Neki tip
Ako netko ovdje ima takvo znanje, neka ga napravi (samo najbitnije stavke). — The Undertaker
Patak
mali M
Sljedece godine kada krenu bageri na kranjci, bit ce pomama za godisnjim kartama — jedan u nizu
jedan u nizu
NORTE
xavier
Sljedece godine kada krenu bageri na kranjci, bit ce pomama za godisnjim kartama, jer ce one biti garancija da ce se moci uzeti godisnja za kranjcu, koje bi u kolicinama trebale biti kao i sada. Mislim da necemo imati problem da nam prosjek gledanosti na kranjci bude 9000 od mogucih 12 000 ! — jedan u nizu
jedan u nizu
jedan u nizu
Kako sam više puta napisao, ovo je ono što me najviše veseli u cijeloj priči oko hipotetske Kranjče. Navikli smo da na Maksimiru uvijek ima dostupnih ulaznica (ne govorim naravno za veće europske utakmice), a ako ovo stvarno bude po najavama, prvi put ćemo imati potencijalnu situaciju da nema previše ulaznica što bi, barem u teoriji, trebalo stvoriti potražnju i povećati prosjek gledatelja. — xavier
mali M
jedan u nizu
mali M
ja vjerujem da je i sada tako, sori, godine te nauče nešto i rađe bi da mi se dokaže da sam bio u krivu nego da euforično slavim nešto što je još daleko daleko od same izvedbe.. na ideje mi se ne plješće...ali ono su bile ciste politicke igre i preizborne igre koje su uvlacile dinamo i njegove navijace u pricu. — jedan u nizu
ovo vrijedi za Maks, a to nije tema.. ja govorim o skepsi izgradnje uopće "stadiona Zagreb".ali ipak je sad tu ukljucen i HNS i UEFA — jedan u nizu
Facke
NB86
DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.