• Omake
    20.5k
    Piše jedan od meni najmržih talijanskih insidera da je neki Indonezijski klub ponudio Istri pola milijuna eura za Prevljaka.
  • blue heart 72
    3.8k
    Pulja bi došel pješke k nama....Pa kod nas bi sa dodatnim premijama, u godinu dana zaradil više nego kod Miška u dvije godine. Uz to, ako ga ne bi otkupili opet bi nastavil nakon godinu dana, dalje u Rijeci. Za njega win-win situacija
  • prefontaine
    10.7k
    Nisam mogao iščekati kako stoji Dinamov dres na Nakamuri.
    20260716-173355.avif
  • Jurki
    27.6k
    Prevljak bi mi bil dobra zamjena za Belju i trpanje hnl sirotinje.. ali treba malo stati na loptu.
    Glavno pitanje je otkud piskaralima informacija koja dokazano nemaju pojma kaj se kuha i krčka u Dinamovoj kuhinji ako ne sa Zone?
  • ElDorado
    13.5k
    mislim da je to stara vijest jer je imao ponudu kad je tam otišel Lončar
  • Mr Anderson
    21.5k
    Al Anderson meni je to okej da to tebi nisu valjani argumenti, samo sam ti skrenuo pozornost da nisi odgovorio na te argumente (mali M

Pa kako nisam, jednostavno je. Ja mislim da smo trenutno dovoljno poduplani, ti misliš da nismo i ja mislim da ti argumenti nisu valjani. Jer ti ne računaš ni Hoxhu, ni Topića, ni Tabinasa, ni Danija, a ni naše dojučerašnje juniore kao nekakve rezervne opcije. Već je sto puta rečeno da ne možemo imati 25 igrača top kvalitete. Dovesti će se još koji igrač, ali ovisi i o tome hoće tko otići i hoćemo li proći Thun (osobno sam uvjeren u to).
  • Pacho
    20.1k

Kakav je osjecaj kad sjednes na Nakamuru?
  • Benedikt
    317
    Možda Boban povuče milanske veze pa dovede Camarda na plaćenu posudbu
  • CastAway1986
    6.3k
    ovaj Nakamura djeluje jako dobro iako je mozda Mao Hosoya najbolji ofenzivac u japanskoj ligi ali vjerojatno i skuplji
  • Masto
    2.1k
    Ako ne bude odvaljivo kade mozda i padne dres s njegovim imenom
    (Znam da još nije prošao liječnički)
  • Dinaminjo
    2.4k
    Jasno, ako Istra pristane na takav 'deal', koji bi onda, prema našim informacijama, uključivao i novčanu odštetu od oko 500-600 milijuna eura

Necemo sad pretjerivat..
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    ja imam od Kaneka i najdrazi mi dres. Od supruge i klinaca za Božić dobio
  • Kumerle
    3.4k
    Jasno, ako Istra pristane na takav 'deal', koji bi onda, prema našim informacijama, uključivao i novčanu odštetu od oko 500-600 milijuna eura.“Crni86

Dost dobra odšteta @Crni86
  • Crni86
    23.8k
    hahaha zakopirao sam samo, tako da je tipfeler i u clanku bio
  • emilperska
    18k
    Meni je Prevljak avion za Puljića..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.