• SanctaSanctorum
    607
    Možda je Plenki između redaka nagovijestio ovom izjavom da ima dobrih rješenja u ostalih 87 da se ide na pozivni natječaj gdje će zvati neke studije sa boljim radovima prema nekom normalnijem mišljenju.
  • Varela23
    84
    zapravo ne znam zašto smo uopće išli na međunarodni natječaj kad očito ima hrvatskih firmi koje mogu odraditi posao. zašto bi davali javni novac nekim talijanima, bugarima, japancima?

bez zajebancije pitanje.
  • Antee
    139
    to bi bilo daleko najbolje rijesenje
  • Paggini
    100k
    zapravo ne znam zašto smo uopće išli na međunarodni natječaj kad očito ima hrvatskih firmi koje mogu odraditi posao. zašto bi davali javni novac nekim talijanima, bugarima, japancima? — Varela23

Pa zoveš sve i svi imaju jednake šanse prema određenim uvjetima natječaja, ali ja bih OSOBNO uvijek birao hrvatski studio ako je selekcija prijavljenih radova "tu negdje", jer uvijek bih bio ponosniji da netko naš napravi nešto za nas.

A i zato što sam ustaša |/
  • Antee
    139
    Vece su sanse da neko nas dobije jel vjerojatno kuzi kakav stadion nama dinamovcima treba
  • Sajla
    24.7k
    borit će se rukama i nogama da pred penziju ostvari nešto u životu — crophantom

Lik ima 49 godina, rođen je 1977. Penzija? On bi kao arhitekt trebao biti u naponu snage, u najkreativnijoj fazi. Ali najkreativniji potez mu je u emisiji "Otvoreno" (koja ironija!) pitati otkud bi to i kakav vjetar mogao puhati na Maksimiru! Okovati ga lancima i baciti na vrh istoka od 15.11. do 15.12. pa će znati odgovor na svoje krajnje idiotsko pitanje.
  • Thor
    4.4k
    kupujmo hrvatsko! :cool:
  • Thor
    4.4k
    btw lik je 5 godina mladji od mene!
    Ne znam zakaj sam to napisal sad :lol: :roll: ali lud sam od tog debila! Valjda zato! :lol:
  • The Undertaker
    10.3k
    Koliko sam gledao, ima dosta rješenja u kojima sudjeluju hrvatske tvrtke. Nemoguće je sada znati u kojem obimu ali će svima trebati barem nostrifikacija projekata.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    ima i ljepših i moćnijih, ali iz nekog razloga je fiksacija na 3LHD. mislim da je to jer su iz Zagreba — Varela23

Slažem se, nije loš projekt, ali se jaši po 3LHD na valu i nekakve medijske podrške. Imam frendove koji u životu nisu čuli za arhitekturu, naše studije, nisu pogledali ni 5 od 88 projekata, ali su "čuli da je 3LHD jeben".

Npr. meni je bugarski projekt bolji od 3LHD-a, kompletniji je, tribine mi se više sviđaju i cijeli kompleks Borongaj - Svetice im je jako dobar. Ima još nekih sitnica koje se daju ispolirati kod Bugara, ali mi je nekako moćniji od 3LHD-a. Ne kažem da je 3LHD loš, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet