• Brusa
    4.1k
    ma slažem se ja s tobom, samo sam išao u smjeru da kad su bara i barcelona uključeni je sve moguće
  • Šteco
    2k
    ovo sam jucer poslao frendu kad je izašla vijest, svjedok se skriva na Zoni. Imate novog insidera.crophantom

Prestani Olivariju slat poruke, vidiš da piše i priča to sve okolo dalje i stvara pomutnju.
  • Pacho
    19.9k
    Danci se igraju s vatrom i blizu su toga da i oni zavrse na zoninoj listi klubova, nacionalnosti i agenata s kojima ne treba suradivati. Vrijeme je da se uozbilje i daju ozbiljan popust.
  • crophantom
    6.8k
    pa nisam mislio da čovjek ne kuži sarkazam. Sad sam ga pitao koji mu je ...

Al sad ozbiljno, ako ima istine u ovome, za kaj je šansa 0.0000000001%, ne sviđa mi se, nakon trgovanja djecom preko Bare, ne trebamo ulaziti u još neke sumnjive poslove da se tak izrazim.
    Al kažem, nema šanse da je ovo istina, pa nije ovo štand u Arizoni
  • Kaktus Car
    1.1k
    Jel to znači da Barca i Rodrija dogovara da ga pošalje u Dinamo? Čuli su da treba netko tko može povremeno odmoriti Mišića?
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Ako Barci treba rezerva imamo mi 3 komada na lageru
  • Dinaminjo
    2.3k
    Ja ne vjerujem

Neka luda jucer napise info kao joke na Zoni, ova budala od Olivarija to prenese jer nema truncice srama ni pameti i sad se vas deset zalijepi na to
  • hanibal
    161
    jeli ovo Olivari zaboravio uzet terapiju pa ga ponijelo, zamolio bih kolege na zoni da mi netko nađe kad je koji klub ikad kupio igrača preko 30 i plus godina i poslao ga odmah na posudbu u drugi klub, je da je ovo modus operanda za mlade igrače kao u Vuškovićevom slučaju ali ovo je stvarno van pameti
  • Pacho
    19.9k
    Zaboravio je Olivari da Livija treba prvo provuci kroz Kustosiju
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Krajnji dokaz teorije

Screenshot-20260817-161236-Chrome.jpg

Screenshot-20260817-161240-Chrome.jpg

Nije prvi put da rade ovo s golmanima. Bravo Olivari
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Olivari jos napise NIJE INFORMACIJA IZ KLUBA ILI OD IGRACA. Ekipa na Zoni = Barca se bakca s Turcima da nam dovede Livakovica, dat cemo postotke postotaka zauzvrat iako Barca nema za kavu i mora preljevat iz supljeg u prazno da registrira sve sto dovede.
    Ja sam cuo za makinacije gdje financijski slabiji klub pogoduje jacem, ali ovakve bajke jos nisam cuo. Budite dobri inace nece doci Djed Bozicnjak.
  • Mali Zeus
    22k
    ovo je čisto dobar deal ako se dogodi
  • CastAway1986
    6.2k
    Kad nam vec daju Livija nek ubace i par kontejnera gratis ..
  • Str1nger Bell
    3.8k
  • Jurki
    27.4k
    jbg postali smo tak jaki da nam vise Rijeka, 7 klubova hnla nisu dosta velika korporacija.. pa smo se prebacili na Barcelonu.

A kada ih vide necemo trebati, bit ce kruha gladni.

Inace kaj je ovaj turski Damir, zamjena za Vidovica ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.