• Nogo
    6.5k
    Može li netko potvrditi jel ovo od prije jer koliko vidim Moris Valinčić zapratio Dinamo i razne stranice oko našeg Dinama.

Screenshot-20250527-195035-Instagram.jpg
  • Brusa
    3.3k
    a ne prati Zonu :brow:
  • Izet Hajrović
    5.1k
    ne znam, ali vidim da prati i Rijeku pa je upitno koliko je to relevantno u njegovom slučaju.
  • Infinity
    18.5k
    Kakve su nam zelje, na trenutke pomislim da ne citam forum navijaca Dinama. Onda vrtim film unazad, kakvi poluproizvodi su za nas igrali ove sezone, a docekani su rasirenih ruku i s ogromnim ocekivanjima...

Ostaje mi da zakljucim da prosjecan navijac Dinama podcjenjuje Dinamo.
  • Noel
    11.8k

Od kud je došao taj čovjek kojeg imaš na profilnoj slici? Pa je eto postao jedan od najboljih igrača koji su igrali u Dinamu! Barem za mene.. :smile:
    Također odkud su došli Petković i Oršić? I tad se pisalo da netko podcjenjuje Dinamo..

Dok smo s druge strane imali razne "kapitalce" koji su po imenu trebali bit "dostojni" Dinamovog dresa pa su ispali blago rečeno teški flop.
  • PatrikDirektor
    34
    odakle ova informacija posudba je obicna bez mogucnosti otkupa
  • Calello5
    128
    S obzirom da se planira krenuti sa B ekipom, trebalo bi pokušati dovesti iz Italije Bornu Knezovića. Najboljeg igrača Primavere ekipe Sassuola koji je već standardno među boljim akademijama u Italiji, a u seniorima više nisu SerieA. High reward low risk transfer
  • Tvrdica McTvrdi
    192
    Prati od prije, ne ću reći neki veliki navijač, ali mi smo mu najdraži, ajmo to tako sročiti :smile:
  • sanjinlego
    3.9k

Zapratio odmah nakon naše utakmice na Poljudu (1:3).
  • Nogo
    6.5k
    Zagrepčani traže desno krilo, je li Makedonac nova opcija? Sve je moguće, Mitrovski je definitivno jedan od igrača koji bi mogli pojačati “modre”, ali informacije kažu da je sad na korak do odlaska u inozemstvo. I da bi u Maksimiru, ako ga doista žele, trebali brzo reagirati.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    "Nista se ne finalizira jer je kod tog pokusaja dogovora Valincic dio paketa sa Lisicom di je uz novac uvijet i Cordoba u suprotnom smjeru i di Dinamo ima problem. Vjerovatno nerjesiv."

Istrin forum na snetu.
  • sanjinlego
    3.9k
    Dinamo želi pola HNL-a.
    Čekam sutra Tironija, odnosno Dinamo u potrazi za desnim krilom bacio oko i na Brunu Durdova.
  • rioda
    8.5k

A problem zvuči kao da Cordoba ne želi na posudbu
  • Nogo
    6.5k

Ne želi raditi s Bjelicom u Istri :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.