• Rakovica1986
    537
    Dobro je Ljubić jučer vikao na UPU. Europsko proljeće opet pred vratima, a mi i općenito medijska scena koda se niš ne događa. Kako drugima ide na tim dionicama? Nitko ne postoji. Onda dolazimo do toga da puno ljudi udara po ECL kao da je Intertoto kup koji su igrali fenjeraši, a ovdje nastupaju prvaci država koji se eto nisu mogli gurati sa velikima ovu sezonu.
    Pišam svakoga u usta ko umanjuje uspjehe Dinama.
  • emilperska
    3.1k

    U zadnjih 5 godina počevši s Bjelicom postavljeni su standardi veći od prezimljavanja u trećem europskom rangu. Možda ćemo jednog dana s čežnjom gledat prema prezimljavanju u ECL, ali u 5 godina smo 3 puta prezimili u EL, 2 puta igrali LP na rubu prezmiljavanja tako da općenito ne možemo kriviti ljude što se ne stvara euforija jer idemo prezimiti u zadnjem kolu protiv Kosovara, jbg..
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ako netko nije spomenuo, Balkani je za vikend u ligi primio 5 golova
  • Rakovica1986
    537
    ne treba biti euforije, ali mislim da su dečki zaslužili puno veću podršku. Uvijek i sve mi je zbog njih, jer vidim da im je stalo, pogotovo kad Petko izađe na kraju tekme ispred svih okrenut prema Sjeveru.
  • Droljo
    5.1k

    Rotirali su :rofl:
  • Sportskifanatik
    367
    Nevistic
    Ristovski-francuz-sutalo-perkovic
    Misic-sucic
    Petkovic
    Kaneko-Kulenovic-Baturina

    Ja bi probao sa ovim sastavom,neka petko spusta glavom naprijed kod izbijanja i kontri, a kad krila imaju centarsut imamo dva visoka napadaca naprijed
  • scooniepenn
    1.8k

    Prva utakmica s Ballkanijem mi nije apsolutno nikakvo mjerilo iz nekoliko razloga. Prvi je taj da se igralo ne na ledini, već u svinjcu na podlozi koja je apsolutno neprihvatljiva za grupne faze jednog europskog natjecanja. Ono što smatram neregularnim je da smo mi morali na tome igrati, a recimo Viktoria nije što je apsurdno. Osim toga, u odnosu na idealan sastav koji se sada s vremenom isprofilirao na Kosovu nisu igrali Petko, Risto, Kaneko i Sučić što je složit ćemo se razlika nebo i zemlja. Osim toga, obrambena formacija Moha, Boško, Perkelt i Myha je bila nešto najgore što sam ja defanzivno vidio od Dinama u zadnjih 5 plus godina. Od formacije Nevistić, Ristovski, Šutalo, Perković, Ljubičić, Sučić, Mišić, Špikić, Vidović, Kaneko, Petković očekujem da Kosovare vrati na tvorničke postavke i stavi ih na svoje mjesto.
  • jedan u nizu
    6.1k
    kakav mrtvi teren, kakva ledina?
    Nismo tovari da kmecimo na terene, I igraci blakanija su igrali na tom istom terenu pa su bili bolji od nas
  • scooniepenn
    1.8k

    Malo sam korigirao:
    Dajte mi Takenoka i Petka i 9 panjeva i osvojit ćemo Konferencijsku.
    Ajmo po to proljeće.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ledina na Kosovu, isprika, a ledina u Koprivnici nikaki problem.
    Odigrali smo sramotnu utakmicu dolje, mene podsjetila na dane nemoci kad nismo bod mogli uzet u skupini EL i LP.
    Ja se nadam da je samarima za ovu godinu dosta i da ce ekipa izac s nozem u zubima isprat gorak okus polusezone.
  • emilperska
    3.1k

    Naravno da će ova tekma bit skroz drukčija, ali oni su nas u prvoj tekmi pretrčali, taktikčki silovali, a teren im je bio isti kao nama. Naravno da su oni naviknutiji na njega u odnosu na nas, ali ovo mi je tipični Yakirov argument kad štiti sam sebe. Nisu oni nas tamo istukli i prebili pa da se na to vadimo. Oni su nas prije svega pretrčali, a onda nas taktički masakrirali jer su znali preko koga (Boško) napadat.

    Dobivamo sutra 1:0, Kulenović 85' :)
  • Sajla
    3.5k
    u Prištini smo odigrali očajno, sutra se to neće ponoviti.
    Daj mi samo proljeće!!
  • zagr
    505
    kolko je prodano karti?
  • Keyser Soze
    8.1k
    S godišnjima malo iznad 6000 rekao bih
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.