• NKDZ86
    7.1k
    samo strance nam dajte, legiju stranaca očemo kužiš i promijenu u fc dinamo, dosta je ovih hrvata koji samo kukaju. jesi čuo zvone, teraj sve naše, oćemo gruzijce, nepalce, brazilce, španjolce, japance (Miuru daj) i sl.
    nema kruha od naših, dok se razviju ko će ih čekat, kupimo nekog pravog stranca (polovnjaču)
  • Fatos Beqiraj
    781
    I ta prica legija stranaca blabla, pa mora bit legija stranaca kad nema nasi domaci dobri, a i ako ima preskupi su. Ili da se smanje ocekivanja pa da igraju domaci
  • Dzoni
    3.4k

Nadam se da je ovo sarkazam
  • Zagi
    14.1k
    Nije to sarkazam, to je trolanje Mudražija fan kluba.
  • Droljo
    24k
    Dajte mi 11 mudražija i osvojit ću sedmo mjesto.
  • NKDZ86
    7.1k
    je je, zato nas je lokomotiva stalno školovala unazad par godina
  • fakin
    2.7k
    zar nije nedavno rečeno da neki klub ne šalje bezveze ponudu drugom klubu ako prije ne ispita malo teren i ako ne vidi želju igrača da pređe kod njih? to su napisali ljudi iz nogometnih krugova
  • fakin
    2.7k
    NAJBOLJI strijelac Celja, hrvatski napadač Franko Kovačević (26), ove bi zime mogao napustiti slovenskog prvaka. Interes mađarskog Újpesta sve je jači, a Celjani su spremni prodati ga za odštetu od oko tri milijuna eura, piše Nogomania.

Nakon sjajne jeseni pod vodstvom trenera Alberta Riere, Kovačevićeva vrijednost značajno je porasla. Početna očekivanja Celja navodno su bila blizu pet milijuna eura, po uzoru na transfer Raula Florucza iz Olimpije u belgijski Union, no taj se iznos pokazao nerealnim.

Sada je klub postavio realniju cijenu od oko tri milijuna eura, što se smatra iznosom koji odgovara stanju na tržištu i statusu hrvatskog napadača, koji je zabio 25 golova u 28 utakmica.
  • Jurki
    21.5k
    je je, zato nas je lokomotiva stalno školovala unazad par godinaNKDZ86
    Jbg njima je to finale lige prvaka.. a nama jos jedna utakmica u nizu, cesto nakon ili prije teze i bitnije utakmice
    ..
    zato kad trebaju oni pod mus nekog dobit se useru.
  • LilScav
    38
    Slažem se apsolutno. Masa komentara u stilu: "postali smo kolonija preplaćenih stranaca koji nisu ništa pokazali". Tko nije pokazao? McKenna? Sergi? Vinlof? Zajc? Bennacer? Bakrar? Hoxha(koji je nešto duže tu)? Varela?

Nemojte me zezat, svi navedeni su pokazali više od očekivanog da se mene pita. Od pridošlica stranaca ostao je dužan jedino Villar, ali ništa drastično. Od ostalih pridošlica najmanje su pokazali Ljubičić i Vidović i koliko toliko Beljo (iako golovi govore suprotno, a to je ono što se broji).

Svi puno kukaju kako su dovedeni igrači loši, ali je to daleko od istine i većina ih se pokazala punim pogotkom. Treba to momčadski sredit i to je na Kovačeviću ali individualno većina ima prolazne ocjene:

Valinčić - top
    Lisica - top
    McKenna - top
    Sergi - top
    Goda - top
    Vinlof - top
    Bennacer - top
    Zajc - top
    Varela - top (za svoju rotacijsku funkciju)
    Bakrar - top
    Topić - top za minutažu
    Soldo - top za minutažu
    Ljubičić - ostao dužan
    Villar - ostao dužan
    Vidović - ostao dužan
    Mudražija - nije dobio pravu priliku da donosim sud
    Beljo - djeluje da je ostao dužan i ima prostora za napredak, ali prvi je strijelac

Ne znam jesam li nekog zaboravio, ali svega šačica igrača se još mora dokazati.
  • FazeN
    5k
    zar nije nedavno rečeno da neki klub ne šalje bezveze ponudu drugom klubu ako prije ne ispita malo teren i ako ne vidi želju igrača da pređe kod njih? to su napisali ljudi iz nogometnih krugovafakin

To je logično.
    No ovo je takva glupost, daj mi reci jel stvarno misliš da bi Boban prihvatio ponudu bez razgovora s igračem ili njegovim agentom? Kao prihvaćamo ali pričat ćemo s igračem za 2 dana, daj molim te.
    Ne slažem se ni ja oko Bobana u nekim stvarima ali stvaranje narativa stalno takvog negativnog oko njega mi ide već na kurac.

I da, ako te zanima želja igrača pošto si je spomenuo.
    3.1. sam kontaktirao čovjeka koji brine o njegovoj karijeri oko odlaska Luke kad se priča pojavila i čovjek mi je rekao da Luka nema namjeru napustiti Dinamo te se raduje pripremama da se nametne klubu.
  • OsamŠest
    6.6k
    Ukoliko odu Villar, Stojković, Mudražija i Soldo, ostajemo na Mišiću, Zajcu, Bennaceru i Ljubičiću.

Ne znam hoće li se doista računati na Pavića u proljetnom dijelu, ali recimo da ostajemo na 4 vezna igrača, od kojih su dvojica (Bennacer i Mišić) u zadnje dvije sezone nešto skloniji ozljedama.

Vjerujem da ćemo u Europi odigrati još najmanje 4 utakmice, a uz to imamo 18 prvenstvenih i 2-4 kup utakmice. Cca 25 utakmica u neka 4 mjeseca, gdje će u svim natjecanjima najvjerojatnije bit frkovito do samog kraja.

Djeluje mi vrlo izgledno da ćemo uz Livakovića dovesti još barem dvojicu veznih igrača. Osim ako Vidovića odjednom ne prebaci na ofenzivnu osmicu i gurne u vatru Radoša, za kojeg su rekli da u klubu ozbiljno računaju.
  • fakin
    2.7k
    Valinčić - top
    Lisica - top
    McKenna - top
    Sergi - top
    Goda - top
    Vinlof - top
    Bennacer - top
    Zajc - top
    Varela - top (za svoju rotacijsku funkciju)
    Bakrar - top
    Topić - top za minutažu
    Soldo - top za minutažu
    LilScav

ako je tebi ovoliko igrača top možeš li mi onda reći zašto igramo tako loše? zašto smo tako loši u europi, a u prvenstvu imamo samo bod više od lošeg hajduka? zašto ako su oni svi top gubimo od vukovara, gorice, lokomotive, istre? zašto nakon pola sata su rješene utakmice protiv betisa, lillea, celte ako je ovoliko igrača top?
  • NVKOD
    9.2k
    Ove vijesti o Stojkoviću od strane ovog žabara i Droljivarija su identične, 1/1 samo što je naš vrli Davorin "El Croatico" Olivari provukao kroz ChatGPT da ne bude skroz isti tekst. Nebitno je tko od koga prepisuje, ali čvrsto vjerujem da nitko od njih nema nikakve informacije što se tiče dolazaka/odlazaka. Jedan dan odlaze sve, drugi dan ipak ne, pa onda neki zaokreti, šokovi, iznenađenja... standardna novinarska priča.

Koliko su relevatni njihovi "izvori" govori podatak koliko je igrača bilo povezano s Dinamom koju je @Krizy izvukao, a koliko ih je stvarno došlo. Grcaju se u neznanju i volio bih da tako ostane. Tier 0, 1 i 2 su jedini relevatni, ostalo za baciti.
  • fakin
    2.7k
    To je logično.
    No ovo je takva glupost, daj mi reci jel stvarno misliš da bi Boban prihvatio ponudu bez razgovora s igračem ili njegovim agentom? Kao prihvaćamo ali pričat ćemo s igračem za 2 dana, daj molim te.
    Ne slažem se ni ja oko Bobana u nekim stvarima ali stvaranje narativa stalno takvog negativnog oko njega mi ide već na kurac.

I da, ako te zanima želja igrača pošto si je spomenuo.
    3.1. sam kontaktirao čovjeka koji brine o njegovoj karijeri oko odlaska Luke kad se priča pojavila i čovjek mi je rekao da Luka nema namjeru napustiti Dinamo te se raduje pripremama da se nametne klubu.
    FazeN

pa naravno da su pričali s igračem prije nego su se dogovorili. onda mi je tek ovo glupost da se sad čeka odluka stojkovića. pa da je on rekao da ne želi tamo ići ne bi klubovi ni pregovarali, a kamoli da bi sklopili posao.
    ili je laž da je sve dogovoreno ili je laž da se čeka odluka stojkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.