Mr Anderson
Anderson oprosti al mi nemamo 35 igrača, imamo nekih 23. nemojte mi u momčad brojati Šuntu, Zebića, Mikića i slično jer oni startaju u B ekipi i pune roster ako zatreba. Ili računati Danija kojeg neznamo kad će moć.
Mi nismo čak ni poduplani na pozicijama. Prvog golmana nemamo, drugi Fila, ok. Obrana mi je jedina ok poduplana s time da ako ode Sergi, zamjena nam je Torrente koji mi nije baš neki oslonac.
Bekovi poduplani s lijeva ok, s desna.. ja ne znam da mi zbilja ozbiljno pričamo o Tabinasu kao rotaciji..
Veza spala knjiga na 5 slova od kojih su dva leteća koji krpaju (Vida i Kač). Za Mišića poduplani nismo sigurno. Krila, zapravo samo Oršić i Lisica.. Topić koji mi je ni of ni on, i Arber koji bi otišao al ga nitko neće. Dani, ponavljam, na čekanju ako.. Krila smo kakti poduplani al se molimo da nam se prve opcije ne ozljede.
I na kraju napad, samo Beljo.. Molimo se zdravlju, formi, glavi da je posložena i "netreba nam nitko, Topić će krpati"..
Tako da Mr Anderson ne, nismo ni blizu poduplani po pozicijama i to bar sa kvalitetnom opcijom, ne istom klasom koja je u prvoj momčadi.. preživjet ćemo vjerojatno HNL ali ovako ćemo gledati opet iživljavanje Celte, Lillea, Betisa, GENK-a, Midtjyllanda.. pa ćemo se čuditi... — mali M
Zambatine škude
Cilj je liga prvaka, zamislite gubimo od Barcelone i idemo po izjednačenje — fakin
Nogo
Jurki
Omake

Zagi
Da ti spojlam. Ako uđemo u Ligu prvaka i izvučemo Barcelonu, u trenutku kada ulazi naš rezervni napadač će biti 4:0 za njih. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.