• OsamŠest
    5.8k

Očekivao sam da kažeš "Mierez", ccc..
  • tp1997
    1.7k
    Dobar dio foruma ovdje je uvjeren da je Bakrar samo naklapanje pa biram tome vjerovati, jer ako ga dovedemo to bi mi bio daleko najveći minus do sada
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Bakrar jednostavno se ne uklapa i sve Ono sto je Boban do sad napravio. Kao prvo Bakrar je igrac kojeg su bivsi ljudi htjeli u klubu, kao drugo i osim toga ,da ga je on Sam pogledao Nije mogao nista vidjeti. statistika nula nakon Istre. Imamo malog Kulušica tako se i postaje nogometas. Cekati do kraja Mercata napadaca koji ce donjeti kvalitetu , mozda cak i besplatno ako se ukaze prilika. Boban poznajem trziste ,ima kontakte ,to se vidjelo po svakom njegovom potezu do sada. Bakrar mi tu nikalo ne pripada. Ali nikad ne reci nikad. Mierez??? Nisam siguran da nam je bio opcija. Mozda igra Boban igru , nij on vesla sisao da ga CeLaVi menadzeri okrecu oko prsta. Premazan je naš zvonkec svin bojama
  • cron1ck
    1.8k
    daleko najveći minus do sadatp1997

Meni još uvijek ono "poklanjanje" Vrbančića Osijeku najveći minus, ali ako nam to bude najveći problem ovaj prijelazni rok mi problema nemamo.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Bakrar mi vise tera onak u neki smjer „doveo sam sve igrace koje sam htio, sad ti uzmi jos nekog ali me onda opet pusti da u miru radim“ - nikako taj tip igraca ne bi legao u ovaj novi Dinamo
  • Ivdzo11
    7.9k
    Prošao je lijecnicki :party:

Screenshot-2025-07-17-13-50-55-291-com-instagram-android.jpg
  • IvanS
    344
    Ja se nadam da Kulušić neće biti opcija za trećeg napadača. Meni je on izgledao skroz dobro na pripremama i volio bih da skupi što više minuta na posudbi, a ne da ovdje skuplja mrvice.

Bakrar mi nema nikakvog smisla jer nije bolji igrač od Kulenovića. Ako se neće dovoditi igrač ranga Miereza još u špicu onda je bolja opcija da Ćutuk skuplja minute kao treća špica u slabijim utakmicama i da paralelno igra za juniore.
    Teofil Kateran

Kod ovog je problem što se želi i razvijati igrače, i da svi budu zadovoljni, i da u slabim utakmicama igraju juniori i što sve ne.
    Realna situacija na terenu nije tako bajna i to smo osjetili dobrano u zadnje dvije sezone.

Ovo oko "slabijih" utakmica... Koje su to slabije utakmice i koliko takvih imamo u sezoni?
    Mislim da je prevelika razlika da Beljo igra derbije i EU utakmice, a da u ostalim utakmicama igra Ćutuk.
    Ako Beljo ne može (ili ga se odmara i sl.) onda taj sljedeći mora biti prvi do Belje po klasi. Nema tu popusta za nikoga.

Ako će Ćutuk igrati u napadu, pa Mikić desnog beka, pa Jakir stopera, pa ajmo Pavića na zadnjeg veznog i nek minute dobiju Topić i Živković... Jbg, ne bi to dobro završilo.

Ja sam za da ako je rezulat povoljan, pa zadnjih 20-30 (ili koliko već) minuta dati šansu nekom od mlađih ili rezervnih igrača.
    A ne, ajmo s juniorima pa ispadati iz kupa, gubiti bodove u prvenstvu i sl.

Ako ne igra Beljo, onda minimum Kule. Ili Kulušić.
    Ako dođe Mierez onda je sve jasno.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Mislim da je prevelika razlika da Beljo igra derbije i EU utakmice, a da u ostalim utakmicama igra Ćutuk.IvanS

Moraš pažljivije čitati ako me citiraš. Beljo je prvi napadač, Kulenović je drugi i on bi igrao kada Beljo ne igra. Ćutuk bi ulazio 20-30 minuta kada je rezultat povoljan. Osobno bih ipak htio da se dovede još jedan dobar napadač jer mislim da je potreban, ali ako je Bakrar opcija onda bih radije gledao Ćutuka kao trećeg kao što sam i napisao.
  • Odani Zgd
    699
    Ne želim coprat,al u slučaju i neke male ozljede Belje ili Kuleta,opet ostaješ na jednom napadaču.Bilo bi dobro imati još jednoga u kadru,ako netko dođe super,ako ne,budemo se pokrpali valjda nekako.
  • Crni86
    12.7k
    Meni je bakkar igrac ala kulenovic, za kulena sam reko da prema mojem mislienju moze biti treci napadac dinama. Nama treba netko tko je bolji od kulena da uzme tu poziciju drugog napadaca i radi pozitivnu konkurenciju Belji.

Dovodenjem bakara imamo 3. I 4. napadaca u vidu kulena i njega, a opet fali drugi. Totalno nepotrebno.
  • Hebimir Strašni
    102
    Bakrar je potpuno drugačiji tip napadača od Diona i Kuleta i ako ga vratimo u formu iz doba Istre ja nebi imao ništa protiv da dođe Trener bi imao više razlučitih opcija ovisno o protivniku. Oni koji govore da je Bakrar isti tip ko i Kule nisu ga nikad gledali 100% Kulušića negdje na posudbu tipa Vukovar, Loksa ili VG di bu skupio potrebno iskustvo i minute.
  • Noel
    13.3k

Ti si napisao da ja omaložavam transfere Dinama. Još mi nisi našao i pokazao jedan post di sam srao po završenim transferima.. jer ih nema. Baš suprotno oduševljen sam bio svakim poslom Bobana pa i onog kretena Marića sam branio. Dok ne vidim na terenu pa tako ni McKennu. Dapače želim mu svu sreću da bude naše najbolje pojačanje. Za McKennu sam napisao da nisam siguran koliko nam je potreban takav stoper. Kaj se tiče njegovog iskustva u PL, ide mi na živce narativ da je on netko ko je jako iskusan. Nastupi u PL su 20 i nekaj u 36 kola. Znači odigrao je u jednoj sezoni malo više od polovice tekmi. Svaka mu čast na tome ja vjerujem da Boban vidi nekaj kaj mi ne i vjerujem mu. Osobno nebi nikad doveo McKennu i imam pravo na svoje mišljenje ali sam zato samo forumaš a ne sportski direktor Dinama.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Bakrar mi vise tera onak u neki smjer „doveo sam sve igrace koje sam htio, sad ti uzmi jos nekog ali me onda opet pusti da u miru radim“ - nikako taj tip igraca ne bi legao u ovaj novi DinamoDani Olmić

Sad idem poslje posla popit 2 pive i vratit se ovo pročitat, možda skontam šta je htio reć
  • Crni86
    12.7k
    ista kvaliteta je kak i Kule. Znaci za maks 3. napadaca. Nema veze kakav je tip igraca, kada nije kvaliteta za nas i opet cemo na nekoj poziciji bit kvantitativno puni, a pri prvoj ozlijedi Belje cemo bit u velikom problemu.

Onda rade ne dovest Bakara, prodat kulena te dovest nekog kvalitetnijeg za drugu spicu a mali kulusic da ostane onda kao treca spica.
  • rokikaciga
    3k
    Kule je izmislio poziciju napadaca za Bakrara. Kak bi Ciro reko "Kakav Bakrar, jebote Bakrar"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.