• sport
    6k
    Japanac je zapravo golman koji je brz :rofl:
  • badjibadara
    10.1k
    Dinamo želi imati spremnog napadača nakon toga, a teška ozljeda Brazilca Juniora Brumada (27), koji je u siječnju trebao doći bez odštete iz danskog Midtjyllanda, nema veze s tim planom. Brumado je potpisao predugovor s Dinamom, međutim morat će proći liječnički pregled da bi do tog transfera došlo.

Zasad se kao najvjerojatnije opcije Dinama spominju dva igrača - Smail Prevljak (31) iz Istre i Sota Nakamura (23) iz Sanfrecce Hiroshime. Međutim, prema našim informacijama, oba ta transfera nisu blizu dogovora.

index
  • blue heart 72
    3.6k
    došao mu je gratis, dobio bi najmanje 300 tisuća i za godinu dana ga ili ima natrag ili bi dobio još love od nas. Osim toga bi pokazao da mu je stalo do normalnih odnosa sa nama, a ne da bude svaki puta točno onako kako si je on zamislio i to uvijek debelo u njihovu korist
  • Dinaminjo
    2.2k
    Zasto bi dovodili Puljica koji je zabijao u hnlu, Poljskoj i Madarskoj umjesto Prevljaka koji je zabijao u Belgiji i Austriji i ofc NHLu
  • blue heart 72
    3.6k
    Prevljak = 800'000 odštete, plus oko pola milijuna godišnje
    Puljić =300'000, plus oko 150-200 tisuća plaće

Kvalitetom tu negdje, financijski velika razlika
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Jesu njih dvojca isti profil igrača?
  • Pacho
    19.4k

Znaci i u hokeju je dobar?
  • blue heart 72
    3.6k
    Po onome koliko sam ih gledao nisu skroz isti, ali nije ni neka ogromna razlika. Čak mi se Puljić čini i brži i spremniji od Prevljaka.
  • mali M
    10.2k
    Sve to kaj si napisao meni nisu valjani argumentiMr Anderson

Al Anderson meni je to okej da to tebi nisu valjani argumenti, samo sam ti skrenuo pozornost da nisi odgovorio na te argumente (da nismo poduplani) nego si počeo o navijanju za PSG (što nema veze s temom), 40 igrača (što nitko nije ni tražio) i nekakvoj financijskoj propasti što nije ni blizu istine. al ajde ajmo završiti jer vidim da nebuš ti odustao od spinanja, a nit vodio argumentiranu raspravu pa te pozdravljam...
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Iskustveno govoreći - Dinamo i Boban sigurno imaju plan, a novinari nemaju pojma kakav je
  • badjibadara
    10.1k
    Postoji razlog zašto jednog traži Rijeka, a drugog Dinamo.

No da je Prevljak preskup (ako su točne cifre koje se spominju), 100% stoji.
  • blue heart 72
    3.6k
    e vidiš, ja sam prilično uvjeren da je Puljić sada još član Vukovara, da bi mi uzeli njega a ne Prevljaka.
    Nama sada zbog situacije sa Bakrarom "malo gori pod nogama" jer moramo dovesti zamjensku špicu, dok je pred dva mjeseca bila drugačija situacija
  • Ludovic IX
    12.1k
    prevljak je dvije godine mlađi.. moguće da ti bude u krugu momčadi još dve tri sezone a puljić sa 33, možda samo još jednu
  • blue heart 72
    3.6k
    i dosta je sezona. Za godinu dana imamo vremena dovesti nekoga tko je bolji i od Puljića i od Prevljaka. Prevljak će nas za dvije godine koštati skoro 2 milijuna, dok bi Puljić koštao oko pola milijuna.
    Po meni, kažem po meni, je lova koju dajemo za Prevljaka prevelika u odnosu na ono što dobijamo, a to je u rotacijska špica.
  • Ludovic IX
    12.1k
    A ti si 100% siguran da je njemu draže sjedit na klupi dinama neg igrwt u prvih 11 rijeke. A placa ista. Nema on jos previše nogometw u nogama da mu se sjedi na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.