• shameless86
    357
    ja bi kak god malog kulusica na posudbu..da odigra što više ove sezone..pa da se sljedeću vrne nazad
  • Keyser Soze
    14.8k
    Bakrar može bit treća špica za "ne do Bog", imao je jednu ok sezonu u Istri. U svakom slučaju, bolji i zahvalniji igrač je Kulenović.
  • nwankwo646
    645
    Dabac je vjerojatno pita Bobana može li on ispuniti svoju davnu želju pa da bar tog jednog igrača dovede.
  • NKDZ86
    4.6k
    dabac se zaljubio u abu bakra izgleda ako ga dovede...
  • mlkaskic
    264
    Hoffenheim ima otprilike deset špice u rosteru, možda bi imalo smisla provjeriti što tamo ima za nas ako Mierez na kraju otpadne.
  • Dzoni
    1.7k
    Bolje da Kulušić dobiva prijeko potrebne minute kao zamjena ili starter u "lakšim" utakmicama nego da platimo još para za Bakrara koji je provjereno nikakav
  • Paggini
    59.3k
    Svaki potez Bobana u ovom roku, makar se ne slagao nužno s izborom, mi ima rezona, ima smisla, vidim šta se s tim želi. Čak i Zajc mi ima smisla, igrač takvog iskustva na poziciji na kojoj smo puni, se po meni jednostavno ne propušta.

Ali Bakrar nema nikakvog smisla, osim kao korištenje novinara da se radi pritisak na Mierezove robovlasnike, tako da ne vidim svemir u kojem bi on došao, niti mislim da će doći.

Nakon one sezone u Istri, da, ok potez, ali nakon dvije godine stagnacije i groznih brojki u cirkuskoj ligi nema šta tražiti u Dinamu, tako da se znojimo bezveze.
  • NitkoBitan
    29k
    Nama je potrebnije posteno krilo u ovom trenutku nego jos jedna spica pored Belje i Kulenovica.
  • mali M
    8k
    nekako mi se čini prema imenima koje Boban dovodi da ga Bakrar nimalo ne zanima, ili on zna nešto što mi neznamo.. Al čisto sumnjam jer mi se ovo čini recikliranje novinara jer su skužili da nemaju pojima koga Dinamo u biloj kojem trenutku planira dovesti...
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    U svakom slučaju, bolji i zahvalniji igrač je Kulenović.Keyser Soze

Bakrar:

Istra 22/23 sa 8g + 2a
    Tri sezone MLSa sa ukupno 9g + 0a

Kule u HNLu:

Dinamo 24/25 sa 15g + 0a
    Dinamo 23/24 sa 8g + 1a
    Loksa 22/23 sa 9g + 6a
    Loksa 21/22 sa 10g + 0a
    Rijeka 20/21 sa 7g + 2a
    Dinamo 19/20 sa 0g

Edit:
    Krivo sam procitao izvinjavam se. Mislio sam da si rekao da je Bakrar bolji :lol:

U tom slucaju samo potvrda sa statistikom.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Dovedite još jedno dobro desno krilo i zatvaraj prijelazni rok.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

“Bolji i zahvalniji igrač je Kulenović”
    Iliti “Kulenović je bolji i zahvalniji igrač”
  • Dani Olmić
    1.8k
    Samo novinarsko bubanje jer nemaju pojma - njima je vazno da se samo piše da bi se pisalo
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ja se nadam da Kulušić neće biti opcija za trećeg napadača. Meni je on izgledao skroz dobro na pripremama i volio bih da skupi što više minuta na posudbi, a ne da ovdje skuplja mrvice.

Bakrar mi nema nikakvog smisla jer nije bolji igrač od Kulenovića. Ako se neće dovoditi igrač ranga Miereza još u špicu onda je bolja opcija da Ćutuk skuplja minute kao treća špica u slabijim utakmicama i da paralelno igra za juniore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.