• Jos-Optimus
    6.9k
    Kulušić bi Varaždinu sjeo kao budali šamar
  • Droljo
    20.1k
    Bolje i 1.NL gdje ce biti prvotimac kompletnu sezonu i biti mozda top igrač lige.Dinamo-SB

Ako nebi bio top igrač druge lige onda i nije za dinamo. Treba otić i izborit se. Osim ako kule ne ode. Onda bih ga ostavio.
  • shameless86
    544
    Kulusic u bravo posudba
  • Dinamo-SB
    512

Nadam se da ce tamo igrati i imati dobru sezonu. Iskreno se nadam da ce nagodinu biti vracen u prvu momcad. Sretno Lovre!
  • Orc123
    12.9k
    Odlicna stvar za njega i jako dobra sredina za njegov razvoj! Treba jos igraca poslati u Slovensku ligu. Definitivno bi poslao tamo jos Pavica , Suntu, Horvata, Topica.....samo treba nac klub.....
  • Haza
    10.2k
    Mali osvrt, sad kad je maltene završen prijelazni rok za nas, na igrače koje smo htjeli, ali privremeno je zapelo u njihovim dolascima.

Adriano Jagušić ponudili smo 1.7 mil fiksno, 500 tis eura bonusa i 20 posto od profita na idući transfer. Uprava Belupa na sjednici prihvatila ponudu, na kraju sve propalo jer mali nije htio odmah u Dinamo jer je mislio da neće imati minutažu. Na utakmici Rijeka-Belupo su bili predstavnici City grupe koji su ga skautirali. Jagušić će u Belupu igrati samo poziciju desetke, realno, ne znam dal' bi kod nas na toj poziciji imao prostora.

Anton Matković, ponudili smo cca. 1.2 mil eura fiksno plus bonuse i postotak od idućeg transfera. U jednom trenutku je opcija bila i Vrbančić, sad je opcija samo da se odreknemo postotka Vrbančića u sklopu transfera. Transfer je početkom lipnja bio čak i blizu dogovora, sad se sve opet utihnulo, na zimu ćemo ponovno sjesti, ali sumnjam da ćemo neku veću lovu od ove nuditi. Nisam optimist kad je Osijek u pitanju, nismo im trebali Vrbančića dati bez unaprijed dogovorene kombinacije za Matkovića.

Mladi golman Mandić koji je iz Vukovara otišao u Portugal, imali smo opciju buyback-a za 200 tisuća eura, u ožujku smo razmatrali je aktivirati, ali smo odustali. Mediji su lažno prenijeli da je mali prodan za 2 mil eura. Transfer je iznosio 270 tisuća eura odmah za 70 posto na prava igrača, a za cca 260 tisuća eura Portugalci mogu do određenog roka otkupiti narednih 20 posto prava na igrača. Na sve to ugrađeni su i bonusi, ali daleko je to od 2 mil eura.

Fabijan Krivak, ponudili smo za njega 200 tisuća eura usmeno, na što su se u Lokomotivi uvrijedili, moguće da je i to jedan od faktora zahlađenja odnosa.

Patrik Horvat, izgleda ništa od Sesveta, obzirom da mu ne žele garantirati minutažu.

Prijelazni rok, po meni možda i najbolji unazad 20 godina. Način kako je to Zvone odradio je stvarno školski primjer kako se radi posao. Sve ono što sam prije godinu dana zamjerao Mariću, Boban radi dijametralno suprotno. Stoga Zvone bravo, nastavi samo ovako.
  • Carrasco
    6.3k
    Fabijan Krivak, ponudili smo za njega 200 tisuća eura usmeno, na što su se u Lokomotivi uvrijedili, moguće da je i to jedan od faktora zahlađenja odnosa.Haza

Nek im javi netko da na zimu može besplatno otić
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Dobro sto smo bili zainteresirani za Krivaka. Ali hocemo li onda i dalje pokusat dovest ga ili smo sa time odustali? Papogotovo ak vec na zimu moze potpisat besplatno mi se cini nobrainer za nas.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Fabijan Krivak, ponudili smo za njega 200 tisuća eura usmeno, na što su se u Lokomotivi uvrijedili, moguće da je i to jedan od faktora zahlađenja odnosa.Haza

Želim samo njega…. Ostalo super ak dođu, ali Krivak…
  • DiddyGuela
    4k

Znas nesto o transferu Bulata? Konkretno, koliko smo dobili za njega?
  • Haza
    10.2k
    Znas nesto o transferku Bulata? Konkretno, koliko smo dobili za njega?DiddyGuela

Iskreno ne, i mene zanima točan podatak. Obzirom da znam da je Rakow ponudio usmeno 500 tisuća eura za Krivaka, i da im je on bio opcija B ako im propadne Bulat, dojma sam da su nešto više ponudili za Bulata, nekih 700 fiksno plus par stotina tisuća eura bonusa. To mi je neki zaključak, ali nemam siguran info.
  • Haza
    10.2k
    Dobro sto smo bili zainteresirani za Krivaka. Ali hocemo li onda i dalje pokusat dovest ga ili smo sa time odustali? Papogotovo ak vec na zimu moze potpisat besplatno mi se cini nobrainer za nas.GeneralNapoleon

Iskreno, Krivak je interesantan igrač, mnogi se raspituju za njega, ali ja sam dojma da on u ovom trenutku nema šta raditi u Dinamu. Njemu je najpametnije ostati do zime u Lokomotivi (mora igrati u kontinuitetu), a onda će ga Šika morati prodati jer Lokosi nemaju prebijene pare
    Odnos Boban - Šikić je toliko loš, da bi se oni vjerojatno fizički obračunali da se vide, tako da mislim da je teško ostvarivo da nam u nekom budućem vremenu dođe netko iz Lokomotive.
  • ElDorado
    5.2k
    ali njemu istječe ugovor. Pitanje da li bi riskirao 6 mjeseci trcanja po šumi
  • San Lorenzo
    20.6k

Jel onaj Ryan ikad bio ozbiljna opcija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.