• deda
    37k
    Ne bi se usudio procjenjivati potencijal maloga, ali simptomatično da je njegovo prezime u 90% rasprava na Zoni oko mladih igrača i otprilike 95% rasprava oko nezadovoljstva igrača u Dinamu. Želim mu sve najbolje, da ostane u Dinamu i postane top bek.
  • hardek
    4.5k
    Nije upitno da li je trenutno najbolji nego da li za godinu dana kontinuiranog igranja može biti najbolji. Nije ni Sučić odmah bio najbolji na svojoj poziciji pa je kroz godinu i po dana stasao u reprezentativca sa transferom od 15+ milja eura.

Nažalost sad se već skupio dobar broj promašaja što se mladih igrača tiče: Crnac, Valinčić, Jagušić, Janković evo i Rozić.
  • Jurki
    17.3k
    danas je normalno da bekovi sudjeluju u napadackim akcijama.. a to kaj je nasa momcad razjebana ko Bugarska skupstina je drugi par rukava.
    Nije ni cudo onda da su nam bekovi sterilni kad nam je kompletna momcad bezidejna i spora ko blato.
    Kaj se malog Mikica tice.. decku trebaju minute seniorskog nogometa.. ne garbage time vec ozbiljna minutaza. A to moze dobiti jedino u dvojci.
  • Crni86
    10.8k
    da li za godinu dana kontinuiranog igranja može biti najboljihardek

Ponavljam vjerujem u Zvonu i njegovu procijenu kakva god ona da bude.
  • Zagi
    9.8k
    Meni je prek glave činjenice da smo od te toliko hvaljene generacije 03 razvili samo jednog igrača, a nakon te Baturinine niti jednog.

Muka mi je gledat Cordobu i Bukija umjesto Crnca , Rozića itd.

Nimalo me ne čudi pa ih pol tam ide na burzu.
  • sarenicvjetic
    104
    niko to ne osporava,samo pokušavam objasniti kako stvari funkcioniraju.
    Nit mali sve ovo piše,nit je ovo sve njegovo maslo.
    Mali se tu doveo očito dobrim igrama jer da nije tako sumnjam da bi netko pisao o njemu da ne valja.
    A da bi mogli znat u kakvom su stanju klinci treba ih stavit da igraju kontinuirano? Dal to možemo?Ne.
    Niti jednog,zato je i glupo sudit da neko ne može.
    Za mene mogu svi tak dugo dok ne vidiš da netko ne može.
    Imaš tu Jakira,Pavica,Mikica,Zebica, svaki je drugačije godiste.
    Znaci po generaciji imaš 1-2.
    Čisto dosta,ali kasno je za Dinamo 2 za ove starije
    Njima treba veći podražaj,a da bi Dinamo 2 opet profunkcioniraju treba vremena,nebu to islo prek noći.
    Nazalost ako ne pronađu to sami,mogli bi postat kolateralne žrtve hrvatskog nogometa. Vise niko za džabe neće razvijat tuđe igrače,svi imaju para.
  • Zg123
    1.9k
    pa nisu Cordba i Mbuku uzeli mjesto Rozicu i Crncu vec se u pogresne igrace ulagalo i predstavljalo kao projekte tipa Saranic, Brkljaca i ostali
  • Zagi
    9.8k
    Nisam ja optuzio Cordobu niti Bukija ni za što.

edit:
    Nimalo me ne čudi pa ih pol tam ide na burzu.Zagi

ovo je išlo trenerima. Kako u mladim kategorijama, tako i seniorskoj.
  • FrenchMontana
    1.2k
    Javlja misteriozni, vec spominjani Faze Nouns, da je dogovoren Valincic.
    Tj da su dogovoreni uvjeti s njim, a Istra se ne spominje..
  • Ivdzo11
    6.4k
    DEMANT MEDIJA: NOA MIKIĆ OSTAJE U DINAMU!

Prva stvar, laži širit nećemo nego ćemo reći direktno da problema s Mikićem trenutno ima, prvenstveno radi njegovog agenta, a ne igrača. Dinamo je dogovorio sve uvjete s novim desnim bekom iz naše lige(možda možete i pretpostavit tko je, ubrzo objava!) , a Mikićev agent nije zadovoljan jer to baca Nou opet u drugi plan i onda postoje neke trzavice.

Dinamo radi na rješavanju svega toga i Noa Mikić sigurno neće biti prodan. Noa će odraditi pripreme s Dinamom i onda će se vidjeti hoće li ići na posudbu godinu dana ili će ga novi trener uklopiti u novi sistem. Noa želi ostati u Dinamu i samo Dinamu. Mediji su bubnuli da odlazi jer su čuli za probleme pa ako ode(a neće!), ispast će genijalci što su prenesli prvi, a kad ne ode, nikakve posljedice jer su to mediji lažu stalno bez ikakvih posljedica! ALI NOA MIKIĆ OSTAJE IGRAČ DINAMA!

(reći ću ovako ispod svoje mišljenje, da je agent Mikića jako težak čovjek i da mi se ne sviđa ko vodi njegovu budućnost, nagledao sam se takvih priča gro..)

Taj neki agent pod kodnim imenom faze nouns :rofl:
  • rokikaciga
    1.5k
    Rezultati ekipe juniora nisu indikativni kakva je generacija. O tome kakva je generacija ce se suditi po tome koliko igraca zavrsi u prvoj ekipi Dinama.
  • CISCO
    277
    Netko bi pomislio da pričamo o generacijskom talentu koji već sa 18 godina može igrati za Reprezentaciju te koji je u juniorima kao bek imao 15 golova + 15 asistencija i koji je povremeno igrao za seniore unatoč svim problemima prve ekipe.

Dečec je flop.
  • Zagi
    9.8k
    Šira je to rasprava od samog Noe.
  • Crni86
    10.8k
    vrlo brzo cemo vidjet da li taj faze nouns baca krafne ili ipak ima nesto od njega.
  • Jay
    1.6k

Nitko na zoni ne bi imao nista protiv da mali putuje u SP iduce godine kao igrac Dinama, svi mu ekstra drzimo fige jer je nas, ali pobogu... Evo priznajem ja bez guglanja ne mogu odgovorit na pitanje tko je agent malom Jakiru ili Rimcu, ne zato sto su losi ili nebitni nego zato sto ljudi koji ih vode na proizvode drame svakih 6 mjeseci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.