CISCO
prefontaine
CISCO
db-izbjeglica
Ovo nije projekt već idejno rješenje. Nije čak ni idejni projekt. — The Undertaker
db-izbjeglica
Kruno Jurčić: "Dinamo igra 26.11 protiv Leverkusena na Maksimiru. I ja bi cijeli ovaj žiri skupa sa ona dva dečka iz Milana posjeo tamo u onaj ćošak između zapada i juga da odgledaju 90 minuta utakmice, pa ako nakon toga ostanu pri svom rješenju, ja sam za to da ide ovo rješenje."
malo koga san krenia obožavat ka šta san Krunu u zadnje vrime. — don
CISCO
Laugreano
Varela23
puxigadjurdja
Denle
ima i ljepših i moćnijih, ali iz nekog razloga je fiksacija na 3LHD. mislim da je to jer su iz Zagreba — Varela23
za početak, na tom stadionu je tribina dolje manja od tribine gore što je suprotno onome što se tražilo - tribina dolje 2/3 kapaciteta. ali iz nekog se razloga ignorira dok se drugima traže sve moguće dlake u jajetu.
na istoku i zapadu oooogroman prostor zauzimaju lože i velika je udaljenost između tribine dolje i gore, tu neće biti nikakve sinergije. kao da su lože bile u prvom planu.
imamo sigurno boljih rješenja.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.