• Efes Pilsen
    11.4k
    Spikadona prije Hoxhe any day :lol:
  • The Undertaker
    8.2k
    Mogu li se, u ime ljubavi prema Dinamu, navijači sa Sjevera odreći baklji, petardi, topovskih udara, tučnjave i ostalog nepoželjnog ponašanja?
    Pitam za Pjacu.
  • Paggini
    53.1k
    Ne mogu, kao sto se ni Pjaca nije mogao odreći klauzule
  • Crni86
    11.5k
    nije li se u nekom dogovoru s tribinom i pronaslo rjesenje da europa bude bez bakljada kako klub ne bi bio stroze financijski kaznjen?

Nije li se onda i pjaca mogo nac na pola puta i odrec se klauzule i na novo ispregovarat svoju placu. Vjerujem da bi mu svatko dao istu ako ju zasluzi svojim igrama, na kraju ne zelis biti teret svojem klubu ne?
  • The Undertaker
    8.2k
    Sve pet ali onda neka se ne predbacuje Pjaci da ne voli Dinamo.
  • The Undertaker
    8.2k
    U teoriji sve može. U Hercegovini postoji poslovica da je lako tuđim k..... gloginje mlatit.
  • Paggini
    53.1k
    Aha uspoređuješ ljubav profesionalnog nogometaša koji se nije htio odreći automatskih 1 200 000 ugovora koje bi dobio za dvije sezone sa navijačima koji klubu daju i zadnju lipu?

A i kad smo kod kazni, ajmo malo vidjeti koliko ti navijači klubu daju novaca kroz godišnje ulaznice, cugu na stadionu, kupovanje artikala u shopu, mozda je to malo vise od 250 000 koliko su kazne bile za baklje? Hmmmmmmmmmmm.

Ja vjerujem da Pjaca voli Dinamo, i nemam problem s tim da gleda sebe u toj prici, ali onda reci prijatelju - nisam htio odreći se klauzule o produzenju, imao sam na to pravo, e ali onda je to drugo svjetlo jel? Onda ne paše baš ovaj narativ "Dinamo mi je sve"
  • Crusades
    16.5k
    kroz godišnje ulaznice, cugu na stadionu, kupovanje artikala u shopuPaggini

članstvo u klubu...
  • FrodoJePurger
    352
    Kakve drame na forumu a još prijelazni rok nije počeo, Hrvatska-Mađarska u rukometu je bila mila majka za ovo
  • scooniepenn
    4.8k

Imam stvarno osjećaj da ne čitaš s razumijevanjem, jer ne znam kako ti iz mojih tvrdnji zaključuješ da je krivnja Dinama i da sam ja tu Pjacin i Petkov odvjetnik. Jednako tako, braniš Bobana od ne znam koga, od mene sigurno ne trebaš, jer bih postupio jednako Bobanu. Da, zapelo je na novcu, jer su obojica tražili nešto što im niti ja ne bih odobrio. Dakle, NOVAC je bio kamen spoticanja. Pritom nigdje ne spominjem da ga nemamo ili da se ciganimo ili nešto treće. Kod RPG-a sam pitao je li financijska komponenta prijepor, premda nigdje nisam imputirao da su usporedivi slučajevi i da je (ako je visina ponuđenog novog ugovora kamen spoticanja u pregovorima sa RPG-om) analogija ista. Ti si protumačio moje riječi na potpuno pogrešan način i onda na temelju krive premise donosiš konkluziju.
  • Peškaman
    7.1k
    A i kad smo kod kazni, ajmo malo vidjeti koliko ti navijači klubu daju novaca kroz godišnje ulaznice, cugu na stadionu, kupovanje artikala u shopu, mozda je to malo vise od 250 000 koliko su kazne bile za baklje? Hmmmmmmmmmmm.Paggini

Pa nitko to ne spori ali bez tih baklji/kazni bi klub imao 250 000 više.
  • The Undertaker
    8.2k
    Možemo i pisati koliko je Pjaca donio para klubu transferom i golovima Qarabagu i Milanu. Nije ovdje poanta vagati tko je dao više već da se suzdržimo drugima govoriti što su trebali napraviti i po tomu ocjenjivati njihovu ljubav prema klubu.
    Ja da sam na mjestu Pjace rekao bih može ukidanje klauzule i smanjenje plaće pod uvjetom da se u sezoni ne zapali nijedna baklja na tribini. Pa da vidimo onda koliko tko voli klub.
  • Paggini
    53.1k
    njihovu ljubav prema klubu.The Undertaker

Pa ja sigurno mogu reci da Pjaca ne voli klub onako kako ga volim, kako ga ti volis i kako ga vecina Zone voli.

I s te strane, legitimno je propitkivati Pjacinu ljubav. Jer ja da budem dio tima na poslu i zaserem ogroman projekt sa svoje strane, uz ostatak tima i da mi šef dođe i ponudi kao i Pjaci dogovor - iduće godine ćeš imati takvu plaću, ali one kasnije ćemo pričati, postupio bih kao Pjaca vjerojatno.

Ali da je to firma koju ja VOLIM, do koje je meni STALO, e pa onda pričamo drugačije. Jer, isprike na patetičnosti, ali ako nešto VOLIŠ, bit će situacije gdje ćeš staviti to nešto, bio to klub, osoba, firma ispred sebe.

A Pjaca to nije napravio, a jedan Del Piero recimo je.

Opet, da se razumijemo, meni je Pjaca ekstremno drag, jedan od najdražih, ali mi zasmeta kad krene pisati koliko voli ovaj klub, zasmeta me na osobnoj razini
  • Crni86
    11.5k
    moj under ima i jedna uzrecica:” dijela, a ne rijeci”.

I nemoj sad spominjat, golove transfere itd. Za to je sve pjaca bio itekako placen. Ljubav prema klubu dokazuje se na drugaciji nacin, odredenim ustupcima (odbijanje velikana, smanjenje place). Ima jedan jako lijepi primjer Santija Cazorle iz spanjolske gdje igrac itekako je pokazao svojim djelima da voli svoj klub. Nas Markec je dobil 1,2 milijuna eura place, nije se odreko 50% transfera kaj smo dali rijeci i sad je nastao problem oko klauzule.

Tako da svako onda moze rec da mu se malo sere od tih poruka, kada je ponasanje prikazalo skroz nesto drugacije i da mozda nije bas tolika ljubav kako se pokusa naglasit.
  • doubletrouble
    1.5k
    Mogu li se, u ime ljubavi prema Dinamu, navijači sa Sjevera odreći baklji, petardi, topovskih udara, tučnjave i ostalog nepoželjnog ponašanja?
    Pitam za Pjacu.
    The Undertaker

A gdje su se to ti navijači sa sjevera oglasili u vezi Pjace i propitkivali njegovu ljubav prema klubu da ih ti imaš potrebu spominjati i nepotrebno ubacivati u sve ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.