• Mi smo uz tebe
    129
    Možda bi bilo dobro da se bodovi mogu prenositi na slijedece sezone ako netko nije iskoristio sve ili želi neku veću nagradu do koje nije stigao doći
  • Olmic
    5.8k
    Nagrada dres je onaj iz 45/46
  • rakurs
    3.1k
    To valjda kak im se sprdne, ja sam prije mjesec dana dobio onaj žuti iz sezone 24/25. Malo je reći da sam bio razočaran :grimace:
  • fakin
    5.6k
    jeste vi dobili mail usred ljeta da je rok 10 dana za preuzimanje i nakon toga nije moguce vise?
  • tom
    395
    nagrada dres s potpisima igrača ili iz bivših kolekcija?
  • Olmic
    5.8k
    ma onaj bas iz kolekcije stari iz 45/46
  • tom
    395
    Pitam koja nagrada jer postoji nagrada dres iz bivših kolekcija i dres s potpisima igrača. Al bilo bi suludo da tu repliku retro dresa, za kaj je upitno jel se uopće može stvat dresom u kontekstu tih nagrada, šalju za nagradu dres s potpisima igrača za koju treba 6000 bodova pa pretpostavljam da je nagrada bila dres iz bivših kolekcija
  • fakin
    5.6k
    Ajde barem netko cita zonu. Dobili smo unikatne majice i maskice za mob vezane za program vjernosti plus 10% bodova se prenosi.
    Samo to za bodove se trebalo prije par mjeseci iskomunicirati, a ne sad kad su svi potrosili, ali dobro necemo zamjeriti.
    Ima dosta novih nagrada.
  • Thor
    3.3k
    Ja dobio bodove za novi treci dres za ovu sezonu (bez sponzora) :lol: 21.7, a 24.mi ih zbrisali jer su bili iz stare sezone :smirk: wtf?
  • Gemišt86
    534
    Bodove aktivirao 7.6., drugi dan dobio odogovor da moram pricekat radi selisbe skladista, danas 24.7. dobio mail da je majica spremna za isporuku i da imam vremena do 06.08. pokupit majicu, bilo mi usput pa reko ajde.
    Dobio na kraju UEL 25/26 Majica bijela kratki rukav
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/666/uel-2526-majica-bijela-kratki-rukav-

Meh....
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Aaa dobra je, za krečit stan dušu dala
  • Gemišt86
    534
    Baš sad gledam, nagrade za novu sezonu mi se cine znacajno bolje. Pogotovo ovaj dio di ce se moci uzeti maskica za mobitel ili majica, a za oboje ce se znati da je doslo iz "programa vjernosti" i da je zapravo unikatna. Ili je recimo navedeno kakav ce ruksak biti ako se netko odluci za njega. Palac gore za napredak :grin:
  • DerHerrKool
    1.4k

Ja dobio istu i odmah ju prekomandirao za spavanje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.