• Jaki991
    592
    Ako pricamo o "nasim" i stranim "deckima ", valjda su ti "nasi" oni koji igrom prerastu nasu ligu a ostaju u klubu unatoc boljim ponudama drugih klubova i na taj nacin dokazuju ljubav prema klubu, neovisno o njihovoj "purgerstini" i mjestu rodenja, takvih sigurno nije bilo puno...

ne kuzim prolijevanje suza za mudrog koji kod frenda u podcastu izjavljuje da nebi zatvarao vrata tovarima da nije dosao u Dinamo ( jer mi jadni nogometasi, egzistencija, itd...)

ili Stojkovicu koji cesto svojim ponasanjem na terenu ne pokazuje da je dovoljno zreo za ovakav klub... ne kazem da ne vole klub, siguran sam da vole, nebi imao nista protiv da obojica ostanu al
    covjek bi rekao da smo barcelona pa da se rijesavamo xavija i inieste u primeu a ne dva igraca koja ukupno imaju 80 tekmi za Dinamo uz ne neku bajnu statistiku
  • Noel
    18k
    Da igraju samo domaći dečki i igrači HNLa onda bi lizači mamićeve guzičetine pisali da Boban nije sposoban dovest kvalitetnog stranca i da dovodi otpad iz HNLa. Kad se na ljeto dovodilo dvoje najboljih mladih igrača HNLa Lisicu i Valinčića onda se pisalo da su to prosječni igrači i da nisu za Dinamo. Da se nisu doveli onda bi se sralo da je Boban nesposoban dovest najbolje HNL igrače. Sralo se za strance da su falš roba na kraju se pokazalo da su skoro svi pogođeni transferi (Dominguez,McKenna,Vinlof, Bakrar, Bennacer).

Jedino Villar nije ispunio očekivanja.

Doveo se Kovačević. Sere se po njemu stalno. Da nije doveden Kovačević nego neki stranac ista ta ekipa bi po komentarima pisali "BOBANE I UPRAVA IMATE POŠTENOG ČOVJEKA PRAVOG STRUČNJAKA U KOPRIVNICI, PORED SAMO TREBA POGLEDAT A VI DOVODITE PREVARE STRANCE"

Sralo se prošle godine da je previše demokracije i da nema jednog čovjeka koji je gazda u klubu i čija će bit zadnja. Isti ti ljudi sad po komentarima pišu da je Boban glavni i da se samo njega sluša i da nema demokracije.

Boban neke boli više nego išta, ta ekipa će se skupa sa tovarima gušit od muke u svibnju kad ćemo slavit naslov. Pa onom Zorku Boban već mjesecima ne izlazi iz usta lik je opterećen, Boban mu se u snovima pokazuje svaku noć. Teška psihijatrija.
  • Zoran
    419
    Ja se isto sjecam te situacije Mudražije di je izjavio da nebi zatvorio vrata tovarima. Smatram da se našao u sitaciji da ga mi nismo kupili, a da mu je sljedeca najbolja ponuda bila od hajduka mislim da bi otisao dolje. Slično ko i mali Kranjcar. Svi su oni “Dinamovci” kad tu igraju, al su u stvari profiči koji gledaju zaradu.
  • skener
    6.9k
    "Livaković se vratio nakon praznika i bit će u sastavu!Istina je da on i dalje misli da treba otići, baš kao i mi. Ali, moramo čekati, jer nema rješenja njegove situaciju. Ne s naše strane, već s njegove i strane drugih klubova. Bit će u momčadi u subotu, ali nije spreman igrati za nas. To je realnost.“, kazao je jasno i glasno trener Girone.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-ga-ceka-trener-girone-porucio-livakovic-ce-biti-u-momcadi-ali-nije-spreman-igrati/155889
  • Zagi
    14.1k
    Ja se isto sjecam te situacije Mudražije di je izjavio da nebi zatvorio vrata tovarima.Zoran

Svi se sjećamo osim fan cluba. Najednom postao pojam purgerštine.
    Zato smo bili protiv dovođenja i zato su nam smetale nezaslužene ovacije.

A i prosječan je HNL igrač. Toliko prolivene tinte oko ničega.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Ter Stegen navodno blizu Girone, ajde Livi na silu na silu
  • Dr Hofmann
    4.5k
    Zadnja tekma protiv Lokomotive sad u dvanaestom mjesecu. Pred kraj tekme, na Sjeveru lagana zajebancija i odjednom huk sa Zapada, ori sve. Gleda pol tribine kaj je bilo...A ono Mudražija ulazi u igru...

Najgore mi je čak što apsolutno nemam ništa protiv čovjeka, ali nikad mi ta suluda euforija nije bila jasna. Prosječan HNL igrač koji je (možda)'mogao dobiti koju minutu više, nažalost nije, ali rađenje heroja ulice od njega mi je besmisleno.

Pred kraj te tekme se pjevalo nakon dugo vremena Igrači odlaze, uprave prolaze koja je (bar za mene) nenadjebiva istina našeg kluba. Daj Bože budemo ko Celtic 1967 i da imamo 17 igrača iz Zagreba (iz svake gradske četvrti po jedan), ali to je sanjanje nerealnih snova
  • rokikaciga
    9.1k
    Daj Bože budemo ko Celtic 1967 i da imamo 17 igrača iz Zagreba (iz svake gradske četvrti po jedan), ali to je sanjanje nerealnih snovaDr Hofmann

Moj mokri san je ono kaj je Barca u nedavnoj proslosti uspjela napraviti...11 igraca koji pocinju utakmicu iz La Masije. Tj iz akademije. Ali to je nemoguce i na FMu napraviti a i dalje ostvarivati rezultate na razini :lol:
  • Zagi
    14.1k
    11 igraca koji pocinju utakmicu iz La Masije. Tj iz akademije.rokikaciga

Jel to baš bilo tako? Često su imali puno igrača iz La Masije, nema dvojbe ali baš svih 11?
    Ovak iz glave, uvijek je bilo popuna. Klasnih popuna.
  • ElDorado
    8.8k
    Olivari obicno ima dobar info ali ne bi dalje komentirao. Samo se nadam da je Stojke dovoljno razuman da s 22 godine ne ide u pičkinu pustinju
  • rokikaciga
    9.1k
    oprosti, nisu startali utakmicu ali ih je bilo na terenu 11 u jednom trenutku. Malo krivo sjecanje. Jedino Dani Alves kao prvotimac nije bio iz La Masije sto je i dalje wow podatak.

Valdés; Jordi Alba, Puyol, Piqué, Montoya (15th min sub for Dani Alves); Cesc Fàbregas, Sergio Busquets, Xavi Hernández; Iniesta, Messi and Pedro.
  • Jurki
    21.5k
    Taman da su i imali svih 11 igraca iz La Masije.. nisu bili svi Španjolci.
    Uspoređivati bazen Hrvatske i Španjolske je blagoreceno glupo.

Ni puno bogatiji klubovi koji mogu sve svoje igrace zadrzati primjer Bayern pa nemaju sve Švabe u ekipi.

Nogomet je globalni sport, te ako hoces imati rezultate sukladne zeljama, moras se prilagoditi tome kak radi ostatak svijeta.

Pogotovo to vrijedi za nas jer smo prisiljeni prodavati najbolje eksponate da klub prezivi.

Svaki igrac bio on domaci ili stranac koji razmislja o svojoj karijeri, koji je dovoljno savjestan i profesionalan ce ginuti za klub koji ga placa. Tu nema neke filozofije.. ali to je vec problem kvalitete skautinga da se prilikom kupovine dovode takvi karakterni i profesionalni igraci.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Meni sve vise ovo s livijem izgleda kao i s Zajcom.
    Na kraju prijelaznog roka bude ga fener pustio...
  • Crni86
    18.9k
    Na kraju prijelaznog roka bude ga fener pustio...bbb medimurje

Bolje ikad, nego nikad
  • Zagi
    14.1k
    Ma ok , ne tjeram mak na konac nego kao pitanje klupske strategije.
    Ok ta tekma i ta sezona. (slažem se da je impresivno)

Inače je uvijek tu bilo par klasnih stranaca. Lewa, Raphina, Kounde , De Jong danas, u prošlosti brojni igrači da sada ne nabrajam od Rivalda na dalje (Stoičkova ako ćemo baš u povijest).

Ono kaj je paraleno sa našom situacijom je slučaj Dembele-Yamal.
    Jako dobar stranac no pojavio se veliki talent u akademiji i nisu previše dvojili kaj treba napraviti.
    Dembele prodan, malom oslobođeno mjesto. (ok i financijski problemi su pomogli ali svejedno)

Sada su na toj poziciji bolji nego tada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.