• sarenicvjetic
    103
    a kaj znaci dovodimo valincica,ne računamo na tebe?
  • Kastrator iz zasjede
    74
    Cemu Lisica,Mitrovski ili nitko ? Pa sta neznamo pogledat izvan 200km udaljenosti ? Sta smo mi? Dugo selo ? Imas na lopate slobodnih ili transfer izvedivih desnih krila posvuda.Fee agenti eto vecina ovih,pa krila makar ima. Nije neka znanost. Ovo neka kombinacija skautiranih na temi i free agenata o kojima se zna.Sami sebe podcijenjujemo.

Guliashvili,Giorgi - sarajevo
    Florucz,Raul - olj
    Walemark,Patrick- lech p
    Serginho - viborg
    Nordin,Anthony - mainz
    Irankunda,Nestor- bayern
    Petkov,Marin- levski
    Segecic,Adrian-sydney
    Antman,Oliver- go ahead
    Ounas,Adam- al sadd
    Martin,Andres- racing s
    Nygren,Benjamin- nordsjaelland

Dal mora bit iz hnla ?
  • Peškaman
    7k
    No, čini se kako se Topić ipak vraća u Dinamo, potvrdio je to i trener Zrinjskog Mario Ivanković.

"Sigurno nas napuštaju Mario Tičinović te Fran Topić koji se vraća u Dinamo. Moram sjesti sa stožerom i upravom kluba da vidimo tu igračku križaljku i da probamo pronaći adekvatna pojačanja."

Sad hoće li Topić na pripreme ili se ide automatski u prodaju/posudbu.
  • Kastrator iz zasjede
    74
    Moha sa mizerijom od ugovora nakon 7g ca besplatno izgleda u Osijek.A mi za ajmo rec milijun eura dovodimo zamjenu rpgu iz hnla i vecu placu od mohe.Valincic sigurno bolji ? Ajmo se kladit da ce moha u os bit najbolji bek lige izuzev rpga ako bude igrao na svojoj desnoj.Ili se rpga opet zrtvuje lijevo da bi se izbjegla kupovina beka jer ga izuzev jurisica s ni on lijevog nema. Dalje,ovo s Cordobom i istrom,on i milijuni icega za malog Lisicu.Koliko su dali minuta Cordobi tek doslom s dr kraja svijeta ? Za 6mj cemo kupovat cordobu od istre i mohu od osj.Sta smo mi pijani milijunasi??? U kog je kompas ?
  • Sbkbbb
    308
    Ronaldo, Cristiano je isto slobodan. Zasto ne uzeti njega od 40 godina, nego se uzima najbolje krilo u HNLu. Zasto se dovelo Galesica kad se mogao dovesti Ramos ili jos jedan Mmae.
    O cemu pricamo. Mi smo klub koji treba zivjeti od prodaje igraca, a najbolji igraci su nam trenutno na 30+ godina izuzev Baturine.
    Lisica, Valincic, Galesic su put koji klub treba ici, steta za Fruka sto ga se propustilo. Jbt izgubili smo prvenstvo, ti bi htio igraca od 30 godina koji ispod 1 mil nebi dosao igrati. Razmisljajmo malo glavom zbog cega se ovo sve radi
  • ElDorado
    3.9k
    moha je u Dinamu imao 850k o cemu pricas?!
    Osim toga vraca se u Iran
  • Paggini
    51k

Stari, nisu ti ovo komentari ispod indexovih facebook objava, toliko toga si nabaljezgao sad, nit je Moha igrao za mizeriju, nit ide u Osijek, nit Cordoba ide u Istru...
  • rokikaciga
    1.5k
    U kog je kompas ?Kastrator iz zasjede

"U tebe" sigurno nije :lol:
  • Pacho
    1.2k

Nikad mi nece biti jasno zasto neki igraci dozvoljavaju da njihovim kurcem menadzeri lupaju po koprivama, odnosno da se preko njihovih leda prelama neki sukob menadzera s top klubom radi drugog igraca.
  • Orc123
    11.7k
    imao je 850tis eura ali u 2 sezone....kakvih 850tis za Boga miloga
  • ElDorado
    3.9k
    neda mi se tražiti pisalo na više mjesta, on i Rile ista plaća 850k. Ti izgleda zaboravljas da je ugovor potpisan 2021.
  • Jaro
    10.1k
    glupost:

Ukupni prihodi u 2024. godini iznosili su € 528.449, što je povećanje od 3,92% u odnosu na prethodnu godinu

Ovo je sa bonusima i svime...
  • scooniepenn
    4.5k

Oprosti, ali konstrukcija “jer su vec sva trojica u godinama” u hrvatskom jeziku znaci samo i iskljucivo da su dosegli ozbiljniju dob. Ovo sto si pojasnio nije ono sto si napisao. Nebitno, poanta je da je Petko bio prakticki cijelu sezonu ozlijedjen, a Misiceva ozljeda je primarno posljedica visegodisnjeg raubanja do iznemoglosti. Pjaca je odigrao prakticki sezonu bez ozljede. Rijec je o 3 igraca, koji su uz Baturinu, Sucica i RPG-a najbolje sto Dinamo trenutno ima. Sigurno ne bih dozvolio da mi odu besplatno nagodinu, ali jednako tako ne znaci da se moraju potpisivati ugovori na 5 godina, vec kod Pjace i Misica na 3, a kod Petka na 2, ali s nesto manjim fiksnim i motivirajucim varijabilnim dijelom.
  • NitkoBitan
    26.9k
    vec kod Pjace i Misica na 3scooniepenn

Igracima od 30+ godina ponudit ugovor na maksimalno 2 godine. Jedan Real ponuduje na jednu.

Ionako nikad ne dobijemo novce za takve igrace u godinama nego se u 95% slucajeva dzentlmenski rastanemo jer su oni kakti zasluzili otic po vecu lovu negdje.

Ako se blizi kraj ugovora i ima potrebe za novim onda ponudis i novi na os nes. Dugim ugovorima samo sebe potencijalno zeznemo, vidi slucaj Peric, Zagorac i Bocaj. Ne bude se nitko dovrovoljno skinuo sa Dinamove sise.
  • ElDorado
    3.9k
    Kako god meni se čini da nama u rosteru nedostaje potentnih nosilaca cca 25-29 godina i da će tu trebati sigurno nekih promjena. Ljubičić je odličan primjer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.