• Chempers
    675
    Ovaj prijelazni rok će bit čisti spektakl :lol: Još nije ni počelo a već se opako razbuktalo.
  • Crle
    980
    "Godinama" i "DP"

Kenjaš kao i inače.
  • badjibadara
    4.8k
    Svakodnevno orgijanje po portalima/drustvenim mrezama glazba je za moje usi.
    Sto jace zaskvice, na boljem smo putu.
    Samo im se jedno moze poruciti:

UPbLBJL.jpeg
  • NKDZ86
    4.2k
    tu majicu u službeni shop dinama :rofl:
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Matanovic 3 klase iznad ovog bezvoljnog i potrganog Petkovica.Big Daddy

Možemo se svi slagat i ne slagat i razmjenjivat mišljenja ovdje treba li Bruno ostati ili ne, ali daj mi molim te objasni samo po kojem parametru si došao do ovoga? Ti si žešće opsjednut Petkovićem i 90% postova ti se temelji na pljuvanju njega i tjeranju njega iz Dinama. Dereš po njemu po Zoni, njemu komentiraš po Instagramu...

Dobro ti je Marley isto napisala na drugoj temi, a ja ti isto poručujem da si stvarno naporan postao s time. Ako ti nešto kod njega kao igrača ne paše, ako smatraš da treba otići lijepo iznesi mišljenje i obrazloži zašto to misliš, napiši slobodno i argumentiraj, a ne samo post od jedne rečenice di pljuješ, a nigdje nikakvog argumenta.
  • Brusa
    3.3k
    matanović nije 3 klase iznad (nikad prežaljenog) Brodića, a sa Brunom Perkovićem, koji osim svega (da ne nabrajam tu jer svi sve znate) što je pružio u dinamovom dresu, je zabio gol za izjednačenje na svjetskom prvenstvu u produžetku protiv jebenog brazila, ne može u istu rečenicu.
  • Fabercaster
    308
    Skromno izražavam želju za povratkom "onog Brodića debelog", iako sumnjam da će ga Ujpest pustiti. Gledajući unazad sezonu i kak smo na kraju bili tanki s napadačima, definitivno jedan od glupljih poteza Marića.

Članak iz Sportskih 28.12.2024.:
    Ja sam si rekao - kad bih igrao koliko sam igrao prošle sezone, potpisao bih odmah! Ono je bilo super, meni i Kulenoviću. Dobro, Petković je bio nešto ozlijeđen, ali mijenjali smo se, igrali smo i jedan od nas dvojice s Petkom te smo sva trojica bili zadovoljni. I zabijali smo. Sigurno bi Dinamu dobro došao treći napadač. Nekoga pod hitno moraju nabaviti. Moraju dovesti još jednog napadača, a to neće biti lako. Ako kupe stranca, mora biti bolji od domaćeg, a opet treba naći domaćeg koji će biti dovoljno dobar, brzo će se prilagoditi i neće se žaliti što je na klupi. Meni nije bilo jasno zašto me se tjera. Tu sam iz Zagreba, domaći dečko, svi me znaju. Pošten sam, šutim, radim i nikad se ne žalim na nešto posebno. Ali dobro, to je bila njihova odluka, poštujem njihovu odluku. Tako je bilo kako je bilo...'

Možda je došlo vrijeme da se klub pospe pepelom, malo otvori novčanik i vrati svoje dijete doma? Meni ovakav mindset vrijedi više od 30+ golova po sezoni. Pogotovo u situaciji gdje se dovodi u pitanje atmosfera i motivacija unutar svlačionice. Lik sam otvoreno kaže da mu ne smeta biti treća opcija, imao je vrlo konkretne brojke u Varaždinu i Dinamu, a isto je nastavio i u Mađarskoj (10 golova, 10 asistencija). Imati nekoga tko se nikad ne žali što ne igra a istovremeno je uvijek spreman uskočiti zlata vrijedi. A i bilo bi baš fora da se skupi prava purgerska klapa Pjaca, Kule, Kača, Theophile, Stojke i Brodić :cool:
  • CastAway1986
    3k
    Ludilo prijelaznog roka na Zoni lagano počinje.. Deset stranica danas kad ono nismo doveli lijevog beka nego je tema Boban..
    Plus novinarska naklapanja da je njemu prva želja D.D. Beljo za kojeg Augsburg traži 7-8 M od Rapida , how yes no , te simpatični članak da je Dinamu zanimljiv talentirani Lukić iz Salzburga ali mu je mentor Bobanov brat Dražen pa ga zato ipak neće uzeti :rofl:
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Deset stranica danas kad ono nismo doveli lijevog bekaCastAway1986

Kako znaš da nismo?
  • Filip85
    209
    gdje se može kupiti ?
  • badjibadara
    4.8k
    gdje se može kupiti ?Filip85

Nemam pojma, netko u grupu stavio
  • Pacho
    1.2k

Jel znas sta o tom igracu? I koliko je legit ovaj twitter account?
  • Sajla
    9k
    prebacio sam ti post na temu "Transferi - rasprave"

a igrača znam naći na TMu ;) https://www.transfermarkt.com/ianis-stoica/profil/spieler/547754
    desno krilo, rumunjski u21 reprezentativac, 15 golova i 5 asistencija u 2782 minute za 8. klub rumunjskog prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.