• BBB Sibenik
    4k
    U Draški nakon izlaska, il u Radicevoj?
  • Sajla
    3.5k
    samo pekarnica Romaja, 0-24 :)
  • scooniepenn
    1.8k

    Romaja Tresnjevka u kvartu ili Dolac ako se zadrzimo u Centru nakon tekme na 3. poluvremenu
  • Georg Koch
    3.5k
    Jesam li jedini koji bi stavio Kulenovica u prvih 11 protiv Balkania? Do 60.min cca, ako rezultat bude nepovoljan(bilo x, bilo 2) onda ubaciti Petka.
    Mada svakako ocekujem pobjedu, i vodstvo do tada!
  • marcio amoroso
    32.4k
    Jesam li jedini koji bi stavio Kulenovica u prvih 11 protiv Balkania?Georg Koch

    Mislim da jesi. Petko mora igrati ove dvije, a onda ima dovoljno vremena da se odmori.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ako neko nakon Rudesa i dalje ima stav da cemo nesto lako dobit do kraja onda ne znam sta bi rekao. Ballkani nas je namazao tocno istom igrom kao Rudes, s tim da su oni svoje zabili. Motiviran protivnik, fizicki spreman i vec poslao upozorenje u prvoj utakmici? Nema se sta kemijat. Imaju 2 utakmice do stanke.
  • rob ljubavi
    774
    Iz kluba nisu nikako ni pokušali ni nabrijati tekmu, europsko proljeće ovo,ono...
  • plavac173
    2.6k
    Na osnovu cega?
  • Ivdzo11
    3k
    Prvi put je nakon viroze trening s momčadi odradio Martin Baturina. Saznajemo da će se tek vidjeti hoće li biti spreman za utakmicu s Ballkanijem u četvrtak. Naime, trener Jakirović ništa ne želi forsirati, jer do odlučne utakmice u Konferencijskoj ligi Martin će imati tek tri treninga, a bolest ga je ipak iscrpila, pa bi forsiranje bio nepotreban pothvat.

    Bolje bi bilo da odmori
  • Teofil Kateran
    872
    Imamo hrpu igrača u sredini, bolje da se ne riskira s njim, bitnije je da bude spreman za derbi. Mislim da bi čak mogao Bulat osvanut na desetki, Mišić na osmici, a Sučić na šestici.
  • Jaro
    5.6k
    koji kuki je s njim. On ko malo dijete kad krene u vrtic - tjedan dana zdrav pa 2 viroza. Kaj je do sad bio pod staklenim zvonom pa nikakav imunitet nije stekao.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ne treba optuzivat igraca sad zbog imuniteta. Tko zna sta je u pozadini i sta mu je, svi smo mi ljudi od krvi i mesa, mozda se covjeku zakompliciralo nesto i nije bilo potrebe da ga kidamo u Koprivnici i protiv Rudesa kad vec imamo Vidovica. Ako treba odmorit ga i protiv Balkanija, imas Vidovica na poluspici, pripremit ga bolje za derbi ili mu dati sitnu minutazu protiv Balkanija cisto da se zagrije.
  • Kepec
    4.7k
    U četvrtak pobjedom osiguravamo proljeće u Europi. Malo zanemarivanje nedjelje na ovih par dana ne bi bilo loše. Imam osjećaj kao da je u četvrtak neka obična kup utakmica koja nikome nije važna pa nitko o njoj ne piše nego je fokus na Hajduku.
    Nadam se i vjerujem da igračima i treneru to nije u glavi i da se punom parom pripremaju za četvrtak, a da će o derbiju početi pričati tek u petak.
    Nismo se previše veselili ove sezone, dajte nam da u četvrtak to sve nadoknadimo i da vidimo kako izgleda playoff Konferencijske.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.