• Dani Olmić
    1.5k
    A cuj, kako da budem pozitivan kad se natrpavamo sa HNL prinovama? Jel tebi to budi nekakav optimizam? Ako budi, onda tebi svaka cast, eto meni ne budi …

To je druga prica
  • Doktor Kunić
    4.8k
    dobro je izjasnio si se već 5 puta u zadnja 3 dana ajde više poštedi nas, života ti.
  • Dani Olmić
    1.5k
    ne. Nego Faze Nouns javlja

Ok šefe
  • ElDorado
    4.1k
    Ubiće nas taj Faze Nouns. Ako to nisu Zvone ili Dabac osobno ajd razmisli tko bi mogao znati kaj Zvone misli ili planira???
  • rakurs
    1.4k
    Nego Faze NounsDani Olmić

I šta je on do sada pogodio da ga se ovdje navodi kao relevantnog? Laprda jer zna da će to upalit kod vas nekoliko. Tebi se ne sviđa smjer u kojem Boban ide jer Faze Nouns nagađa. Majko mila.
  • Dani Olmić
    1.5k
    nitko sretniji od mene ako ispadne da decko buba gluposti….
  • don
    13.2k
    A cuj, kako da budem pozitivan kad se natrpavamo sa HNL prinovama?Dani Olmić

kakvim HNL prinovama? Ko su ti?
  • GOAT
    2.7k
    Hazardinjo nam je rekao rekao da je Medic blizu osim ako se nista nije promjenilo.
  • vlatkomarkovic
    1.2k
    Jedva čekam početak prijelaznog roka kada se predstave svi igrači kada će ovi svi koji seru vidjeti šta se sve napravilo i kakva ekipa se može složiti s ovom lovom....
  • Facke
    6k
    Cekam sluzbenu objavu Ljubicica , valjda bude ovaj teden :grimace:
  • Dzgšb
    1.6k
    Još nije niko potpisao i ljudi već zabrinuti ,sve su medijska naklapanja dosad..E golemo..
  • ElDorado
    4.1k
    Znači lik napiše:
    EKSKLUZIVNO: BERNAUER SE VRAĆA IZ ASSEA!

Usprkos što je izrazio želju ostanka u Francuskoj, Saint-Étienne neće otkupiti igrača te se Maxime vraća na Maksimir ovo ljeto. Po informacijama očekuje ga razgovor s čelnicima Dinama i Bobanom, ali ne bi trebalo biti nikakvih problema i Bernauer bi trebao biti član Dinama i iduću sezonu.

On zna unaprijed kaj će Boban razgovarati sa Bernauerom???
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Mišić nema što tražiti? Stari moj, mijenjaj sport i dilera :joke: pa Miško je top kad ga okruže potentni igrači, teret koji je on nosio nije normalan za nikoga
  • ElDorado
    4.1k
    Meni se nekako nazire Bobanova strategija:
    - senatori koji više ne zadovoljavaju kvalitetom odlaze
    - igrači koji ne pristanu na smanjenje plaće odlaze
    - svi koji nisu bili u rotaciji ili nisu zadovoljili prodaju se ili se raskida ugovor
    - svi igrači na posudbi u klubu ne otkupljuju se
    - svi igrači na posudbi u drugim klubovima vraćaju se i dobit će priliku ili ako ne zadovoljavaju odlaze

Očito će se kupovati vrlo ciljano i za pozicije koje nemas u rosteru.
    Bumo vidli, sve ovo sad su naklapanja.
  • E46
    1.4k
    ti ako nesto znas slobodno reci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.