• Dubbbrava
    846
    The Undertaker, ne seri!
  • NORTE
    16.4k
    Pa nitko to ne spori ali bez tih baklji/kazni bi klub imao 250 000 više.Peškaman

Može li se neuvjerljivi Pjaca odreći velike plaće i igrati za nešto manju?

Pjaca je za toliko igrao u Rijeci.

Budžet kluba je nekakvih 60 milijuna eura.

Od Uefe je za LP stiglo 40 milijuna eura.

Igrači imaju opasno dobre uvjete kod nas, ali titule nema, LP nema, cijela momčad je preskupa, a to uključuje i ove igrače koji ne pružaju dovoljno da zasluže tu plaću.

Igre nema, trofeja nema, a oni bi lovorike.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Pjaca je za toliko igrao u Rijeci.NORTE

Opet floskule. Pjaca je u Rijeci za sezonu zaradio 1 mil. Plaća + odšteta.
  • Dr Hofmann
    3k
    Čemu tolika, pa i mržnja, prema Sjeveru i tribini općenito da je ideš ubacivati u neku paralelu s bilo kojim igračem. Mislim stvarno, mogu razumjeti da navijači nisu za svačiji ukus, ali zamisli ideju da neki nogometaš uvjetuje neke stavke svog ugovora s bačenim bakljama. Show majke mi
  • Jurki
    17.8k
    Može li se neuvjerljivi Pjaca odreći velike plaće i igrati za nešto manju?NORTE

Pjacu se nije trazilo da se odrekne vazece place.. vec da se makne klauzula o automatskom produzenju ugovora nakon 1 utakmice. I da se u lipnju slijedece godine sjedne i vidi mozebitni nastavak njegovog igranja u Dinamu.
    Mogel je komotno reci.. ok, micemo tu klauzulu i sjest cemo za stol za godinu dana. Jel to takav jebeni problem?
  • bbb medimurje
    4.1k
    Topica smo isto vratili s posudbe ili?
    Definitivno bolje topic nego mbuku ili cordoba medutim meni on nije niti za osijek a kamoli za dinamo
  • Laugreano
    4.2k
    Pa da vidimo onda koliko tko voli klub.The Undertaker

Najbolje da ces ti nekome mjeriti koliko voli klub. Saberi se malo!
  • Paggini
    53.1k
    Definitivno bolje topic nego mbuku ili cordoba medutim meni on nije niti za osijek a kamoli za dinamobbb medimurje

Jel ga netko gledao dolje? Brojke su korektne, dobre čak. Pogotovo u odnosu na Rozićeve u istoj ligi recimo, za kojim slinimo...
  • bbb medimurje
    4.1k
    vidjet cemo, daj boze da sam u krivu
  • flexXy
    2.9k

Meni ni Rozić ni Topić nisu igraci za Dinamo kakav zelim gledat. Imao je Topić super brojke ali treba bit realan i reci da je premijer liga kvalitetom ispod hnla i da kod nekih igraca dolaze do izrazaja neke fizicke karakteristike po kojima su hnl prosjek.
  • Paggini
    53.1k
    vidjet cemo, daj boze da sam u krivubbb medimurje

Ma slažem se ja s tobom, ovo što je igrao u Dinamu je tragedija, ali vidim da se dolje preporodio na novoj poziciji, brojke valjaju, navijači Zrinjskog ga vole, neki dan sam bio na cugi s frendovim bratićem koji navija za Zrinjski i priča mi da je zvijer dečko, pa me šokiralo
  • Zagi
    10k
    Jel ga netko gledao doljePaggini

Pitao sam frenda, navijača Zrinje za Topića.
    "Topić me oduševio,bio je iznad mojih očekivanja,i statitistikom i dojmom! Puno je sad čvršći u duelu,sigurniji,bolji jedan na jedan..Mislim da je jako napredovao u godinu dana."
    Zagi

dodatni razgovor:
    "Bas mu gledam detaljno statistiku sezone,uspješni driblinzi 85 posto..Tu je isto dosta napredovao.."
    "Topić igrao vecinom desno krilo,par puta na polušpicu,bolji mi je na krilu..Ako zanemarimo statistiku,nije loš jedan na jedan,šut vrlo dobar po preciznosti,ima osjecaj za naći se na pravom mjestu."

Osobno nisam ove sezone pratio Zrinju.
  • Carmichael
    76
    U Zrinjskom ga nisam gledao, u Rudešu sezonu prije je to bilo daleko od ozbiljnog igrača. No, mora se uzeti u obzir da je 2004. godište, ne izađe svaki junior odmah spreman za vrhunsku razinu seniorskog nogometa.. kako je netko napisao par stranica unazad, Kulenovića se čekalo 4 godine da dođe na razinu, nadam se da ćemo Topića i manje.

Ono što znam da je po vokaciji u Zrinjskom igrao desno krilo, znači li to da je transfer rok završen na toj poziciji s njim i Lisicom?
  • rakurs
    1.5k
    znači li to da je transfer rok završen na toj poziciji s njim i Lisicom?Carmichael

Nadam se da nije, mislim da je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.