Ja se nadam da Kulušić neće biti opcija za trećeg napadača. Meni je on izgledao skroz dobro na pripremama i volio bih da skupi što više minuta na posudbi, a ne da ovdje skuplja mrvice.
Bakrar mi nema nikakvog smisla jer nije bolji igrač od Kulenovića. Ako se neće dovoditi igrač ranga Miereza još u špicu onda je bolja opcija da Ćutuk skuplja minute kao treća špica u slabijim utakmicama i da paralelno igra za juniore. — Teofil Kateran
Mislim da je prevelika razlika da Beljo igra derbije i EU utakmice, a da u ostalim utakmicama igra Ćutuk. — IvanS
Bakrar mi vise tera onak u neki smjer „doveo sam sve igrace koje sam htio, sad ti uzmi jos nekog ali me onda opet pusti da u miru radim“ - nikako taj tip igraca ne bi legao u ovaj novi Dinamo — Dani Olmić
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.