• Dudu 9
    707

Možda i najsramotniji potez Marića u moru loših odluka koje je donio.
  • Orc123
    11.7k
    Nakon kaj smo sad osigurali EL puno cemo lakse obaviti rekonstrukciju momcadi. Samo da se to napravi kako Bog zapovijeda.
  • Nogo
    6.5k
    Imamo europsku ligu, imamo vrijeme.
    Bobane, sada pomalo, ozbiljno i hajmo probuditi lava i napraviti mladu, potentnu i ozbiljnu momčad.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Sad cak imamo i vremena za REMONT i dovodenje pravih POJACANJA.
  • ElDorado
    4k
    I još jednom razmisliti o treneru
  • BBBaranja
    3.5k

I to jako dobro razmisliti..
  • Common Sense
    823
    Svejedno je imamo li mjesec dana priprema ili dva mjeseca kada dolazo trener kakav dolazi.
  • crophantom
    652
    sad imamo nešto više vremena i možda nije kasno razmotriti druge opcije, neznam
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Ne znam može li se više razmisliti s obzirom na medijske natpise zadnjih mjesec dva da je on 99% iduće sezone kod nas. Ako se ne varam i ovdje su neki pisali da je njegov dolazak praktički dogovoren.

Vidjet ćemo što nam slijedi u idućim danima/tjednima...
  • Danko
    2.1k
    Kovačević;
    ...navečer u pol 9 sam se tuko s riječanima na rujevici, ujutro u 7 sam već pio kavu i slagao igračke križaljke na Maksimiru s Bobanom.
  • Omake
    8.7k
    Zadnje 2 sezone Stoice. Dvije sezone zaredom iznadprosječan strijelac/finišer za krilo. Ove sezone duplirao kreaciju i progresiju. Djeluje kao iznimno kompletan krilni napadač. Igrao i kao krilo u 343 i kao napadač u 352. Debitirao s 14 godina i zabio. Mislim da je na par FM bio wonderkid. Kada je imao 18 godina pričalo se o interesu Arsenala. Po ovoj Transferfeed stranici ga želi pola Balkana, uz poljske klubove i Dynamo Kiev. Otac mu je igrao lijevog beka, pa mogu u paketu kod nas. Možda ga je Kopić preporučio.

zADzHkH.png
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Iako u njemu vidim nešto Oršićevsko, malo me brine njegova moć probijanja/dribling kakav je. Plus ne igra obranu čini mi se po ovim grafovima, ali jbg nisam niti jednu jedinu tekmu pogledo gdje je igro tako da stvarno ne mogu suditi ništa.
  • Nogo
    6.5k

Znam da se ovdje dosta spominjao pa zato stavljam.
  • Crni86
    10.9k
    a brate di u arabiju… sa 21. godinom…
  • Vedraca
    162
    Nema veze vratit ce se za 1-2 Godine mozda nama za manje od tih 2mio€
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.