• Masto
    1.9k
    sta nije razgovor danas
  • Omake
    19.1k
    Tako je. Danas bi trebao biti, ako ponovno ne pomjere
  • Crni86
    22.9k
    McKenne, imao sam dojam da je on taj koji je stalno povlačio kompletnu liniju,Mr Anderson

Kod gola da je mckenna u liniji bi bilo zalede. Ovako drzi trojicu igraca u igri kod ovog ubacaja i na kraju primamo gol.

IMG-2613.png
  • građanin
    84

Stoji, ali ovo ne možeš očekivat u prvoj tekmi da će se riješit. Treba im tekmi i tekmi da se ''usklade''.

Mene više boli nesigurnost i strah u očima Filipovića kod kojeg se vidi na nije kalibar za ovaj Dinamo.

što prije napravit makar zamjenu ZELENIKA -> Filipović ili čak i Nevistića dat u Vž, dok čekamo rasplet oko Livakovića. Mislim da bi Zelenika čak i pristao na to.
  • sport
    6k
    A 7 igrača Thuna u završnici.?????
  • Crni86
    22.9k
    Stoji, ali ovo ne možeš očekivat u prvoj tekmi da će se riješit. Treba im tekmi i tekmi da se ''usklade''.građanin

Kaj je netko nov doso? Ako me pamcenje sluzi mckenna i sergi su s nama od pocetka prosle sezone. Uigravaju se vec godinu dana

7 igrača Thuna u završnicisport

A gdje stoje nase osmice da se recimo lopta slucajno povratno odbila? Zajc i vidovic sebe meduosbno cuvaju.
    Takve stvari su mene jucer ljutile, pre lako smo mi to shvatili i pre lako smo davali takve situacije Thunu. Cijelokupna momcad je uzasno stajala i reagirala prvo poluvrijeme.
  • Roky
    124
    Znam da nije tema na kog je zagalamio bio McKenna u 2.pol
  • Roky
    124
    ovdje Sergiju ulazi napadac prelagano ga pusta
  • Crni86
    22.9k
    a zakaj mu ulazi napadac? Jer drzi liniju i tu napadac stvara prednost da.

A tko ne drzi liniju i zasto nije zalede? Napada se sergija da je pustio covjeka, a nitko se ne pita zasto kasni. Jer mora nadoknadit prednost koju si je napadac stvorio jer zbog drugog stopera izbjegava zalede.
  • Roky
    124
    da on je iso sužavat McKenninu stranu dosta je to plivalo jucer malo smo cudno izgledali ne znam otkud tolika nesigurnost
  • građanin
    84
    Kaj je netko nov doso? Ako me pamcenje sluzi mckenna i sergi su s nama od pocetka prosle sezone. Uigravaju se vec godinu danaCrni86

a čisto kažem, ovo su stvari koje se dešavaju na početku sezone, da je 9-10mj, to bi bio već problem, ovako mi je još uvijek jasno da će se ovo desit. Više mi je nekako problem pacersko ponašanje golaman koji je izgubljen na svojoj poziciji i ne ulijeva sigurnost ni najmanje. :(
  • badjibadara
    10.2k
    Uz dužno poštovanje, jebo vas Zelenika.
  • OsamŠest
    7.9k
    Glupo je kalkulirat oko offside zamke u ovoj situaciji. Siguran sam da nisu kalkulirali, nego su jednostavno krivo stajali.

Meni osobno, McKenna ovdje jedini dobro stoji.

Također, Filipović je katastrofa reagirao. Baš onako amaterska reakcija i procjena.
  • Roky
    124
    tu sam skuzil da su nam linije razvucene jer mu je govorio procito sam s usan 3 fuckin times
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.