• FazeN
    5k
    Prebacila se lopta na igrača, zamisli članak klubovi su se dogovorili sad se čeka igrač, ali ne tjera ga se može ostati, no ponuda je prihvaćena.
    Kakvu to poruku bi slalo Luki? Sigurno je Boban toliki amater.
  • LilScav
    38
    Pa napisao sam. Individualno se većina igrača pokazala, ALI sam napisao da to treba sredit momčadski i da je to uloga i odgovornost Kovačevića.
  • FazeN
    5k
    pa naravno da su pričali s igračem prije nego su se dogovorili. onda mi je tek ovo glupost da se sad čeka odluka stojkovića.fakin

Eto shvatio si.
    Stvarno ide na kurac više stalno udaranje po Dinamu i stvaranje narativa da je najveći klub na ovim prostorima toliko amaterski.
    Ovakav scenarij kakav oni opisuju da se događa ne radi se u amaterskim ligama a ne u jednom Dinamu.
  • Zagi
    14.1k
    zaštofakin

Nevistić i Ljubičić
  • LilScav
    38
    Slobodno mi napišeš koje je tvoje mišljenje prema popisu koji sam ja napisao, misliš li da je neki od igrača kod kojeg sam stavio top zapravo flop? Naravno, u okosnici momčadi, igrači s manjom minutažom ne mogu biti odgovorni za lošu igru (štoviše, svoje minute su dobro iskoristili). Po meni glavna odgovornost leži na treneru kako god okreneš. Plus da su golmani obranili 4 situacije koje su trebali rutinski obraniti, bila bi druga priča danas. I dalje bi igra malo mlohava, ali imali bi barem 3 boda više u EP i 9 u SHNL.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ovo su sad već postale opasne paranoje sa strancima. Ne znam koji se to domaći dečki tjeraju iz kluba, Mudražija je vezni igrač s najmanje minuta i trebalo bi ga zadržati samo zato jer je domaći? Doslovno se u ovom roku ni ne priča o dovođenju nekih stranaca, priča se o konkretno o jednom ulaznom transferu nešto ozbiljnije, a vidi čuda radi se o domaćem dečku koji je ovdje proveo većinu svoje karijere, Livakoviću.

Ja iskreno nisam zadovoljan nekim strancima zasad poput Villara, ali ako vam je argument za Mudražiju da nije konkretno igrao, pa na temelju čega možemo Villara ocijeniti? Osobno su mi obojica pokazali jako malo, ali su jako malo i igrali, ali kad vam je to argument za jednog, zašto nije za drugog?

Ne znam gdje vi vidite toliku najezdu stranaca i gubitak identiteta, ali dobro. Koliko ja znam Petković je mogao ostati kao kapetan da je htio, Pjaca je mogao izbaciti klauzulu i ostati da je htio. Baturinu se tražilo da ostane do SP-a i nije htio. Mišić je ostao i poveo novu momčad kao kapetan, Zajc se isprofilirao kao lider i dokapetan, Beljo je doveden i najbolji je strijelac, desnu stranu smo popunili s domaćim dečkima Valinčićem i Lisicom. Lijevo je domaći dečko Goda igrao više od Vinlofa. U sredini zapravo stranci imaju zanemarivu minutažu. Naime, Bennacer je tek peti u veznom redu po minutama, Ljubičić i Stojković su kao domaći dečki igrali više, skupili su više minuta.

Pričajte o kvaliteti domaćih/stranih koliko god, iznosite svoja mišljenja, ali po meni je ovo totalno neutemeljeno.

Mislim da ste baš upali u tešku paranoju i da bi trebali prestat jahat val trovača s facebooka kako ništa ne valja i kako ćemo igrati s 11 stranaca, a Messija (Mudražiju) puštamo u Slovan.
  • Droljo
    24k
    Stvarno ide na kurac više stalno udaranje po Dinamu i stvaranje narativa da je najveći klub na ovim prostorima toliko amaterski.
    Ovakav scenarij kakav oni opisuju da se događa ne radi se u amaterskim ligama a ne u jednom Dinamu.
    FazeN

Pravila službe nalažu da klub A prvo mora dogovoriti posao sa klubom B i tek onda smije pregovarati sa igračem. Zašto bi predsjednik kluba B razgovarao sa igračem prije prihvaćanja ponude? Prihvatiš ponudu i bok a on nek vidi šta hoće. Radite od toga nuklearnu fiziku kao da nikad managera niste igrali :lol:
  • Masto
    761
    Haza spašavaj
  • Brusa
    3.9k
    mislim da se nitko ne drži tih pravila...
  • LilScav
    38
    Nije ovo Football Manager. Najnormalnije je da klub (sportski direktor, trener, baba milica) razgovaraju s predstavnicima igrača a i sa samim igračima. Klub neće trošiti vrijeme na višetjedne pregovore (a nekad i višemjesečne) s drugim klubom oko odštete da bi igrač nakon cijele sage rekao: "aha, ali ja ne bih tamo".
  • Turopolec
    20
    Koja psihijatrija, odite na futsal danas, izvedite curu van, izađite van s ekipom, opustite se, previše tipkanja škodi...
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Ti si radio negdje u nekom klubu pa znaš pravila službe?

Pa normalno da ćeš prvo provjeriti s agentom jel igrač uopće zainteresiran ikako za prelazak u tvoj klub, a onda ići pregovarati ponudu, pa inače bi se slale ponude na sve strane… pregovori između klubova oko prodaje igrača traju i koštaju, a upali FM i onda igraj se tamo pa vidi kako to izgleda, ako nemres drugačije… Sad možemo mi sutra ići po XY igrača izjebati se s nekim klubom oko odštete, a tom igraču ne pada na pamet doći u klub….

Pa kaj misliš kak npr. dovodimo Livija nazad, da nismo kontaktirali prvo direkt Livija bi stali u red sa svima koji ga žele i onda bi nam Fener došao i rekao gle Genoa ili tko god nam nudi ovo i jebite se…
  • nwankwo646
    1k
    Ja isto želim da u prvih 11 imamo 7 naših i da s njima budemo uspješni na svim frontovima. Samo, di naći 7 takvih koji mogu isporučiti sada??
  • Plava balada
    21

Vjerujem da se vodstvo ne vodi logikom "idemo prodati vezne igrače da bi ih imali potrebu dovesti". Meni to apsolutno nema smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.