• db-izbjeglica
    17.7k
    Slažem se, mi se po tom pitanju nismo makli iz 2010. i tako se ne može raditi danas.Chempers

ne kažem da se treba razbacivati novcima, ali tu i tamo (ne treba to biti čak ni svake godine) se mora ići na takvu akviziciju. planski dovesti igrača koji ima prostora za napredak, koji svojim karakteristikama odgovara suigračima i jednostavno treba stati iza tog igrača, dat mu vremena i biti siguran u odluke koje se donose.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Posudbe s pravom otkupa itekako imaju smisla, pogotovo s obzirom da ti to omogucuje rasteretiti budžet za ovu sezonu i odgađa ti dio placanja.Dragon1Warrior123

pa ima smisla ako otkupiš igrača...

dinamo dovede igrača na posudbu, on zadovolji i onda ga ne otkupi :confused:

kao što facke kaže, ja ne znam što je mali vidović više trebao napraviti u prvoj sezoni sa klubom, sa 20 godina, što mu je ujedno i praktički prva prava profi sezona?

znači, uklopio si ga u momčad, iskoristio je priliku, bio drugi najbolji strijelac momčadi u sezoni i ti ga pustiš zbog par milja eura. najbolje od svega će biti ako ga se sad opet vrati, potroši se lova na njega, a mali je samo bezveze izgubio sezonu i opet će ga trebati uigravati.
  • Crni86
    10.9k
    Ja mislim da se Vidlvic ne uklapa u ono sta boban zeli i mislim da je Vidlvic dobar igrac samo profilno ne odgovara onome cemu cemo mi teziti ,Intezitet, trka itd. Tako da sam uvjeren da je ovo patka da se nesto napise od strane novinara.

Imamo tu stojketa, dolazi mudri, u rosteru jos imamo vrbu i kaca. Dojma sam da ce kac naajvise profitirati prelaskom na taj nacin igre
  • NORTE
    16k
    dinamo mora platit 200.000 eura da se riješi Mbukua.

Niska cijena za micanje balasta.
  • Noel
    11.9k

Kolko sam skužio Dinamo će dobit natrag 200.000 eura od Augsburga jer je već platio 400.000 eura.
  • Davieboy86
    519
    Dinamo je platio simboličnu odštetu za Mbukua, a Augsburg ima pravo vratiti ga za 200.000 eura . Dakle,kontra kolega.
  • dinon7
    1.8k
    Mi možemo dobiti 200.000 eura ukoliko ga pošaljemo nazad.
  • Crni86
    10.9k
    Ajmo malo razmislit logicki …. Svabe su imale ponudu od 3 milje za Mbukua. Prodali su nam mbukua za 400k i sad mi kao imamo opciju da ga vratimo za 200k… Logicnije je da se ta opcija aktivira odmah za 200k jer se cijelii posao prikazao kao transfer kako bi se izbjegla politika oko posudbi gdje su njemci imali pre veliki broj posudenih igraca.

Znaci mi otkupili prosle godine za 400k bukua i odmah je ugovorom dogovoreno da njemci na kraju sezone otkupljuju mbukua za 200k. Osim u slucaju da mi uplatimo xy svotu i mbuku ostane nas.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Vidovic je bar meni odlican igrac,glupa su mi poredjenja sa stojketom kao provo Vidovic je Puno kompletniji ,tehnicko potkovaniji sto govori i njegova Statistika u dinamu. U odnosio na koliko je igrac plus to nije njegova pritodna pozicija . Ja ga vidim na 10 a i kao krilo mi je odlican. Stojke ima jebenu fiziku Ali precesto donosi pogresne odluke. Obojica su odlicni igraci i ima mjesto za obojicu
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Meni je i dalje velika želja Leon Grgić iz Sturma. Nekako su utihnule priče da dolazi kod nas, a prije dva-tri mjeseca se navelike pisalo da bi mogao kod nas. Od tada do danas nitko više ne spominje njegov dolazak.
  • ElDorado
    4.1k
    Vidović je navodno u jednom trenutku brzo narastao i to je utjecalo na njegovu brzinu. No tehnicki kompletan igrac i meni je bio odlican u repki bas na 10. Kod nas je bio iznimno efikasan al nasa igra je bila tesko sranje pa se i on tu uklapao.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    ovih 11 je lošije nego što sada imamo.
  • NORTE
    16k

Otkud sad Jurišić u pričama??!
  • din
    804
    Zašto uspoređivati Vidovića i Stojkovića? Komentari tipa imamo Stojkovića što će nam? Igramo na 3 fronta, što ako se dese ozljede? Što ako igrači padnu u formi? Bolje da imaju jaču konkurenciju na svojim pozicijama nego da su glavom već u prvih 11. Isto tako, igrat ćemo vjerojatno stalno četvrtak - nedjelja, treba nam i dobra rotacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.