• Denle
    499
    zamisli, igrac s minutama na kapaljku i bez kontinuiteta odigranih utakmica u nogama nije imao dobre ocjene

U drugim vijestima, nebo je plavo
  • Str1nger Bell
    3.6k
    zamisli, igrac s minutama na kapaljku i bez kontinuiteta odigranih utakmicaDenle

A to je zato što je bio predobar pa ga je Kovačević stavio na klupu da bude poštenije prema protivniku ili ?

Vidović je fenomenalan igrač kad ima 2 sekunde za stat i krenut u dribling ili proigravanje, a nažalost te dvije sekunde ima u samo HNL-u, nitko nije rekao da je papak, kreten il neznalica, nego da bi ga osobno prodao za 4,5 milijuna € (ne dao besplatno) jer mislim da je lakše zamjenjiv od tipa Stojkovića.

Na ovom forumu više ne smiješ imati svoje mišljenje odma si mrzitelj svega, negativac i ljevičar.
  • austrijanac
    12.3k

Razuvjerio si me s ovim.

Glupo je koristit konkretne brojke duela i oduzetih lopti, nego radije naljepit neko razdoblje gdje igrac nije odigrao nikaj

Decko je osim hrpe oduzetih lopti jucer i donio loptu orsicu, gurnuo lisicu s duplim pasom te se i sam nasao u zavrsnici. Cijele pripreme je koplje iznad Zacja, ali Zajcu iskustvo nitko nemre oduzet.

Uzivaj u hejtu koji nije konkretan, ovo je offtopic vec sad teski i isprike moderaturi.
  • Crni86
    22.9k
    Protiv Malma uso u sredinu i koliko se sjecam podigao je razinu nase igre, protiv Lila uso na krilo, protiv Betisa uso na krilo, protiv danaca krenuo na krilu, protiv Genka obje tekme na krilu…

Dokazao si apsolutno nista, osim da se prosle sezone koristio vecinu vremena na krilu.
  • Denle
    499
    A Kovacevic je inace poznat po tome da svaku utakmicu, u svakom trenutku i u svakoj minuti donosi ispravne odluke?

Da je trener Dinama u tom trenutku bio ne znam tko, ne znamo jel bi momcad igrala bolje da je Vidovic igrao vise ili ne.

Zelim ti objasniti da je 'sudjenje' Vidovicu na temelju manjka minuta i utakmica u utakmicama, u kojima smo i bez njega bili losi, pogresno.

EDIT: vidim da si naknadno izmijenio komentar i da imas ociti problem prihvacanja kritike na komentar, jer svaku kritiku shvacas kao osobni napad. Nitko tebe nije optuzio da si mrzitelj svega ili negativac, vec sam ukazao na cinjenicu kako nema smisla oblikovati misljenje na temelju nedovoljnih informacija.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Nitko tebe nije optuzio da si mrzitelj svega ili negativac, vec sam ukazao na cinjenicu kako nema smisla oblikovati misljenje na temelju nedovoljnih informacija.Denle

Nije to bilo namjenjeno zbog tebe, napisao sam da bi prodao Vidovića za dobar iznos (što znači da ga cijenim kao igrača jer da je papak nebi očekivao 5 milijuna) nakon toga je 10 komentara izašlo kako su svi samo jedva čekali lošu izvedbu, a ja nisam ni napisao da je on jučer bio loš ili da je krivac za nešto.

Glupo je koristit konkretne brojke duela i oduzetih lopti, nego radije naljepit neko razdoblje gdje igrac nije odigrao nikajaustrijanac

A zašto nije odigrao nikaj ? Pa ne može mu se loš period od pola godine pisat na račun "nije u formi".

Zašto je često sjedio na klupi kod nekih derbija u HNL-u, i to kod više trenera ?

Zaljepio sam ovo jer su tu sve naše europske utakmice u kojoj nije napravio apsolutno ništa ( u ne baš nekoj minutaži ).

I da za kraj ne jebemo ljude, ako Vidović ostane u prvih 11 u europskim tekmama ja Vas častim u Starom Kotaču, ispadne li iz prvih 11 vodite me na ručak.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Mislim da svi malo naglimo sa zaključcima…. Prva je utakmica, teške su noge…. Pojačanja će doći bar za dubinu…. Meni se najmanje svidjelo jučer sto nemamo bas nekakve opcije s klupe…. Ok, spremiti će se Dani, vratiti će se Stojke… vjerujem da Livi dolazi…. Neki mladi ce iskoračiti… Neki će još otići…. Ovi dolje su protiv ovih poluamatera prvu utakmicu izgledali kao PSG, pa vidimo kako stvari stvarno stoje…… Ali da ne bi bilo loše da smo već jučer imali opciju s klupe, ne bi….
  • JakovK6
    302
    Imate pod Igrači temu "Gabriel Vidović". Ne kužim čemu analize njegovih igara unutar teme za transfere.
    Vidim hrpu novih stvari, zagolicate mi maštu da je nešto s Livakovićem i onda čitam o tome koju tekmu je Vidović igrao na krilu, a koju u sredini.. :)
  • modri-kibic
    1.8k

Kada uđeš na forum i vidiš nove postove u Transferi-rasprava, a nema novog posta u Transferi- vijesti onda možeš pretpostaviti da nema ničega novog.
  • scooniepenn
    7.1k

Mogu se složiti da su se i oni povlačili. S druge strane, što su trebali raditi kad se kroz veznu liniju svako toliko probijalo kao kroz švicarski sir. Inače mirni McKenna se izderao na Zajca nakon nekoliko takvih situacija, jer je njihov igrač povukao loptu 60 metara bez da ga je itko i okrznuo. I nije to bila jedina situacija. Opet se vraćamo na činjenicu da niti Zajcu niti Vidoviću defanziva i brzina nisu forte i onda ti ostaje sam Mišić koji treba kratere krpati kod defanzivne tranzicije. To niti Gvardiol i van Dijk u paru ne bi uspjeli pokriti. Činjenica je da je prva utakmica i još umjetna trava, ali igračke karakteristike o kojima pričam neće kontinuitet utakmica i prirodna trava promijeniti. Stavi jučer Bennacera ili Šunjića umjesto Zajca uz Mišića i ovi ne bi stvorili jednu šansu iz tranzicije. Thun je Rijeka s manje ofanzivnog talenta. I pritom ih uopće ne želim omalovažiti.
  • scooniepenn
    7.1k

Na Zajca, u prošlom komentaru sam objasnio zašto.
  • NKDZ86
    8.9k
    nakon jučer ide se all-in po livija
  • austrijanac
    12.3k
    Puno su se turci raspisali o tome da dolazi, ali ja im nevjerujem.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Ne vjerujem dok ga Zvone ne doceka na aerodromu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.