Mislim da je vrlo jasno navedeno u ovoj recenici da su godine spomenute u kontekstu ugovora odnosno place. Tako da ne razumijem zasto se trudis iskriviti moju izjavuTrebalo bi rijesit nove ugovore uz svakako manje place jer su sva tri vec u godinama — Crni86
Sve sto si naveo ,od toga je jedina istina da je plan na beku Gabriel i valincic — sarenicvjetic
↪Haza@Haza
zbog takvih insajdera i zato jeje takva situacija na forumu. Sve sto si naveo ,od toga je jedina istina da je plan na beku Gabriel i valincic — sarenicvjetic
Tužno je ako će Noa Mikić morati na posudbu/igrati za B ekipu, a mi dovodimo Morisa Valinčića. — SjevernaStrana
Tuzno je da dovodimo igraca izabranih u najboljih 11 HNLa a saljemo na posudbu igraca bez seniorske minute? Mozda bi trebalo bit obrnuto? — NitkoBitan
A ja vjerujem da je greska Bobana sto je uopce ista ponudio Mikicu, nikad nista od njega, vjecni talent! — NitkoBitan
Tužno je da imamo poduplanu poziciju? — Jos-Optimus
Što da se RPG ozlijedi ili bude kartoniran, ti bi htio da Noa Mikić igra euro tekme ili derbije, bez ikakvog iskustva? — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.