• DiddyGuela
    3.5k
    Mozda nepopularno misljenje ali ne vidim kako se to Pjaca uklapa u novu "intenzitet" viziju? Da nismo doveli Mbukua mislio bi da je Pjaca najsporije krilo ikada. Bas je kritican sto se tice tog fizickog aspekta. On u tranziciji ne sudjeluje, niti napadackoj niti obrambenoj. Jednostavno ne stigne to pohvatat, kao da mu se sve prebrzo događa. On meni nije za krilo kao sto sam vec prije rekao. Decko je klasetina tehnicki ali fizicki nije na potrebnom nivou. Sorry.
  • GOAT
    2.7k
    Fali mu zdrave konkurencije definitivno, također taj njegov bicikl pa se izbaci desno da doda prvome do sebe je procitan tisucu puta i nista nam ne donosi. Volio bi da ima više agresivnosti u igri jer je tehnički jaaaako dobar
  • DiddyGuela
    3.5k
    Fali mu zdrave konkurencije definitivnoGOAT

Nazalost mislim da njemu fali zdravi par koljena a ne zdrava konkurencija. Zdravi Pjaca nema konkurenciju.
  • Common Sense
    823
    Da je Pjaca kojim slučajem onaj stari Pjaca, osvojili bi prvenstvo s +30 razlike. Ali nažalost nije i nikada više neće ni blizu imati onu eksplozivnost i akceleraciju kojom je lomio braniče. No i ovakav kakav je može biti od koristi i može pomoći.
  • dinon7
    1.8k

Jbg stari ali za 800.000 eura godišnje mora biti vise od toga. Sorry.
  • GOAT
    2.7k
    Ma jasno, zdravi Pjaca bi igrao u ligama petice ali nije tako. Čovjek moze odigrati kako ga volja jer zna da je sljd tekmu starter.

A ako su koljena tako loša da se ne možeš vratit u obranu ili trcat kontru onda odi u mirovinu sta da ti kazem.. svi bi milijune a nista ne bi pokazali
  • CastAway1986
    3k
    također mi nije jasno zašto se ne spominje Leon Grgic koji je potencijalno novi reprezentativac..Uz njega bi probao dogovoriti i Hrvoja Smolcica koji je po meni puno bolji stoper od Medića
  • sarenicvjetic
    105
    neće jer vise nikad neće imat 20 godina.
    Mbappe vise nije brz kao prije 3 godine.
    Gluposti pricas,očekuje se od pjace sa 30 da igra kao s 20,trebao si bit svjestan kad si davao ugovor i dovodio ga za sto je sposoban za sto nije.
    Isto tako i sa igračima koji dolaze,soldo,mudrazija,lisica,valincic.
    Dali su oni sposobni vodit Dinamo uz postojeću ekipu,a da makneš petka baturinu,pjacu,thea koje zeli maknut?
    Nisu i nikad neće,jer jedno je igrat za Osijek loksu,Istru,a jedno je imat Dinamov mentalitet.
    Zato i dalje tvrdim da će lakše Jakir,Mikic koji su prošli sve i školovani su i bili su dio i prošle i ove sezone,lakše igrat nego valincic i ostala kompanija.
    Jer imaju to u sebi.
  • PatrikDirektor
    46
    Vidovic je prosle sezone donio puno vise nego stojkovic ove sezone definitivno ima mjesta u prvih 11
  • Dani Olmić
    1.5k
    Teo vjerovatno ide a Boban zeli vratiti Bernauera i Zivkovica i dat priliku malom Jakiru. Ne znam kako vi razmisljate ali polako me brine ovaj put koji je Boban zakoracio….
  • crophantom
    657
    put je sve suprotno od onoga što smo do sad radili. Ovo nije išlo, možda nešto novo bude
  • don
    13.2k
    Teo vjerovatno ide a Boban zeli vratiti Bernauera i ZivkovicaDani Olmić

bullshit

Ne znam kako vi razmisljate ali polako me brine ovaj put koji je Boban zakoracio….Dani Olmić

ne znan kako ostali, ali u mojim očima si za svaku stvar negativan. I to stvar koja nije ni blizu službene, odnosno novinarskih naklapanja i laži.
  • GOAT
    2.7k
    Boban zeli vratiti Bernauera i ZivkovicaDani Olmić

Kao rotacija cist okej
  • mrgud
    442
    Umjesto Belje Matanović,a Mišić isto nema više tu kraj tražiti.Jednostavno je prespor.Prije će tu Soldo dobiti priliku.Ljevi bek Sosa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.