• Omake
    18.9k
    Piše jedan od meni najmržih talijanskih insidera da je neki Indonezijski klub ponudio Istri pola milijuna eura za Prevljaka.
  • blue heart 72
    3.6k
    Pulja bi došel pješke k nama....Pa kod nas bi sa dodatnim premijama, u godinu dana zaradil više nego kod Miška u dvije godine. Uz to, ako ga ne bi otkupili opet bi nastavil nakon godinu dana, dalje u Rijeci. Za njega win-win situacija
  • prefontaine
    9.9k
    Nisam mogao iščekati kako stoji Dinamov dres na Nakamuri.
    20260716-173355.avif
  • Jurki
    26.8k
    Prevljak bi mi bil dobra zamjena za Belju i trpanje hnl sirotinje.. ali treba malo stati na loptu.
    Glavno pitanje je otkud piskaralima informacija koja dokazano nemaju pojma kaj se kuha i krčka u Dinamovoj kuhinji ako ne sa Zone?
  • ElDorado
    12.4k
    mislim da je to stara vijest jer je imao ponudu kad je tam otišel Lončar
  • Mr Anderson
    20.6k
    Al Anderson meni je to okej da to tebi nisu valjani argumenti, samo sam ti skrenuo pozornost da nisi odgovorio na te argumente (mali M

Pa kako nisam, jednostavno je. Ja mislim da smo trenutno dovoljno poduplani, ti misliš da nismo i ja mislim da ti argumenti nisu valjani. Jer ti ne računaš ni Hoxhu, ni Topića, ni Tabinasa, ni Danija, a ni naše dojučerašnje juniore kao nekakve rezervne opcije. Već je sto puta rečeno da ne možemo imati 25 igrača top kvalitete. Dovesti će se još koji igrač, ali ovisi i o tome hoće tko otići i hoćemo li proći Thun (osobno sam uvjeren u to).
  • Pacho
    19.4k

Kakav je osjecaj kad sjednes na Nakamuru?
  • Benedikt
    178
    Možda Boban povuče milanske veze pa dovede Camarda na plaćenu posudbu
  • CastAway1986
    5.9k
    ovaj Nakamura djeluje jako dobro iako je mozda Mao Hosoya najbolji ofenzivac u japanskoj ligi ali vjerojatno i skuplji
  • Masto
    1.8k
    Ako ne bude odvaljivo kade mozda i padne dres s njegovim imenom
    (Znam da još nije prošao liječnički)
  • Dinaminjo
    2.2k
    Jasno, ako Istra pristane na takav 'deal', koji bi onda, prema našim informacijama, uključivao i novčanu odštetu od oko 500-600 milijuna eura

Necemo sad pretjerivat..
  • Kujtim Shalla
    10.2k
    ja imam od Kaneka i najdrazi mi dres. Od supruge i klinaca za Božić dobio
  • Kumerle
    3.1k
    Jasno, ako Istra pristane na takav 'deal', koji bi onda, prema našim informacijama, uključivao i novčanu odštetu od oko 500-600 milijuna eura.“Crni86

Dost dobra odšteta @Crni86
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.