• Svi na Sjever
    1.9k
    Zadnja linija zasluzuje sve pohvale,Šutalo potvrdio klasu, veliki napredak kod tog decka.

    Jalovi smo prema naprijed pogotovo kad Orsica ne ide i tu se radikalno nesto mora promjenit,netko mora uci u seriju golova.
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    I sad opet... Sljedece dvije utakmice protiv Slavena i HD-a cemo natrpat, mi cemo se ponadat da je Kopicu doslo nekaj do glave i onda Rijeka nekakva igra na x i tako opet u krug..
  • marcio amoroso
    31.9k
    https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2346881

    Vice o Šutalu. Uistinu strašno u kakvog je igrača Josip izrastao i strašno kako Dinamo štanca vrhunske igrače.
  • Jaro
    5.4k
    Kad se došli u Hajduk, učlanili ste se u Hajduk. Jeste li još član Hajduka?

    - Neću odgovoriti, nije dobro formulirano pitanje!


    Znaci nama je trener clan Hajduka...
  • Captain America
    13.3k
    Taj papak bi nakon odlaska na briefing torsidi trebo imat tretman u Maksimirskoj 128 poput Željka Vele, a ne bit trener prve momčadi ili šef škole.
  • Krizy
    35.3k
    S ovom nulom Hajduk je ostao na samo 3 pobjede protiv Dinama na Poljudu u zadnjih 10 godina, odnosno 20 utakmica.

    3-6-11

    Malo je i naš grad.
  • The Undertaker
    3.9k
    Vidiš da ne želi zatvarati vrata u Hajduku. Možda ga se sjete kad odleti.
  • BigZ
    393
    Mislim da Livi nije skakao na Sutala jer se veseli nerijesenom, vec je skocio na Sutala jer je mali danas odigrao savrseno, stoga mu je Livi na svojstven nacin to obznanio!
  • Jaro
    5.4k
    da, nesto kao sto je Chiellini "slavio" svaku dobru akciju kolega iz obrane na EP...

    U tom potezu vidim samo pozitivan naboj, kao i u akciji Ristovskog kad klizanjem zaustavlja tovara i jos lootu odbije od njega u nas golaut... Trener bi takav naboj orepoznao i pretocio u nesto konkretno, ali Kopic to brzo ugasi oa u trenucima kad ovi disu na skrge nasi ni ne pokusavaju dat gas...
  • Blue 67
    212
    Zalosno je da zadnjih 15 min ovi kondicijski ne mogu meda,a mi vracamo loptu unazad i nema inicijative prema naprijed. Kopic opet ne koristi svih 5 zamjena,a na klupi ima Andrica koji bi u ovoj utakmici mozda bio i kljucna prevaga dok petkovic ocito uziva autoritet Messia. Mislim da nakon ove utakmice i onaj mali broj ljudi sto ga je pravdalo vise na to nemaju pravo. Uz to sto je teska bolikurcina spremnost mu je 0 bodova ne trci nakon izgubljene lopte vec dize ruke prema sudcu,a kad potrci tromi je od kruzera. Mislim da je krajnje vrijeme da mu se kaze ili igraj PROFESIONALNI nogomet ili igraj termine.
    S obzirom na njegovu volju,pristup i stav ne bi me cudilo da kaze termini,a s obzirom na pokazano ekipa s termina bi se od njega jedno mogla posramit u trećem poluvremenu jer je zadnjih godinu dana ocito tu najjaci.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Mišić je zadnjih 30 minuta jako pao. Usporio je i ionako svoju sporu igru i par puta baš loše odigrao. A kako nam je on vodio igru, bolje nije ni moglo drugo poluvrijeme
  • Oluja
    3.6k
    Ovaj derbi sam iscekivao kao ozebao sunce i veselio mu se jer sam bio siguran da cemo ih dobiti i ugasiti im euforiju a na kraju samo ostaje razocaranje i gorak okus jer to nismo ni pokusali
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Kopic opet ne koristi svih 5 zamjena,a na klupi ima Andrica koji bi u ovoj utakmici mozda bio i kljucna prevaga dok petkovic ocito uziva autoritet MessiaBlue 67


    Najjače od svega mi je bilo mijenjanje azera tolićem u 50'... pa šta ga odmah nisi uveo na poluvremenu, gdje je logika da ovom daš još 5-6 minuta. Valjda sve u svrhu trošenja vremena i čuvanja neodlučenog rezultata...to je očito trenerova glavna misao u derbijima. Ne primiti gol i dobro, ako slučajno zabijemo - super!

    To je možda legitiman pristup ako si trener slaven belupa, al za momčad poput dinama, takvo što je totalno neprimjereno.
  • immerwieder
    1.2k
    njihov član - otkaz već u autobusu, točka, nema dalje,
    neovisno kaj nije niti trebal biti trener
  • smog
    236
    Utakmica teška bolikurčina po meni... Prvi 20 minuta hajduk bolji, dinamo poslije kreće, ali su jalovi... Lopte u nazad, dugi pasevi nikakvi... Trčanje nikakvo... Oršić van utakmice, petković; ne bi trošio riječi na njega, klupa, neki srbin igra, barem trči i pokušava..lauritzen jučer :up: kopiću otkaz, buši iznutra klub i ekipu.... Dojam kao da nisu htjeli pobijediti...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.