• nwankwo646
    578
    Ok, Stojković je bolji od Vidovića (valjda), ali ko bi triba igrat umisto njega kad se ozlijedi i kad je umoran, a da ne padne kvaliteta? Ko će mu bit konkurencija i kad je zdrav?
  • Izet Hajrović
    5.1k
    bit će svakakvih varijanti, Mudražija je nominalno njegova zamjena, ali može se probati i s Vidovićem ili igrati u varijanti s dvije osmice. U vezi ćemo imati širinu, ja bih tu volio još jednog dobrog klasičnog zadnjeg veznog tako da se i Mišića može dignuti više ako treba. Svakako bih se riješio dvojice od Bulat, Soldo, Kačavenda, Vrbančić u tom slučaju. Posudba ili prodaja.
  • Facke
    6k
    Pa da Vidovic nije delal razliku. Ziher. Zate kaj nije dost dober je zabil 9 golova i 3 puta asistiral. Jake dober igrac.Tehnicki dober. More na vise pozicija igrati. Zake ga se nebi koristile iza spice?
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Zake ga se nebi koristile iza spice?Facke

Jer tu imamo Stojkovića. Stojković je nakon Baturine najveći prodajni potencijal i ne smijemo dopustiti da mu se izmišlja pozicija, stavi ga na prirodnu poziciju i neka se razvije kako treba.
  • Tvrdica McTvrdi
    225
    Tako je, treba se uzet u obzir da za Rijekine gabarite je to kao da smo mi uzeli neko krilo za 5 milijuna i najvecu plaću u svlačionici, i da nam on na kraju isporuči tih 7 golova ili koliko, rekli bi da je puno premalo.
  • modri7
    227
    Na Petkovića se nikako ne smije osloniti i moramo tražit top napadača. Za krila i lijevog beka se slažem. Obavezan je i stoper, a i jedna prava šestica, zadnji vezni. Bulata i Vrbančića ne vidim u klubu. Puno posla je pred Bobanom, nakupilo se previše (prosječnih) igrača bez prave vizije.
    Ne sumnjam da Boban zna šta hoće i da će to s vremenom provest u djelo.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Na Petkovića se nikako ne smije osloniti i moramo tražit top napadača.modri7

Ja se slažem s ovime, ali netko od trojca - Petković, Kulenović, Kanga mora podići sidro da bi se išlo po novog napadača. Teško da ćemo dovoditi još jednog napadača pa da ih imamo sveukupno 4 u ekipi.
  • Matac94
    2
    ako Petko ide treba otići po Matanovića bez oklijevanja
  • Smotanihaker
    865
    Možda je kontrovezno mišljenje ali ja bi se riješio Petkovića.
  • modri7
    227
    skoro sam siguran da će jedan ili dva napadača napustit klub u ovom prijelaznom roku. Kulenović je imo dobre brojke i potencijalno je dobra prodaja. Sumnjam da se na Kangu ozbiljno računa, dok je Petkovićev status isto upitan zbog velikog ugovora. Bit će zanimljivo svakako ali sumnjam da će napad ostat isti kao prošle sezone. Prije bih rekao da se neće ići po lijevo krivo.
  • ZgDLions
    1.1k
    Kaj je sa Kulušićem iz Šibenika, tu se odustalo, možda bi za malu lovu bio dobar?
  • Blueshadow86
    3.4k
    Možda je kontrovezno mišljenje ali ja bi se riješio Petkovića.Smotanihaker

Koliko čitam po forumu, mišljenja su otprilike pola-pola oko ovoga, tako da nikako ne može biti kontroverzno mišljenje, bez brige :smile:
  • db-izbjeglica
    17.7k
    meni osobno smeta pretjerana štedljivost oko dovođenja pojačanja.
    u klubu postoji nekakav sportski sektor, tu je sad i boban, ako se klub na osnovu analize odluči za nekog igrača, pogotovo mlađeg...onda treba ući u taj posao bez kompromisa.

karikiram: dinamu treba igor matanović, smatramo da je to - to!
    ok, idemo po njega, ako treba platiti 5 milja eura odštete, platiti 5 milja eura odštete.
    posudbe sa pravom prvokupa i slične stvari po meni nemaju smisla.

ljudi moji, koliko su belgijski klubovi donijeli u rijeku za frigana i ivanovića?
    pazite, nije to bio club brugge..

što ako se pogriješi? ništa, propast se zbog toga sigurno neće, a što ako se pogodi?
    pogriješilo se i sa hrpu igrača koji su dovedeni za ništa, isplaćuje im se visoka plaća pa nikom ništa.
    koliko love se rasulo samo za otpremnine trenerima ove sezone, a učinak nakon svakog otkaza je bio cca isti.

vremena u nogometu su takva i igrače će se sigurno trebati poćeti plaćati ozbiljnijim ciframa. normalno, ukoliko se žei napredovati iznad razine na kojoj je klub sada.
  • Chempers
    676

Slažem se, mi se po tom pitanju nismo makli iz 2010. i tako se ne može raditi danas.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Posudbe s pravom otkupa itekako imaju smisla, pogotovo s obzirom da ti to omogucuje rasteretiti budžet za ovu sezonu i odgađa ti dio placanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.