• GOAT
    4.2k
    Hazardinjo nam je rekao rekao da je Medic blizu osim ako se nista nije promjenilo.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Jedva čekam početak prijelaznog roka kada se predstave svi igrači kada će ovi svi koji seru vidjeti šta se sve napravilo i kakva ekipa se može složiti s ovom lovom....
  • Facke
    7.1k
    Cekam sluzbenu objavu Ljubicica , valjda bude ovaj teden :grimace:
  • Dzgšb
    1.9k
    Još nije niko potpisao i ljudi već zabrinuti ,sve su medijska naklapanja dosad..E golemo..
  • ElDorado
    8.2k
    Znači lik napiše:
    EKSKLUZIVNO: BERNAUER SE VRAĆA IZ ASSEA!

Usprkos što je izrazio želju ostanka u Francuskoj, Saint-Étienne neće otkupiti igrača te se Maxime vraća na Maksimir ovo ljeto. Po informacijama očekuje ga razgovor s čelnicima Dinama i Bobanom, ali ne bi trebalo biti nikakvih problema i Bernauer bi trebao biti član Dinama i iduću sezonu.

On zna unaprijed kaj će Boban razgovarati sa Bernauerom???
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Mišić nema što tražiti? Stari moj, mijenjaj sport i dilera :joke: pa Miško je top kad ga okruže potentni igrači, teret koji je on nosio nije normalan za nikoga
  • ElDorado
    8.2k
    Meni se nekako nazire Bobanova strategija:
    - senatori koji više ne zadovoljavaju kvalitetom odlaze
    - igrači koji ne pristanu na smanjenje plaće odlaze
    - svi koji nisu bili u rotaciji ili nisu zadovoljili prodaju se ili se raskida ugovor
    - svi igrači na posudbi u klubu ne otkupljuju se
    - svi igrači na posudbi u drugim klubovima vraćaju se i dobit će priliku ili ako ne zadovoljavaju odlaze

Očito će se kupovati vrlo ciljano i za pozicije koje nemas u rosteru.
    Bumo vidli, sve ovo sad su naklapanja.
  • E46
    2k
    ti ako nesto znas slobodno reci
  • El Madrigal
    731

Da je to što ti pričaš ne bi bio kod nas. Jasna računica!
  • jp23
    3.6k
    Ako uzimate kao zlato riječi lika koji si je na facebooku u ime stavio FaZe, po esports organizaciji sa kojom veze nema, a i prema svemu sudeći ima manje od 20 godina, ne znam što da vam kažem.
  • sarenicvjetic
    122
    nema smisla stavit Jakira koji je 5 puta manje spreman za vrhunski nogomet od Mikica,na odgovornijoj poziciji.
    Ili možda Mikic nije dovoljno spreman jer se agent ponasa ko budala.
    Možda nije do malog.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    potpisao je Ljubičić, javio je kolega @sanjinlego da je došao u bijelome na potpis ugovora pa ga je Zvone simpatično bocnuo.
  • Dzgšb
    1.9k

Ako je to istina , po meni odlično pojačanje.
  • Krizy
    64.2k
    Sljedeći koji prenese vijest od "Faze Nouns", tko god taj "insajder" bio, od mene za nagradu ima ban.
  • Laugreano
    4.8k
    Ja sam cuo da ce nam hoxha i Špikić bit prva krila. Boban ce nas unistit. Jos ako mu prođe plan da štefulj bude prvi bek gotovi smo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.