• dinamozivivjecno
    3.2k
    ja cekam od 26.5. i jos uvijek nista
  • Keyser Soze
    20.2k
    Poštovani,

čestitamo na preuzimanju nagrade. Isporučivanje nagrada započet će idući tjedan, ali zbog velikog broja preuzetih nagrada može doći do kraćeg čekanja na preuzimanje nagrade. Kad nagrada bude spremna za preuzimanje, kontaktirat ćemo Vas putem emaila.
    Preuzimanje će biti moguće u Fan shopu Maksimir. Ukoliko nemate prebivalište u Zagrebu, moguće je slanje na kućnu adresu.
    Ukoliko birate dostavu na kućnu adresu, molimo da nam navedete adresu i kontakt broj kako bismo ga mogli proslijediti Hrvatskoj pošti za dostavu.

Srdačan pozdrav,
    Marketing GNK Dinamo
  • T90d
    3.1k
    Pošaljite mail. Dobiti ćete odgovor.

Ja sam svoj šal preuzeo prošli tjedan, imaju cijelu listu ljudi koji trebaju nešto preuzeti.
  • skener
    8.8k
    Kakva su vremena došla da na dan utakmice nema ni kviza

Netko za ovo mora odgovarati
  • Šteco
    1.9k
    Netko za ovo mora odgovaratiskener

Ova poštapalica me počela podsjećat na onaj "moram razgovarati s njim" iz krv nije voda. :lol:
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    nadam se da je samo za ovu utakmicu, nekako su mi ti kvizovi na dan utakmice uvijek bila jutarnja rutina uz kavicu prije posla i naravno poslije toga citanje zone.
  • fakin
    5.6k
    Maknute su sve nagrade ispod 2000 bodova
    , a bodovi vrijede do 24.7. sad
  • NKDZ86
    8.9k
    baš je bezveze pomicanje ovih rokova . Mogao sam do 24.7. imat puno više bodova...
  • martin baturina
    5
    Jucer ja podigao autogram karticu i da mi zena karticu od Domingueza i to bez potpisa… smijurija teska
  • serbus
    6.1k

Tako je i lani bilo :)
  • martin baturina
    5
    iskreno lani nisam ni znao za forum, ali inace da sam vidio da je to netko napisao, ne bi ni isao po to… ali eto sad sam pametniji
  • rioda
    17.5k

Mislim da logika tih autogram kartica i je da ti s njom sam pribaviš potpis tog igrača :sweat:
  • fakin
    5.6k
    Koliko vidim te kartice su potpuno maknute iz web shopa
  • kum
    91
    Par osobnih iskustava, primjedbi i savjeta za program vjernosti:
    • Ove godine bodovi su se inicijalno mogli iskoristiti do 1. srpnja, a taj je datum u nekom trenu iznenada pomaknut na 20 dana kasnije. Sad vidim da je opet pomaknut. Ja sam znao da vrijede do srpnja pa sam unaprijed iskoristio bodove (da mi ove godine ne propadnu kao što su prošle za obilazak stadiona heh). Šteta da nije došla neka obavijest da se rok za iskorištavanje pomiče jer sam mogao uloviti puno bolju nagradu (a vjerojatno ne samo ja).
    • Koliko se sjećam program bi trebao bodovati (i to čak s 250 bodova) dolazak na prijateljske/pripremne utakmice, ali koliko znam protiv Kopera to nije bilo moguće (barem ja nisam dobio ništa, ne znam jesu li ostali). Zapravo tek sad sam se sjetio da nam tad nisu ni očitavali ulaznice na ulazu (možda sam to pomiješao s članskim danom, a možda su se ti bodovi i dobivali, mea culpa ako jesu.
    • Na članskom danu (a i tu) se već sve reklo o nagradama - podržavam ideju da nagrade za loyalty budu personalizirane i da se ne mogu dobiti kroz shop nego samo zaraditi tim bodovima. Znam da to nije najefikasnije za klub, ali mislim da bi barem trebalo težiti tom rješenju koliko god je to moguće pa makar za cijenu da te nagrade budu “lošije” od trenutnih.
    • Za kraj imam malo miješana iskustva s programom i kupovinama u shopu i plavom korneru. Ponekad ni sam ne znam što trebam gdje skenirati za popust - člansku, godišnju, ili kod s aplikacije. Bilo bi dobro kad bi se mogla skenirati samo članska, a da sve ostalo u pozadini bude povezano. Nerijetko mi se dogodilo da ne dobijem popust, bodove i sl. Ovo bi također manje “informatički pismenijim“ članovima omogućilo lakši pristup.

Ne znam jesam li još što propustio napisati. Loyalty mi je inače super ideja i nastojim ga koristiti kad god mogu pa eto par savjeta za unaprjeđenje. Ne znam koliko ljudi ga koristi, ali pretpostavljam da je trenutno loyalty “populacija” nastrojena slično meni pa se i u slučaju zajeba s popustom ili bodovima vodi razmišljanjem “ma jebat ga, nek je klub zaradio” (ne kažem da je to jedino ispravno, niti da ne treba pokušati proširiti bazu korisnika).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.