• Dadox
    632
    da ne otvaram opet stare teme,ali oni se možda nadaju prodaji Kuleta i otvaranju mjesta za njega.
  • FazeN
    512
    da ne otvaram opet stare teme,ali oni se možda nadaju prodaji Kuleta i otvaranju mjesta za njega.Dadox

Idealan svijet što sam pričao s nekim ljudima,
    Beljo proigra, Matković se oporavi,
    iduća sezona Kule prodaja za dobru lovu, Matković zamjena dolazi.

Stojković bi trebao biti naš novi idući Baturina/Sucic te dobru lovu nam donesti a zamjeniti bi ga trebao sigurno Jagusic.

To je neki idealni plan nekih ljudi, a da kažem iskreno i meni lijepo zvuči.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    sada prodavati Kuleta bi bila ludost općih razmjera. Mierez je svoju volju pokazao konstantnim drkanjem oko love - hvala i doviđenja. Kule je dokazana back up opcija koja će svoje odraditi i ginuti za momčad, a vjerujem da ćemo i s Bakrarom profitirati samo tako, napadački smo posloženi za ovu sezonu
  • San Lorenzo
    20.6k

Nije Mierez nego ljudi oko njega.
  • Marcinko
    777
    Hvala ti Zvone i hvala gospon Dabac na zatvaranju Ove temeKujtim Shalla

Ima još posla oko izlaznih transfera i posudbi.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    a to mi je malo teško povjerovati, na kraju dana on sam odlucuje
  • Georginho
    299
    Ma kakav Mierez... Kombinacija Beljo+Kule ove sezone će biti na +50 golova, mark my words! A pridodat će i Bakrar ponešto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.