lige nego o igračima Alžirske lige, hrvatska reprezentacija je sastavljena od igrača koji su 90% prosli HNL, Alžir ima dobru repku, a igrači im nisu vidjeli Alzirske lige.

Upravo kako je netko gore i napisao, vec sa 15-16 godina zavrse u kampovima Francuskih klubova.

Ti si promjenio ploču i poceo pricat o Rijeka - Shelbourne zbog nedostatka argumenata.
  • San Lorenzo
    20.7k
    Rasprave o Ojedi i Despodovu su bile zanimljivije od ovoga što god da to je o alžirskoj ligi.
  • Haza
    10.2k
    Nisam pratio Titraouia, ali ispada da je ok ispao (barem po cijeni na TM). Isprike ako sam fulao opisno kad sam ga spomenuo. Međutim, i dalje stojim iza toga da takav profil igrača moramo sami proizvesti, a ne uvoziti.
  • FelceAzzurro
    568

Nek si ti nama upućen :up:
  • Orc123
    12.9k
    Jel da kupimo Radeljica? 2 mol eura nije puno? Heheh Isuse kako amaterski postavljanje.....ostavio si je igraca samog ko duha i to amatera kojo valjda sutra ide konobariti....
  • Davieboy86
    828
    Offtopic: Mislim da je Djalovic prvi iduci bivsi…Uvjeren sam kako ce protiv Osijeka,Shelbourna,Dinama,Varazdina i Jogurta max uzeti 1 bod. Sa porazom od Bugara i pobjedom protiv Belupa u zadnjim sekundama te ovakvom „Dinamovskom“ proslogodisnjom igrom je i budali jasno zasto su prvaci…
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Kad se sjetim da su nam stoperski par u jednom trenutku ljetos trebali činit Radeljić i Jedvaj…Živili meni Dominguez i McKenna još sto godina
  • Orc123
    12.9k
    Realno, da Dinamo prosle sezone nije igrao LP i da je ko i Hajduk i Rijeka igrao samo HNL i takav los kakav je bio prošetao bi se ligom! Ono sto govorim vec duze vrijeme da se samo tjesimo kako nam je liga nikad jaca, ovo ono....a jedino sto je istina da sve ovisi o Dinamu....kad smo losi, kad ne mozemo igrat na 2 fronta, kad je ekipa nezainteresirana za hnl, e tad svi drugi imaju sansu....

Mi smo 2. Dio sezone, kad vise nismo igrali europu, zavrsili na 1. Mjestu i to sa dobrom prednosti, a bili smo losi za popizdit...to cemo se svi sloziti!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.