• Orc123
    11.7k
    Mislim da je Djuahra iz Rijeke jako dobar primjer preranog otpisivanja stranaca bez prave prilike. Populist Sopic si je gradio ego na njemu i trenirao strogocu. Trebalo mu je jedno vrijeme da pokaze sto moze i sto zna i da bi se sad pokazalo da moze biti i igrac prevage i tko ga je gledao vidi se da je dobar igrac. Naravno, kako bi to mogao pokazati ako ne igra!?
    Samo jedan od pokazatelja kako se pre brzo i mi rjesavamo nekih igraca jer nije samo tako doci negdje i odmah iskociti pogotovo ako si jos u nemilosti trenera i upadnes u ekipu koja nije na razini koje se ocekuje.
  • Vedraca
    162
    Tu se slazem .....Mmaaee npr je dobio svoje Prilike i jednostavno nije Igrac za Dinamo....ali od Mbukua se moze Jos nesta izvuc mislim da je dobar Igrac Koji ima Kvalitete na malome prostoru i dobar Sut....Cordobu BI se isto trebalo izkoristiti i ne pre rano rjesiti
  • Ivdzo11
    6.5k
    Zato je dogovoreno da Dinamo kupi igrača za 400.000 eura pa je time Mbuku službeno postao igrač Dinama, ali zagrebački klub ima opciju da ga vrati Augsburgu i dobije 200.000 eura. Izgledno je da će Dinamo to i napraviti jer Mbuku nije poboljšao plavu momčad i nisu zadovoljni njegovim angažmanom. U Zagrebu je odigrao samo 584 minute, zabio dva gola i imao jednu asistenciju.
  • Carrasco
    6.3k
    Soldo prodan za 400 tisuća pa kupljen za milijun. Mbuku kupljen za 400 tisuća pa će biti vraćen za 200 tisuća. Belcar plaćen 400 tisuća za pola godine posudbe. Kakve mi genijalce imamo!
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Belcar plaćen 400 tisuća za pola godine posudbe.Carrasco

Zar nije bilo u pitanju 200k?
  • Carrasco
    6.3k
    mislim da sam procitao negdje da je 400, ali eto neka je i 200
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Pa ak se dobro sjecam Djouahra je bio odlican na pripremama pod Jakirom te ga je ovaj onda vrlo brzo izbacio iz prvih 11 jer to nije vise pokazivao na terenu vjerojatno takoder zbog manjka zalaganja.

Djouahra je doslovce jedan od najplaceninih igraca Rijeke. I vjerojatno je ove sezone samo igrao zbog kombinacije toga sto je debelo preplacen pa mora i toga sto doslovce nemaju vise boljeg.

Tak da je meni Djouahra bas primjer stranca koji je promasaj i kojeg se samo mozes sto prije rijesit. Preplacen, slabo zalaganje i na kraju nikakva ekstra kvaliteta.
  • Zagi
    9.8k
    Gotovo identično je Djuahra igrao prvih mjesec-dva dana kao i zadnjih.
    Nikakav primjer nekakvih daptacija i dajmo im 5 sezona pa će biti dobri.
    Riječani su ga podcjenjivali ali oni su pljuvali i Frigana i Ivanovića tak da ...
  • fakin
    836
    Tironi piše da boban želi dovesti matanovića i vidovića. matanović je odličan napadač za Dinamo i htio bi da dođe, ali ne vidim korist vraćanja vidovića. nije radio nikakvu razliku i zato ga nisu ni ostavili u Dinamu i sad ga opet žele vratiti.
  • Ivdzo11
    6.5k
    nisu ga ostavili jer je Bayern trazio oko 3mil eura... Posto ulazi u zadnju godinu ugovora i vracao se nakon operacije, za 1.5 mil bi se mogao dobiti, a toliko se isplati dati za njega
  • OsamŠest
    5.2k
    Netko je jučer dobro napisao. Ako Boban slaže trkački moćnu momčad, ne vidim kako se Vidović uklapa u tu ideju.
  • Captain America
    20.3k
    Gjde bi trebao Vidović igrati? Za krilo nije (pogotovo moderno krilo na kakvom će Boban/Kovačević inzistirati), a u sredini je Stojković bar meni daleko konkretniji igrač s puno većim ceilingom.

Nadam se da je Vidovićev manager platio kavu novinaru da se ovome digne cijena.
  • ZgDLions
    1.1k

Kvalitetno će braniti linije dodavanja protivnika ko Livaja.
    :grin:
  • Izet Hajrović
    5.1k
    za tu cijenu bi čak bio ok kao opcija za lijevo krilo umjesto Hoxhe. Nije ništa sporiji od Pjace s loptom u nogama, ima tehniku, dribling, šljucu, solidno rješenje da imamo 2 kvalitetne opcije lijevo. Može biti koristan u probijanju bunkera. Meni je kod njega najviše smetalo što pada na svaki manji kontakt, kao da je balerina, ali dobro, na krilu to može proći. Samo ne bih da ga se dovodi na desetku nauštrb Stojkovića.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Što se tiče našeg veznog reda, mislim da je to to.
    Vezni red sa Stojkovićem, Mišićem i Ljubičićem mi na papiru dobro zvuči, ako je Ljubičić stvarno riješen. Rotacija Kačavenda, Soldo, Bulat, Mudražija i Vrbančić je relativno ok.
    Moramo oba krila dopeljati za prvih 11, kao i lijevog beka, to je pod obavezno.
    Što se napada tiče... ako Petković ostaje, mislim da se napadač neće tražiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.