• sarenicvjetic
    104
    nije ni generacija 94 sa Kovačićem bila prva pa nije ni njega trebalo forsirat..bas smo glupi..
  • emreli21
    358
    ja bih uvijek gurao mlade. ne razumijem kad jakirović lani kod 4-0 protiv nekoga u 75. minuti ubaci tibora halilovića za kojeg znas da odlazi, a ne vrbančića. sorry, ne razumijem. tako mi je i ovog proljeća bilo s moharramijem.
  • marcio amoroso
    41.9k

Naravno da se ne temelji na pojedincima, ali taj pojedinac kojeg vi gurate mora dominirati u svojoj konkurenciji kako je dominirao Baturina ili taj Kovačić da bi dobio priliku u seniorima. I te fore “baš smo glupi” koristi negdje gdje si navikao. Ovdje ne.
  • sarenicvjetic
    104
    po čemu postavlja zahtjeve mali? I kaje mali kriv?
    Prošao 3. Puta pripreme,zabijao i asistirao na euru,jedini iz škole koji je na euru zadnjih 5 godina to napravio.
    Jedini obrambeni igrač najbolji igrač Ramljaka i generacija koja je nakon 9 godina vratila naslov doma.
    Kaj još oces? Zakaj sipas negativu na budućnost kluba? Zbog agenta? Pa onda na njega reagiraj
    Kaj ti je mali kriv
  • sarenicvjetic
    104
    decec igra beka,ne igra veznog!
    Od kad si navikao da ti desni bek sudjeluje u golovima i qsistencijama? Nikad!
    Kolko ti je RPG zabio il asistirao,a plaćaš ga 500-600k godišnje?
    Daj molim te saberi se
  • austrijanac
    6.8k
    Vama Marcio 7. put govori kako momak se ne ističe ni u svojoj generaciji te samim time se nema što prodavat preko novina, a vi spominjete Kovačića.

Postoji više razloga zašto Mikić nema više minuta, a zadnji razlog je taj što su seniori/juniori imali slabu sezonu.

Ne nasjedajte na natpise, "možda" (čitaj sigurno) malom fali dosta stvari za seniorski nogomet - koje eventualno druga momčad može ispravit.
  • Zagi
    9.8k
    Pa decko ni u juniorima nije dominirao.Laugreano

Mhm, osim protiv Juventusa, Man utd i takvih klubića.
  • sarenicvjetic
    104
    njegova igra nema veze sa ne igranjem u seniorima.
    Ne igra jer se ganja titula 2 godine a ne zato jer ne može.
    Uz to su promjenjena 4 trenera..čemu vise sumnjati u maloga?
  • austrijanac
    6.8k

U krivu si, čitaj sa razumjevanjem.

Ganjanje titule nije glavni razlog zašto mali igra.
  • sarenicvjetic
    104
    To je naruceni članak menadera..nije to izjava kluba
  • hardek
    4.5k
    Moje mišljenje je da mali Mikić novi ugovor potpisat neće a na posudbu ga ne možeš poslat jer mu je ugovor kratak. Jedino što mi trenutno možemo a i to moramo što prije poslati ga negdje besplatno uz buy back klauzulu.
  • GOAT
    2.7k
    Moze u juniorima dominirati koliko ga je volja, neki su osvojili i ligu prvaka pa nisu zaigrali sekunde seniorskog nogometa. Ima 18 godina a ne 38 stigne se jos vratiti u Dinamo i napraviti karijeru san snova
  • Crni86
    10.8k
    Mislite da mali ne bi igrao kada bi bio najbolji na toj poziciji? Neka ide, ako ne zeli biti ovdje samo neka izvoli, vidli smo brojne talente koji su se proveselili odlaskom iz dinama u ranim godinama.

Ja sam siguran da ako Zvone procijeni da je za seniore mali biti u rosteru. A vjerujem isto tako da Zvone ima oko i nije budala.
  • Jay
    1.6k
    Vise mi je i tog malog preko glave, ima vise placenih clanaka o tome kako odlazi nego seniorskih minuta.
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Ja mislim da je Skegro digao živac Zvoni, ovako kada bi gledao što je najrealniji scenarij
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.