• marcio amoroso
    42.6k

Ja ga također nisam gledao u Zrinjskom, ali jesam ove tri za mladu repku. Meni izgleda dosta ozbiljniji igrač nego što je bio, ali za mladu repku je igrao čistog napadača. Imamo ovdje dosta ekipe koja prati Zrinjski pa nam mogu malo pomoći.
  • Georg Koch
    6.3k
    Meni ovo izgleda kao Kule druga spica, Topic treca.
    Dakle prvi napadac koji ce se mozda dovesti, Kule i Topic.
    Jako dobro ako je tako.
  • ArtVandelay
    128
    U moru ovolikih postova teško je uopće shvatit što ljudi u većini misle o trenutnom roku i što očekuju do kraja roka.

Po meni, bilo bi interesantno vidjet kako dišemo i recimo napravimo anketu kako trenutno mislimo, što očekujemo do kraja prijelaznog roka, onda da li je, kad završi rok, ispunio očekivanja i zadnja anketa na zimskoj stanci što tada mislimo o pojačanjima. Tako ćemo vidjet kako se kretao sentiment kroz vrijeme. Mislim da bi bilo fora.
  • nwankwo646
    598
    Dabac sa svojom copy paste slikom/pozom polako ulazi u legendu.
  • Crle
    1k
    Kazne za baklje su ionako glupost. Zašto bi se nogomet morao totalno prilagoditi običnim konzumentima i odricati se baš svake tradicije. Kazna za neke velike prekide je ok jer opet nije ni to cilj, no kazna za neke bakljade koje zapravo ni ne utječu na utakmicu su baš glupost.
  • Mali Zeus
    17.6k
    The Undertaker, ne seri!Dubbbrava

Manje više ovo.

Usporedbe boli glava. Al dobro, žulja ga sjever već otprije pa očekivani upisi.

Zamisli baklje se pale i tako se ne voli dinamo. A što ćemo s bakljama na zapadu onda, kad već kolega tako drži prodike Sjeveru.
  • Jurki
    17.8k
    Kazne za baklje su ionako glupost.Crle

Cak ni Uefa vise ne kaznjava za paljenje baklji..
    DFB novce od kazni investira u terene i vraca nogometu..
    HNS za svaku baklju odere kaznu i te novce investira u kurve i kokain
  • Dzgšb
    1.6k

Da nadodam više vrijedi podrška Sjevera i u dobru i u zlu ,nego zviždanje i psovanje djela zapada većinom kad ne ide..
    Žalosno je kad se Sjever dira i BBB od strane naših navijača, oni su naši malo je reć ponos.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Da nadodam više vrijedi podrška Sjevera i u dobru i u zlu ,nego zviždanje i psovanje djela zapada većinom kad ne ide..Dzgšb

upravo tak. eto ja pitam za pjacu kad se zapad misli odreći psovanja i zviždanja igračima.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Baklje na tribini da, na terenu ne.. 10x ljepše ih vidjet na tribini neg na terenu.

Sad postoje baklje koje gore na nižim temperaturama i nisu toliko opasne..
  • Infinity
    18.6k
    Po sportskima favoriti za naslov!Nogo

Cega? :lol:
  • Jos-Optimus
    5.9k
    ma on ima potrebu uvijek biti poseban
  • Maximo
    788
    Po turskim medijima i 24 sata navodno smo zainteresirani za ovu crnu i bržu verziju Mišića

https://www.youtube.com/watch?v=nWVJidzplDU&ab_channel=Footprestige
  • mlinchica
    3.2k
    kad se zapad misli odreći psovanja i zviždanja igračima.Mali Zeus

“Zapad” to ne radi, rade pojedinci. Na zapadu je hrpa ispravnih ljudi koji su, radi zatvaranja istočne tribine, sada tamo. U zadnje vrijeme i u sve većoj suradnji sa Sjeverom tijekom utakmice. Zabavno je i baš fino se osjeti “istok”.
  • Noel
    12.4k
    Zanimljivo neki su ovdje pisali o Pjaci i Petkoviću kako niko nema pravo o njima i njihovoj ljubavi prema Dinamu pisat i kad ih se spomene da se treba nakloniti na njihov spomen. Sad ti isti su se našli prozivat Sjever i tribinu i njihovu ljubav prema klubu. Neki desetljećima vole ovaj klub i u krizama i uspjesima bezuvjetno i bez koristi. Dok ovi drugi bježe na prvom neuspjehu i krizi. Velika je razlika i nadam se da se ova tematika neće više provlačit na ovom forumu jer je totalno promašena i glupa.

Da su igrači imali 20% energije i ljubavi kao tribine ovu sezonu osvojili bi HNL glatko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.