• OsamŠest
    5.2k
    Boban je itekako znao što ga čeka, sukladno tome i na uvodnom obraćanju najavio:

"Znam da mi neće biti lako s vama, ali ni vama neće biti lako sa mnom."

Miran sam..
  • Noel
    11.9k

Zato se nadam da će se na prvoj konferenciji gospodski zahvalit na suradnji neprijateljima Dinama.

Osim remonta u svlačionici treba nam i remont odnosa prema Dinamu. Od strane novinara, "stručnjaka" podcastera i suparničkih klubova.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    T si podrška bilo kome samo da se ruši aktualna garnitura, tebi je Dinamo 5 na listi "navijačkih" prioriteta
  • K3p
    287
    ma znam da nemamo osnovu dat čisti otkaz. Ali isto tako ako imaju obraza pristat će na korekciju.
  • IvO67
    33
    apsolutna podrška Bobanu u rezanju ugovora preplaćenim pich...... i čišćenju u klubu
  • Zagi
    9.8k
    Čekam vidjeti tko je ta trenerska veličina u mladim kategorijama koja će u nekom podcastu SNa ili tako nešto pričati kak ti Barcini španjolci nisu potrebni jer imamo mi struke.
  • Pacho
    1.2k
    Jel Zajecu srezana placa?
  • K3p
    287

Aj nek proba :smile: da nebi vijorila i njegova prekrižena
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Hahahaha Baturina demantirao šakački obračun s Bobanom u uredu u SN.

Čekamo nove umotvorine hrvatskih novinara…
  • Dzgšb
    1.6k
    Novinari su osjetili krv, i idu punim protiv nas, protiv Bobana,jedva čekam kad Zvone im bude rezao akreditacije,sve će sa zvonom doć na svoje,čast i privilegija ga je imati u našem klubu..
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Ovako ću vam tu napisati pa sada dalje, ak hoćete drkajte po tavanu koliko hoćete....

Sve, ali ama baš sve što je izašlo u medije u zadnjih par dana je bolesno napuhano, neki igrači nisu još donijeli nikakve odluke i obavijestili klub o tome, neki su lošije prošli, a tu se oni nisu spomenuli. Bilo je u nekim trenucima vatreno. Nemojte se ponašati ko da Boban ne zna neke stvari koje svatko od nas vidi na terenu. Godinama se živjelo na staroj slavi, dovodili su se loši igrači, na žalost su se neki ljudi u klubu financijski osnažili na zakonski točan način, ali jako nemoralan, jer im je netko to omogučio. Tu se treba dovesti red i normalno da ima jako nezadovoljnih ljudi koji žele razjebati sve...
  • sport
    4.7k
    Rasprave koje se ovde vode oko nečeg što se nije dogodilo a na temelju onoga što objavljuju mediji su bespredmetne jer je velika večina LAŽ,LAŽ i samo LAŽ.Zašto je to tako več ste valjda mogli shvatiti.
  • keppi
    363
    Nisam siguran da su baš svi ti igrači (po raznim listama ima ih i preko 20) za potpuni otpis.
    Neki od njih nisu dobili gotovo nikakvu šansu.
    Mislim da je naš najveći problem prošle polusezone, a možda dijelom i cijele sezone ustvari višak igrača.
    Kako možeš nešto pokazati kada igraš svaku treću ili petu utakmicu i to u grču jer ako pogriješiš nema te opet par utakmica.
    Iako recimo imam simpatije prema njemu kao igraču... šta je npr Kačevenda pokazao više od dijela nabrojanih. Naspram nekih čak se i naigrao.
    Osim toga svaki novi igrač traži nova sredstva za ulaganje, a možda takvog sličnog već imaš u svom dvorištu.
    Nadam se da su ove liste samo spinovi pojedinih novinara, a da će Boban s novim trenerom trezveno i
    razumno pretresti svako pojedino ime.
  • Nogo
    6.5k
    Sve je to sa strane promatrao i Martin Baturina koji je odlučio regirati na navode spomenutog izvora. Sjajni Vatreni potvrdio je da je sastanka bilo, ali isto tako demantirao svađu.

''Da, razgovarao sam sa Zvonimirom Bobanom o svojoj budućnosti. Detalje razgovora, jasno, ne mogu iznijeti u javnost. Ali bio je to sasvim normalan razgovor, ugodan i srdačan.

Demantiram da je bilo ikakve svađe ili povišenih tonova. Morao sam reagirati demantijem, jer stvarno nema smisla ovo što se pojavljuje u nekim medijima, to stvarno nema nikakve veze s istinom'', rekao je Baturina za Sportske novosti.

Ovi novinari će nas koštati živaca!
  • crophantom
    657
    Svaka čast Baturini... nema smisla da se svaka glupost demantira, ali pretjerali su s orgijanjem, ko što je i reko.
    Jedva čekam Zvoninu presicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.