• Ludovic IX
    12.5k
    u pravu si. Trebalo je dovest nekog dokazanog igraca koji je igrao vani, ima iskustva , zna zabiti preko 10 golovs u prvenstvu i nama je financijski prihvatljiv.

Ima jedan takav u istri. Prevljak ili tako nešto.
  • Zagi
    18.9k
    20 stranica ste mi nadrobili tu , a nitko da spomene kako Prevljak zna svaku rupu u terenu na Kušek Apašu i Drozini.

Trebalo se brzo reagirati, Prevljak je poznat, scoutiran, plug and play i ne košta previše.
    Solidna rezerva za sezonu-dvije. Do tada ćemo naći nekog mladog iz Barce/Reala/Bayerna/PSGa .

Sve je ovo logično.

Dobar posao.
  • tp1997
    3.1k
    transfer Prevljaka mi je u rangu transfera Denija Jurića iz ŠibenikaPlava 9ka

No kako pobogu? Gdje je to Deni Jurić igrao i pokazao išta? Sramota čovjeka staviti u istu rečenicu s Prevljakom.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Sota Nakamura (23) trebao bi sljedećih dana postati novi igrač Dinama. Podsjećamo, još smo prošloga tjedna ekskluzivno pisali kako "modri" u velikoj tajnosti radi na dovođenju jednog japanskog krilnog nogometaša, a sad je njegovo ime procurilo na forumu Zona Dinamo. I sve je izvjesnije kako će Nakamura vrlo brzo stići u Zagreb, postati član Dinama.
  • Noel
    23.9k
    Tironi je ispal fer, kaj je je.
  • austrijanac
    13.2k
    Fala Tironi, ali pivu ces morat platit @Nogo i meni.
  • FrodoJePurger
    754
    Bu nam serveri izdržali navalu novih članova Zone nakon ovakvih članaka :scream:
  • Zagi
    18.9k
    Bu nam serveri izdržali navalu novih članova Zone nakon ovakvih članaka :scream:FrodoJePurger

bez brige. nema linka, a tetak ne zna guglat
  • fakin
    5.9k
    Prevljak nema veze s ozljedom ovog Brazilca jer su pola sata nakon objave da je ovaj ozljeden izasli podaci da je Dinamo sve dogovorio s prevljakom. Znaci da se tu vec danima to dogovara
  • SanctaSanctorum
    539
    Znači očekujemo potpise Nsokija, Nakamure i Prevljaka ovih dana. Bumo vidli kaj bu od toga.
  • Zagi
    18.9k
    Prevljak nema veze s ozljedom ovog Brazilca jer su pola sata nakon objave da je ovaj ozljeden izasli podaci da je Dinamo sve dogovorio s prevljakom.fakin

Brazilac se ozlijedio kada su to novinari objavili?
    To po onoj, ako nije na fejsu - nije se dogodilo?
  • Ludovic IX
    12.5k
    pa bilo je dat 900k za ovoga ili čekati zimu ili dat 800k i imat obojicu za svaki slučaj. Bakrar odlazi, druga špica se morala dovesti. Prevljak je novi budimir. Došao tiho na prstima i tamo u Izrael kad smo gubili 2-0 i malo se uplasili, dao dva komada i riješio stvar
  • Omake
    20.5k
    Nadam se da je ovo s Nakamurom istina. Ovo mi je nakon Danija daleko najuzbudljivije pojačanje, iako od Nakamure imam veća kratkoročna očekivanja jer zadnje 2 sezone igra na jako visokoj razini. Mislim da će se odlično nadopunjavat i sa Stojkovićem i sa Zajcom. Strašno je brz, stalno napada prostor, jak 1 na 1, vrlo lako dolazi u super situacije u 16m.
  • Paggini
    96.6k

Buraz kakav je ovo jebeni graf hahahahah, pa ovo grmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.