• Crni86
    18.9k
    zato jer je covjek karakteran, zato jer oko sebe ima misica, kuleta, zajca, ljubicica itd sve igraci od kojih je mogo jako dobro naucit sto je dinamo u ovih par mjeseci. Da nije oko sebe imao domace decke koji jako dobro znaju kaj je dinamo vrlo vjerojatno nikad ne bi osjetio pravo znacenje dinama. Jer kako bi mogo, tko bi mu ga priblizio? Calleo iz argentine? Pinto iz portugala ili anderson costa iz brazila?

Naravno da kad je doso nije mogo biti svjestan velicine kluba. Naravno da su mu suigraci kroz pricu, zgodbe i sl priblizili velicinu kluba.

I nije to bilo nista kontra mckenne. Al tom mckenni, dominguezu, olmu i ostalima trebaju petkovici, livakovici, ademiji, misici, kulenovici, zajci, gojaci i ostali da bi postali svjesni velicine kluba. Da bi upili kulturu kluba.

Stranac ce biti 30% bolji uz domacu vecinsku klapu. Nego da imamo nekakvu legiju stranaca gdje se gubi mentalitet, kohezija, vrijednosti i sve ostalo u svlacionici. Svi pricate kao da je nogomet izaberes 11 najboljih igraca i pobjedujes, kao da malo zaboravljate na faktor momcadi, kohezije, atmsfere, kulture u svlacionici itd itd.

Xy puta je vec ponovljeno i da se pod bjelicom napravio top rezultat zbog ultra brutalne atmosfere i kohezije u ekipi. Povezanost momcadi je bila tolika da su pojedinci odbijali otic.
  • Ljubo
    313
    @Haza dragi kolega, molim te spasi nas od ove zlobne neizvjesnosti
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Pa zato je ostavljen Misic, bili bi ostavljeni i Pjaca i Petko da su htjeli. Baturina je isto inzistirao.
    U situaciji kad smo izgubili naslov i da se ide vagat s juniorima i Miskovim poluproizvodima umjesto po kvalitetu kako bi tek onda izgledalo?
    Mnogi ocito zaborave brzo koliko je sekudni bilo potrebno Ivanusecu, Sucicu, Baturini, Pjaci, Petku da prihvate ponude :lol:
  • Crusades
    20.9k
    to nitko ne spori da u ekipi "mora" bit domaćih igrača... ne vidim problem u tome. Meni ide na živce ovo naricanje o "rasprodaji" domaćih i nakrcavanju stranaca. Rađe bi u ekipi 11 McKenna/KTC-a nego 11 Rukavina ili sličnih.
  • Chempers
    1.2k

Fascinantno je da ima likova koji misle da Dinamo moze biti satkan od 11 Vinlofa i Bakrara i ostvarivati top rezultate. Dečki svaka čast.
  • Jurki
    21.5k
    tko je to uopce napisal?
    Ne treba sad ici iz krajnosti u krajnost.
  • Crusades
    20.9k
    Fascinantno je da ima likova koji misle da se ekipa može nakrcat sa 7-8 mladih igrača iz iste agencije pa s njima nećeš nekoliko sezona rušit negativne rekorde po Europi.
  • CastAway1986
    4.9k
    Stranac nikad nece znat sta znaci dinamo. Ovi decki itekako znaju i oni moraju raditi vecinu u svlacionici kako bi se tom mentalitetu i stavu onda svaki stranac i prikljucio. Kaj se cudite zasto je bas zajc bio najglasniji? Pa covjek je em karakteran em zna kaj znaci dinamo.Crni86

:clap: :clap:
    Upravo ono sto je Bjelica napravio takvom modelu treba teziti i danas , a i to sto je rekao da Dinamo danas nema puno lidera u ekipi i ta mu drzi vodu..
  • Jurki
    21.5k
    a kaj su drugo Misic, McKenna i Zajc nego lideri ove momcadi?
  • CastAway1986
    4.9k
    ne moze se postat lider preko noci , ali slazem se da su njih dvojica na dobrom putu iako mislim da se Mckenna nece puno zadrzati na Maksimiru ..
  • Crusades
    20.9k
    Ne moze se postat preko noci, a 2 od 3 su dosla prije 6 mjeseci i kao dokapetane izgurali domace decke Kuleta i Nevistica :lol:
  • FazeN
    5k
    Vijest Leporea je lažna, ali vrlo mudra i pametna za njegov način poslovanja i rada.
    Ukoliko dođe do transfera on je taj koji je prvi ekskluzivu prenesao i kupit će masu ljudi, no ukoliko ne dođe do transfera on nije ništa kriv, pošto je napisao da je sad sve na igraču, te ako propadne transfer lako prebaci lopticu na krivicu Luke što je transfer propao.

Ponuda postoji, tvrdi se da je čak veća uz bonuse nego što je izašla cifra javno, no napisao sam 3.1., napisat ću isto i sad.
    Znam s kim sam tad pričao i znam da mi je rečeno da Luka ne želi iz Dinama, te se veseli nadolazećim pripremama jer želi ostati i nametnuti se svom klubu.
  • FazeN
    5k
    Sad kad svi pišu svoja mišljenja na ovu temu, moram nešto i svoje dodati, možda je nepopularno nisam čitao stranice ima ih raspisali ste se haha

Ali ja bi Luku prodao ako ta ponuda uz te bonuse doseže 5M, ali da onda imamo Jagušića riješenog, nadam se da Haza ima tu neki 101% provjeren info.
    Luka mi je super i mislim da s igranjem može do ljeta dignuti cijenu i višu od ove, no mislim da Jagušić u budućnosti nam može donesti puno više i financijski pa uz sve i ostalo.
  • CastAway1986
    4.9k
    @Crusades Ta dva nisu nikad ni bili lideri , uostalom potpuno je nova ekipa logicno da ce iskociti ova dvojica s toliko iskustva a i kvalitete s obzirom kakve su sve lige prosli.. Neva uopce ni ne prati nogomet :meh: Kule je lik koji je i pravio probleme u svlacionici
  • Brusa
    3.9k
    Kule je lik koji je i pravio probleme u svlacioniciCastAway1986

Možeš malo detaljnije o ovome? Baš me interesira?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.