• CastAway1986
    2.9k
    Koliko se raspisalo o Mikiću neznam kako bi kolega @Daliban to sve podnio..
    Ako nije kalibar za Dinamo Boban će ga pustiti iako mislim da mali ide na pripreme i da su ovo sve igrice njegovog menadžera..Nadam se da španjolski treneri koji dolaze će dignuti školu na jedan veći nivo..
  • prefontaine
    2.2k
    Muka mi je gledat Cordobu i Bukija umjesto CrncaZagi

Pa i Cordoba i Buki su crnci...
  • NitkoBitan
    26.8k
    Valincic i Lisica izabrani u najboljih 11 HNLa. U paketu za 2,5-3m potpisujem odmah.

FB-IMG-1748357548692.jpg
  • sarenicvjetic
    103
    Moris valincic je uskoro novi igrač Dinama,na Nou se računa ali ne trenutno.
    Nisam osobno za to,ali nisam ni protiv ako se to odradi kako spada.
    Sad hoćemo li svi plakati i jeli valincic igrač za Dinamo je upitno.
    Sanse za grešku nema,moje mišljenje je ds se prelako odričemo svoje djece a šansu im ne dajemo niti 1%
    Živjeli
  • vjeko1701
    15.3k
    Mikić više može dobiti od jedne sezone na posudbi nego od povremenog igranja u Dinamu.
  • Peškaman
    7k
    Zašto Mikić ne bi odigrao za Dinamo 2 sljedeću sezonu ukoliko bude odluka da se B ekipe vraćaju u 2. HNL.
    Ako toliko zadovolji struku na polusezoni ga vratiš ili posudiš u neku od 1.HNL ekipa i gotovo.

Dojma sam da se tu više radi o agentu koji se ponaša kao uvrijeđena primadona a ne o željama/dobrobiti igrača.
  • Zagi
    9.8k
    Nije li i Baturina proveo prvu sezonu sporadično igrajući po par minuta?
  • Omake
    8.6k
    Baturina odigrao 300tinjak. Olmo i Gvardiol oko 800.
  • Zagi
    9.8k
    Livi bi imao onak iz glave kaj , malo manje od 4000 ?
    Znači 7-8% minutaže.
  • Omake
    8.6k
    Igrao za B momčad i juniore u Ligi Prvaka. Tako nešto, manje od 10% mogućih minuta za seniore.
  • Zagi
    9.8k
    Ma meni bi i on i Pavić i Jakir jr imali 300 minuta u prvih 10 hnl tekmi.
    Rezultati teško da bi bili lošiji , a sada bi imali riješene 3 dodatne pozicije.
  • Omake
    8.6k
    mislim da ego Mikiceva manager cilja na 1500+ minuta. Dosta njegovih pulena su propali talenti, sretno Mikicu . Vjerojatno mu je stiska jer smo se riješili ili ćemo se riješiti njegovi igrača s prevelikim ugovorima (Rile, Bosko Šutalo, Bockaj, Saranic) Dobro će biti ako ne bude tražio da Vilim Gec starta na desnom krilu.
    Cca izbili smo mu preko 200k eura godišnje, ako mu ide 10% gore navedenih
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Nadam se da nećemo pretjerivati sa HNL prinovama. Od igrača koji se ozbiljnije spominju meni se samo Ljubičić čini kao igrač za prvih 11 odmah. Mudražiju i Valinčića vidim kao korisne igrače koji nam trebaju za rotaciju jer će Mudražija grist i takav igrač nam treba, a iza sebe ima odličnu sezonu. Valinčić će pak biti zamjena na desnom beku koja je isto realno potrebna odlaskom Ristovskog i Moharramija.

Lisica mi iskreno ne ulijeva povjerenje, imao je dobrih poteza i utakmica, ali općenito me nije impresionirao iako ako dođe svakako se nadam da će me igrama demantirati i postati odličan igrač. Medić mi se ne čini kao rješenje jer mislim da trebamo drugačiji tip stopera, nama treba brži stoper koji može otvarat igru i branit tranziciju. Zaparavo je najbitnija stavka branjenje tranzicije jer realno u 90% utakmica nam stoperi stoje visoko i svi igraju protiv nas na kontre.

Ako je istina da Slaven traži 2 milijuna za Jagušića mislim da je to svakako prilika koju treba iskoristit jer teško da ćeš naći bolji potencijal za takvu cijenu.

I smatram da treba ići po lijevog beka svakako, ali Štefulj je zaslužio šansu kao zamjena, pogotovo sada kada se Franjić oprostio.
  • Dinamovapriča
    218
    Jagušića možes zaboravit već sad!
  • marcio amoroso
    41.9k
    Štefulj je zaslužio šansu kao zamjenaTeofil Kateran

Mislim da Mađari imaju opciju otkupa i da će ga sigurno otkupiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.