• prefontaine
    2.2k
    A kad već uzimamo sve što iole vrijedi u HNL-u, uzmimo onda i Hrgovica, Sigura, Pukstasa i Durdova. Mislim ono...
  • austrijanac
    6.8k

Taj istrin forum u zadnjih 48h ruši rekorde po količini rekla-kazala-slagala.
  • Marcinko
    695
    Koji je interes Istre da inzistira na njegovoj posudbi, pa neka logika u takvim odnosima je da Dinamo inzistira na njegovoj posudbi uz neki postotak od prodaje.
  • Orc123
    11.7k
    Fascinantno da se spominje pola hnl a Koskija nigdje , a Jagusica sve manje! Jedina 2 igraca koji mogu biti blizu prvih 11....sad jos i da je Stefulj rjesenje za bekovsku poziciju. Stefulj? Naucio stopat loptu.....

Podrzavam novi smjer gdje se glwdaju brzi igraci ali ljudi moji HNL? Sad odjednom hnl je rjesenje za sve nase probleme. Mislim da ako je sve ovo istina, a ostavljam prostora da su to izmisljotine novinara i raznih insajdera, ali ako nisu onda smo u gadnom, gadnom problemu.

Ako mislimo sa Mitrevskim, Jelinicem, Rozicem, Valincicem, Lisicom, Soldom i slicnima zamjeniti nase nositelje onda smo promasili i sefa i stanicu! Mozes dovedti kojeg potencijala ali nama trebaju igraci kao sto je Ivanusec, Sosa, Florutz, Erlic....
  • crophantom
    609
    Meni isto nije jasno gdje je nestao čovjek (Jagušić), ako se već fokusiramo na HNL.
  • badjibadara
    4.7k
    Stefulj? Naucio stopat loptu.....Orc123

Da li bi uzeo u razmatranje besplatnog prvoligaskog beka sa ovim brojkama u sezoni?

CgLMiZi.jpeg
  • Orc123
    11.7k

Izlistaj mi Bockajevu statistiku prije dolaska u Dinamo.

da ne znam njegove limite definitivno bi! Uzeli smo mi i kod Bockaja statistiku u obzir pa je odigrao vise utakmica na tribini nego kod nas! Takav igrac nikad nece uspjeti u Dinamu, pod ovim pritiskom i u nasem stilu igre! Stwfulj nikad nece biti igrac za Dinamo....amen
  • ElDorado
    3.9k
    Jagušić bi meni bio najjace moguce pojacanje iz HNLa. Mislim da je najveci problem taj mngr. Daš dijete takvom bolidu.
  • Dinamovapriča
    218
    Od Jagušića nema ništa!
  • crophantom
    609
    Zašto nema ništa i kakva je priča s managerom? Nisam upucen
  • Marcinko
    695
    Nikakvo razmatranje, odmah milijun, dva za beka sa slabijim brojkama.
  • Orc123
    11.7k
    kolko smo dali za HNL beka sa jos boljim brojkama u vidu Bockaja? 2,7mil.......
    Koliko je taj bek odigrao za nas? Jel nam rijesio pitanje l. Beka?

Ne zelim Stefulja vidjet ni nacrtanoga u Dinamu a kamoli da se on vidi ko spasitelj za najkriticniju poziciju u ekipi. Btw. Dobio je dovoljno prilika da pokaze da moze biti barem rotacija, nikad je nije iskoristio ali eto sad ce uskrsnuti i biti nas spasitelj.
  • Zagi
    9.8k
    Kaj je Jagušić Škegrin da je takva strka?
  • badjibadara
    4.7k
    kolko smo dali za HNL beka sa jos boljim brojkama u vidu Bockaja?Orc123

Bockaj nikada nije bio, niti ce ikada biti bek.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Ne igra statistika nego potencijal, pluca tehnika i taktika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.