• NKDZ86
    8.9k
    Evo podigao danas hudicu, crnu dobio sa velikim dinamovim grbom preko hudice. Zadovoljan :grin:
  • Mihael2305
    2.5k
    Ja preuzeo dres iz proslogodisnjih sezona, dobio retro dres iz 45./46.
  • Thor
    3.2k
    Ak do 20.ne aktiviramo bodove,propadaju?
  • NKDZ86
    8.9k
    Odu u vjetar da.
  • Thor
    3.2k
    A jebemti. Onda moram zazmirit i nekaj stisnut
  • Dinaminjo
    2.2k
    Prvo ako nekog zanima opca obavijest:
    Program traje do 21. Dakle produljen je 1 dan

Drugo: ja sam na 2 racuna jucer aktivirao sal kao nagradu, ali nisam kopirao odmah kod i poslao mail
    Danas u appu, aktivirane nagrade, tj koda nema

Ima li pomoci?
  • fakin
    5.6k
    Vidim da je i meni odjednom nestao taj bar kod, a cekam nagradu vec mjesec dana
  • immerwieder
    1.8k
    znači nisam jedini koji čeka mjesec dana, konkretno od 19.6.
  • Arkada
    62
    Isto me zanima aktivirao sam nagrade prije 2mjeseca,no nisam ih jos preuzeo.Sad u aplikaciji nemam nagrada ni kodova? O čemu je riječ tu?
  • C@ptain Koons
    442
    Ja sam 20. lipnja aktivirao bodove za GNK Dinamo majicu i poslao mail na marketing kluba kako su i naveli. Oni su mi 23. lipnja poslali ovo:

"Poštovani,

čestitamo na preuzimanju nagrade. Zbog inventure skladišta povodom završetka preseljenja, trenutno nismo u mogućnosti isporučivati nagrade, ali ćemo Vas pravovremeno obavijestiti putem maila kad to bude bilo moguće. Molimo Vas da nam pošaljete veličinu majice koju trebate.
    Preuzimanje će biti moguće u Fan shopu Maksimir. Ukoliko nemate prebivalište u Zagrebu, moguće je slanje na kućnu adresu.
    Ukoliko birate dostavu na kućnu adresu, molimo da nam navedete adresu i kontakt broj kako bismo ga mogli proslijediti Hrvatskoj pošti za dostavu.

Srdačan pozdrav,
    Marketing GNK Dinamo"

Danas sam bacio pogled na app i nestao mi je taj barkod kao i vama ostalima na forumu a još nisam dobio odgovor na mail. Za svaki slučaj sam napravio screenshot barkoda ali ne znam da li da opet pišem mail ili da pričekam odgovor?
  • criticus
    8.7k
    Ja sam slao mail, rekli su mi da je nagrada u pripremi i da bez obzira na to što je isteklo ne gubim pravo na nagradu. E sad ja nisam nigdje spremio taj kod ili šta je već bilo za nagradu. S druge strane vidi se u povijesti bodova da je nagrada aktivirana. Tako da mislim da će to bit dovoljno.
  • Mladi Starac
    476

Ja sam 22. travnja aktivirao 2500 bodova za majicu.
    zadnji mail od marketinga je bio 10. lipnja gdje mi je rečeno da uskoro mogu očekivati nagradu.
    još uvijek nije stigla :)

i da, bodova, odnosno barkoda u appu više nema.
    valjda me nisu zaboravili :D
  • Mladi Starac
    476
    S druge strane vidi se u povijesti bodova da je nagrada aktivirana.criticus

točno, da.
  • rioda
    17.5k
    Meni je 7.7. došao mail da će nagrada (dres) biti spremna za najkasnije dva tjedna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.