• hardek
    11.1k
    Nevjerovatno je kako se većina uhvati za neke ljude/situacije i to ih drži do kraja života. Tako je Sergi kriv za svaki gol primljen u Europi, a Scott sveta krava koji je nepogrešiv.

Vidović može odigrat utakmicu za prste polizat, ali izgubit će 2 duela i prozivat će ga se kao da nezna hodat.
  • Gradina
    251
    Vidović može odigrat utakmicu za prste polizat, ali izgubit će 2 duela i prozivat će ga se kao da nezna hodat.hardek

Po meni Vidović čisto solidan jučer, iako to SofaScore ocjena ne govori, stavlja ga u isti koš s Oršićem što po meni nije pravedno
  • SanctaSanctorum
    453
    Jedino što bih ja izvukao iz ove utakmice mi je nesigurnost Filipovića i problem s realizacijom. Nemam sumnje u pobjedu u hendikepu na Maksimiru, ne vidim ni jedan drugi rasplet kao moguć. Nadam se Livakoviću što prije.
  • Paggini
    92.1k
    to ih drži do kraja života.hardek

Pa to je klasično navijačko taborenje, odnosno psihološki moment gdje navijač odabere jednu opciju (Kovačević ne zna europske utakmice, Dominguez kiksa u Europi, Vidović ne zna u vezi, Goda beskoristan) i tu na forumu udaraju po tim temama do iznemoglosti jer to gledaju ekstremno osobno, kao da su oni jamac tog razmišljanja i onda kad se u jednoj situaciji, utakmici to njihovo ostvari, gledaju samo potvrdu toga da su oni to uvijek znali i da je to objektivno točno.

Naravno, kad se to ne ispuni, većinom šute.
  • austrijanac
    12.3k
    Jucer je Vida imao najvise duela i osvojenih lopti od svih nasih veznjaka.

Tko god još tvrdi da je premekan, tvrdi samo iz razloga jer je to odlucio davno prije i ne zeli promjenit stav.

Nikakva prodaja do iduce godine.
  • deki87
    147

Slažem se. Ja bih ga ovu sezonu koristio samo na osmici, ništa na krilu. Ako se na njega dugoročno računa kao 8 onda je već vrijeme, da počne to i igrati
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Sto se tice Vidovica, po meni ova sezona mu je ili ce napokon pokazat talent ili nista od njega. Vrime mu je da eksplodira ako moze
  • Hrvatski Gradjanski
    264
    Livakovića je trebalo isforsirsti prije SP, a ne čekati da to prođe i da mu cijena poraste. Kaj smo očekivali, da će biti rupa i neće dobro braniti?

Fali nama dosta toga. A mi pričamo o tome kad se već igraju ključne utakmice u kvalifikacijama.

Doveli smo se u situaciju da nam je Kačavenda jedini vezni na klupi. To je nedopustivo.

Nadam se prolazu ali i brzoj reakciji dovođenja potrebnih pojačanja.

Ovakvi nemamo kaj tražiti.

Nama je Bakrar najpotentnije krilo Iako nije krilo, a odlazi. Ostajemo na ovakvom Lisici, Rodriguezu koji se oporavlja od ozbiljne ozlijede i na Orši koji ako je 30% slabiji nego što je bio, više nije krilo prevage.

Mi smo se doveli do toga da nam je vratar u Europi Filipović, da je Valinčić kriminalan, a nemaš ga s nikim zamijeniti jer ne vjeruješ Tabinasu ni u HNL-u, nemamo zadnjeg veznog, nemamo jaku osmicu, nemamo prvo ili drugo lijevo krilo, drugog napadača, a pitanje da nam neće Topić opet krpati desno krilo dok se ova dva oporave ili vrste u formu.

Za polovicu mogu imati razumijevanje zbog tržišta, propalih transfera, Peretz, Brumado, ok, ali druga polovica je trebala biti odrađena.
  • FazeN
    7.3k
    Danas bi trebao biti, ako ponovno ne pomjereOmake

Sutra nakon treninga.
  • Plava balada
    247

Ne treba njihove ocjene uzimati kao objektivni faktor jer algoritam za random stvari jako ruši ocjenu za određene pozicije...3 uspješna driblinga (50%), 3 ključna dodavanja, 10/19 osvojenih duela je dobro. Samo mu fali brzine, na malom prostoru se uvijek fino oslobodi. Iako, slažem se da bi Stojke čuda napravio da je tu umjesto njega, no jbg, Vida nije šamaral haha.
  • pešća
    1.7k
    nazalost jucer smo vidjeli da nam je golman prioritetOlmic

Budi pošten i reci da smo jučer vidjeli da nam treba 11 novih igrača za udarnu postavu ako već donosiš zaključke na temelju jedne utakmice!!
  • crophantom
    5.8k
    prije bi Livi dogovorio audijenciju kod Pape nego sastanak u vlastitom klubu očito.
    Jbt Turci
  • penetrisac
    399
    https://x.com/i/status/2079865647614362077
    Turci javljaju da je postignut dogovor za Livija , transfer iznosi 5 milijuna eura uključujući bonuse , uskoro službena potvrda.
  • Crni86
    22.9k
    Profil ima 2k pratitelja….
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Tko god još tvrdi da je premekan, tvrdi samo iz razloga jer je to odlucio davno prije i ne zeli promjenit stav.austrijanac

Ne pamtim nijednu europsku utakmicu u kojoj je Vidović napravio neku razliku, pričate o duelima , a jučer 90% tih duela bilo nakon gubitka lopte ili nekakvog petljanja na centru.

Screenshot-2026-07-22-at-12-20-19-Gabriel-Vidovi-stats-and-ratings-Sofascore.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.