• Noel
    11.9k

Neće bit 8 9 igrača novih u prvih 11. Nevistić Galešić RPG Mišić Stojković Pjaca. Bit će 5 novih igrača u prvih 11 možda. Ljubičić veza novi lijevi bek stoper desno krilo i špica. Iako po meni bi i Pjaca i Nevistić bili upitni.
  • GOAT
    2.7k
    ali nije dobar smjer da baš implementiramo 8-9 igrača u prvih 11 u tako malo vremena. To ne uigrava ni Guardiola.Tongo Doumbia

A i nije dobar smjer ali da budemo iskreni vec dvije godine izgledamo kao da nismo jedan takticki trening obavili, oslanjamo se na neciju solo akciju pa ako prode hahah tako da i u slucaju da promjenimo 9 igraca neces vidjet puno taktickog zaostatka jer ekipa moze samo napredovati
  • ElDorado
    4k
    "Ljubičić lijevi bek" nemoj to spajati bez zareza molim te
  • Noel
    11.9k

Uf sam sebe sam prepal kad sam ponovo pročital :lol:
  • Keyser Soze
    13.6k
    Podrška Zvonimiru Bobanu u čišćenju kluba od svakakvih uhljeba i ljudi koji su navikli da im svi titraju jaja za svaki potez, dosta je bilo.
  • Orc123
    11.7k
    I onda se cudim da me fakat boli želudac i da mi muka. Prvo onaj Faze Nouns u realnom vremenu prenosi sve info ko da covjek prisluskuje Bobana, pa do bajnih novinara koji znaju cak kako je tekao razgovor i koje su rijeci izgovorene. Hjebate bolest....sve sami insajderi, dousnici i dusebriznici......
    Btw. Sto se tice placa igraca ima da svi pristanu na snizenje ugovora jer ovakve pare koje primaju nisu nicim zasluzili. Sami su ponavljali da je hnl otac i majka, a oni se za svog oca i majku nisu pobrinuli tako da logicno, dobit ce po "usima" (dzepu).
  • emilperska
    10.7k
    U firmi nema bi li pristao na smanjenje ugovora, ili ćeš potpisat ili dobiješ otkaz.K3p

I u firmi postoji otpremnina sukladno Zakonu o radu osim ako nisi povrijedio Ugovor o radu, Drustvo ide u stečaj bez mogucnosti naplate itd. Dobit ces otpremninu u vrijednosti 3 do 6 prosjecnih placa unazad godinu dana ili koliko vec..

Nazalost, mislim da to nece biti najlakse. Oni imaju ugovore koje imaju, netko im ih je dao. Netko se potpisao na njih. Nije bitno jel to Petkov ili Kangin ugovor, bez volje druge strane on se nece smanjiti.
    Naravno mozemo ih slati da trce po Sljemenu i natjerati da se iscrpe i pristanu na neki razlaz koji nama pase, ali to se nece desiti lako niti odmah jbg..
  • emilperska
    10.7k
    Da ne bi bilo zabune, pisem iskreno:

1. Ja sam optimist. Vidim viziju i smjer gdje idemo.
    2. Krenulo se kasnije nego sto se trebalo, ali na vrijeme. Ovo je bio zadnji vlak. Ali trenutak je i dalje povoljan.
    3. Stanje kod konkurencije daje nam prostora za ovakve manevre..
    4. Ne vidim vise neke otpore u klubu na rezove i totalnu reorganizaciju niti vidim gledanje sve kroz ruzicaste cvike na primjedbe da je sportski sektor 95% posla i funkcioniranja kluba. Prvo poslozeni sportski sektor, a onda sve ostalo od clanova do karata, dresova itd. Prosli ljetni prijelazni rok stjecao se dojam da se bavimo svime osim sportskom politikom. Naravno to nisu krivi ljudi koji su se bavili time jer su oni radili svoj posao nego oni koji su trebali provoditi sportsku politiku, nisu je provodili..
    Sad je onako kako treba biti..
  • Facke
    6k
    Vece gluposti nisam precital nek ove kaj su novinari objavili za Brunu i Martina. Al same nek piseju. Do presice kad ih bu Boban rastrgal.
  • Laugreano
    4.1k
    Strah me kakve pizdarije ce biti napisane u ovoj temi do početka prijelaznog roka. Histerija na svaki članak lažova napisan radi klikova.
  • ElDorado
    4k
    Meni se čini da tatićevci žele prikazati Bobana kao neuravnoteženog luđaka koji će do kraja uništiti klub. Još čekamo Prasička i njegovo trkeljanje.
  • Crni86
    10.9k
    tatićevciElDorado

Ili manageri koji vise ne mogu drmat kako zele
  • Noel
    11.9k
    Boban je osoba koju si tattićevci tatta manageri i njihovi novinari ili plaćena piskarala zadnjeg htjeli u klubu. Njihov cilj i zadatak je iživcirat Bobana lažnim vijestima da pukne i ode iz Dinama. Samo jedno su zaboravili najbitnije ovo nije ni UEFA ni Milan nego Dinamo. A tu Zvone ima malo drugačiju emociju.
  • ElDorado
    4k
    tog me najviše i strah, pogotovo ako u klubu izgubi apsolutnu podršku i tu mi je najsumnjiviji Zeko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.